Отговори
# 135
Добро утро!
Слънце , кафето е супер ,както и екстрата най- долу.

# 136
На мен не ми дава да гласувам  newsm78

# 137
  • Пловдив
Кат,невероятна идея.

Аз си го пазя това клипче още на паметта на компютъра и си го гледам от време на време.

И аз не мога да гласувам Confused

# 138
Днес сме имали и рожденичка.
Честит рожде нден Nelly.es, да си жива и здрава, много щастлива и обичана!

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 13:34 от slanchice1

# 139
Слънце,тая екстра много отпусната бе,ето ви една със здрав плочковиден ефект
Катче,супер идея мило но и аз не мога да гласувам.Оправи го да те зашеметим с отговор ДА!
Пухи,супер торти си размяткала пак!
А такааааааааа
Нели,честит рожден ден!От здраве и късмет да не се отървеш!

# 140
                                                        Честит Рожден Ден, Нели!

Слънчице, не му се затваря устата. Постоянно бърбори нещо, вече му разбираме почти всичко. Вчера например взех един диск със снимки от коледното им тържество. Посочи ми на компютъра всяко от децата как се казва. Виждала съм им имената на шкафчетата, но повечето не ги свързвам с физиономии, докато сега знам коя е Джесика, Цецо, Аекс и т. н.
Мери, чудесна ти е новата снимка на Ива и Емма.
Кас, тоя с плочките кърти мивки направо.

...Редакция, да ви покажа две снимки от ежедневието на маминия:

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 15:32 от Мама Пух

# 141
  • София
Нели, честит рожден ден и от мен!
Бъди здрава, обичана и щастлива!

На мен не ми дава да гласувам  newsm78
Упс, сори! Оправих проблема.

Кас, направо ме разби!

Пух, много са сладички всички на гърнетата!

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 15:36 от Cattt

# 142
  • Sofia
Я да мина с малко закъснение да поздравя всички именници, които пропуснах, живи и здрави да са всички и малки и големи и още по-големи, момичета и момчета!  Hug

Нели, честит празник, да си жива и здрава!   bouquet

Пух,
снимката за поколенията е уникална.  Mr. Green
А мухабета дето го въртите с Царя си е достоен за запис.  Laughing

Не съм ви пропуснала нарочно просто тези дни носната кърпа ми е завряна много в лицето и почти не ми остава свободен поглед, за да чета, тъкмо мислех, че се пооправям и мъжа ми довлачи някакъв вирус и от вчера с нови сили гърло, 5 реда сополи и кашлица, вече истински ми писна ви казвам.
Ева и тя се разхреми, то щеше да е чудо ако я беше подминало, уж я пазя, но аз от Коледа се влача, това явно новото е бацил на бацилите, вече не знам какво да пия, какво да ям, то нищо не помага.  ooooh!
А тези дни подготвям и изненада за РД на Пламена, който е в неделя и днес успях да я завърша без да я види и се надявам да и хареса.
Илиянка / Дракончето/, ми помогна много, за да осъществя идеята си която всъщност ще е за на Ева РД, но сега му ударих една репетиция дето се вика.
И друго си е да те съветва човек, който разбира от тези работи, иначе щях да си мажа още с крема тортите и да се чудя защо не правя нищо по-различно от квадрати.  Mr. Green

Ето сега ще ви почерпя, че после я прибирам на дълбоко, за да не я види и да си остане изненада за празника и бъдете снизходителни все пак първи опит ми е, но до 9-ти февруари ще имам още няколко, обещала съм си.  Laughing
Пух, ти спокойно можеш да му избодеш очите.  Mr. Green

Отивам да си пия, цитросепта, клеевата тинктура, алоето и водораслите, дано нещо поне помогне да ми паднат камъните от главата.
Танче, черно-белият модел е страхотен!  Grinning
Много хубави снимки, Слънце другия път да ме поканиш на прасе.  Mr. Green

# 143
Честит рожден ден, Нели! Бъди здрава и усмихната!!!Валерия , страхотна торта! И ти си ни талант.Наистина ли няма да я открие Плами? У нас това нещо е невъзможно. Ели първо ще подложи всички на щателен разпит каква ще  бъде тортата , после ще прерови цялата къща , за да си я открие и да си намери  подаръка. Ако не успее ще мине на непрестанни психо атаки с въпросите "Къде ми е тортата?" и" Какви са ми подаръците?"Моето диване държи винаги да е информирано по всички въпроси.
Пухи , снимката на гърнетата е върхът.
Кат , естествено аз съм "за" идеята. Вече гласувах.
Кас , и аз имам от тези плочки   Embarassed
Мери, какво стана с гадния плъх?

# 144
Вал,

newsm20 страхотен Ежко Бежко.

Пух, завиждам ти за тази снимка. Давид не можем даже и за снимка да го накараме да седне на гърне  ooooh!.  Не знам как успяват другите, но на нас май ще ни е голям проблем.

# 145
Вал, трябваше да предупредиш още в началото, че ми се полагат само очичките. Опатках го от върха на носа до дупето, като първо изчоплих бодличките. Страшен Ежко!!! Запазих снимките да ги покажеш на Плами. Всъщност съвсем сериозно, би ми било жал да посегна на нещо толкова красиво.
Момичета, видях на живо творбите на една изключително талантлива приятелка и съм, меко казано, впечатлена. Всеки детайл е пипнат. Официално образувам фен група на Майстор Кас.
Чара, много ни зарадва, мила! Hug
Joy, да не мислиш, че аз имах успех с гърнето, преди Калоян да тръгне на ясла? А сега сутрин първата му работа сутрин е да каже: "Акам на гънето". Не че не го върши и в памперса Confused
Камчи, хич не ти вярвам. Събличай плочкаджията и го показвай Mr. Green

# 146
Вал.... Shocked Shocked Уби ме бе жена....Тортата е страхотна...
Нели,Честит рожден ден.Жива и здрава да си...

# 147
Вал.... Shocked Shocked Уби ме бе жена....Тортата е страхотна...
Нели,Честит рожден ден.Жива и здрава да си...
Peace

Момичета, видях на живо творбите на една изключително талантлива приятелка и съм, меко казано, впечатлена. Всеки детайл е пипнат. Официално образувам фен група на Майстор Кас.
Peace

# 148
Сладкия Пухчо, вече част от голям екип  Heart Eyes Hug
Вал отново да ти стисна ръката, евала човече!   bouquet
Камчи няма и следа, не се чува, не знам какво да мисля  newsm78
Кат за съм разбира се  Heart Eyes
пиша над главата на спяща Емма и се изкривих. Лека от мен!

# 149
Ей , каква е тази пустош?!да няма пак някакъв  празник и да сте по софрите?
Или пък времето е хубаво и сте по разходки?
При нас такава мъгла има- 50 метра напред нищо не се вижда.Ние ще караме деня вкъщи. Ици все още е със сополи - няма работа на вън в това време.
Пухи , аз плочкаджия нямам. Всичката сланина на мен се лепи. Аз съм напровила  не точно плочки,а поясчета.
Мери , дано се изнесъл от вас плъхът гаден.

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 14:11 от Камчи

Общи условия

Активация на акаунт