Отговори
# 330
  • София
Мила моя Ави честит рожден ден!
Желая ти здраве и нека щастие и много усмивки да осмислят дните ти! Имаш прекрасно семейство и изживей с него най-невероятните  мигове от живота си!
Много те прегръщам Hug

Скъпа Тони, честит имен ден мило другарче Hug
Бъди здрава и силна, само успехи и прекрасни имоции да ти носи името! Ти си щастлива жена с твоите невероятни мъже до теб!
Много силно те прегръщам Hug

Честит втори рожден ден на Ивана на  Jesika_fresh !!! Да расте здравичка и послушна !!!

Няма значение, че Атанасовден е утре, нашата Тони ще празнува от днес! Тони, ти си нашата гордост!
Ави, бъди здрава и щастлива! Сигурна съм, че която и февруарка да попиташ коя е най-милата и добра мама, без да се замисля ще каже Ави! Запази това богатство!

# 331
Честит Рожден Ден, Ави!
Букет от нежни пожелания даряваме ти с две ръце и радост, щастие, любов желаем ти от все сърце.

Честит Рожден Ден на Люко и Ивана! Бъдете здрави, щастливи и умни деца!

Честит Имен Ден, Тони!

# 332
               Честит Рожден Ден, сладка Ави!

Пожелавам ти винаги да си така лъчезарна, слънчева, нежна и мила, както те знам. Нека животът ти да е постоянен празник:

И разбира се - необятни възможности за пазаруване:

Честит Имен Ден, скъпа Тони!

Нека винаги да си в блестяща спортна форма:

Дани да наследи и да надмине мама и тате по успехи:

И една сестричка за Дани, прекрасна и умничка като него:

Вал, ти си моята тортена муза:

# 333
  • София
Здравейте, момичета!

За много години на всички! Hug

ЧРД на патерици на Люко! Да е здраво, палаво и усмихнато момченце!  ura dance dazzler1
ЧРД на Ивана! Да е жива и здрава, да има детство изпълнено с много смях и закачки!  bigdance2 newsm18  Party Time

Тонка, Честит Имен Ден, мила! Желая ти да си винаги номер едно, да си все така усмихната и ведра! Ти си нашата гордост!  bouquet Hug

Ави, ЧРД! МНого здарве, късмет и щестие ти желая. Останолото само ще си дойде! Весел празник!  bouquet

Вал, ЧРД и на Пламенкана патерици! ДА ти е жива и здрава!  bouquet Hug

При мен няма нищо ново. Работа и само работа дотолкова, че съжалявам хиляди пъти ,че не си останах в къщи с Янчето. Така ми липсват децата, че няма повече накъде! Cry

Не съм прочела всичко, но желая от сърце на всички да няма болести, лошотиите да останат в Старата година!

Не знам кога ще мога да се включа отново, затова до скоро писане! Hug Hug Hug

# 334
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СКЪПА НАША АВИ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕТО, ЩАСТИЕТО И ЛЮБОВТА ДА СА ТВОИ ВЕЧНИ СПЪТНИЦИ!
[/color][/size]

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ТОНИ - И НА ТЕБ ОТ СЪРЦЕ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ, МНОГО ЩАСТИЕ И ОЩЕ МНОГО УСПЕХИ В ЖИВОТА И НА ТЕРЕНА!
[/size]

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!
[/size]

ЧЕСТИТ 2-РИ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАНА! МНОГО ДА Е ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!
[/size]

# 335
  • Sofia
Да взема да ползвам намалението, че пуснаха форума за малко освен, че цял ден съм с вързани ръце.  Laughing
Ави, честито и тук, да си ни жива и здрава и все така грижовна и добра!!!  Hug

Тони, със здраве и късмет да си носиш името, много победи ти пожелавам!!!  Hug

Честит втори Рожден Ден на Ивана, да е здрава и щастлива!!!   bouquet
Майка и да мине да почерпи!  Grinning

Пух, щях да ти пиша, но после като си седна на моя компютър ще го направя, само исках да ти кажа, че ми даде много материал за размисъл и всичко това го намерих в странство на много по-ниски цени.  Mr. Green
Другата седмица се надявам да ми остане повечко време , за да разгледам спокойно и ще поръчам, ако искаш и на теб ще взема.

Бързам да публикувам, че да не ме споходи сутрешната изненада.
Ави, по по малко пий, че току виж ти се сляли празниците и утре може и Св. Валентин да ни честитиш.  Mr. Green

# 336
  • sofia
При мен няма нищо ново. Работа и само работа дотолкова, че съжалявам хиляди пъти ,че не си останах в къщи с Янчето. Така ми липсват децата, че няма повече накъде! Cry

Подкрепям на 1000% процента. Няма ден в който да не си мисля за децата, за ежедневието когато си бях вкъщи, какво щеше да е ако си бях вкъщи, ужасно много ми липсват тези моменти. Минавайки през парка само ми изникват картини, когато сме били там... НО пък, познавайки си се, както се стекоха обстоятелствата - нямаше да ми даде и миг сума ти време, ако не се бях върнала на работа. Така че, успокоявам се, че някакси така е трябвало да стане и е за по-добро... Е, не казвам, че няма и хубави страни, но все пак - човек си мечтае за това, което няма или би могъл да има...
Верче, радвам се, че се разписа!

Моля някой да ми прати рецептата на Танчето за питката. Благодаря!
Айда утре пак на работа...

# 337
Момичета,черпя ви от името на Тони по случай именния й ден, и поради проблема със форума.Малко се натъжи ,че точно днес не може лично да ви почерпи ,но са на мач на 6 часа път и не очаква да се приберат преди полунощ!
Така че, угаждайте си на корем...,че тя не би ви нагостила с толкова нездравословна храна Joy

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 21:22 от Кас

# 338

Моля някой да ми прати рецептата на Танчето за питката. Благодаря!

Това го копирам от един пост на Таня от 20 декември 2008, като напишеш в Гугъл "погача tchara" и излиза това:

Цитат
Черпя ви с погача, която преди малко извадих от фурната  Very Happy

http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=IMAGE_EDIT&IMAGE_ID=234019

Ето и рецептата, бях обещала преди сто години да я напиша Embarassed

4 яйца(един жълтък се отделя за намазване отгоре)
0,5л прясно мляко
1кубче мая или 2пак суха мая
1кг брашно(на мен поема малко повече)
1ч.л сол
0,5 ч.л. захар
кашкавал 300г
масло

Всичко да е леко толо, а не с температура от хладилника.Яйцата се разбиват добре, маята и захарта се размиват в малко хладко мляко с 2л брашно( аз го правя в буркан).  Когато бурканът се изпълни маята, млякото и яйцата се смесват, прибавя се солта и се омесва меко тесто. Втасва. Втасалото тесто се разделя на две равни части, разстилат се на правоъгълници с дебелина 0,5см. Намазват се с  разтопено масло и се посипват с настърган кашкавал. Правоъгъниците се навиват на руло като се осукват леко и леко се разтягат по дължина. рулата леко се сплескват, и се режат на триъгълници. Нареждат се като цвете в тавата. Пак втасва. намазва се с жълтък, поръсва се ссъс сусам пожелание, пече се 45мин на 180 гр.
Аз прибавям към кашкавала и 300г натрошено серене- така повече я обичаме Very Happy

Тук са 6 снимки с по-важните етапи

http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALB … 1&IMAGE_ID=60

Hug

# 339
Честити рождени дни Ави и Ивана!:bouquet:
Честит имен ден Тони!  bouquet
Да сте много здрави и щастливи всички!  Hug

# 340
Аз днес си похапнах и пийнах подобаващо, само дето чакам още Вал да ми драсне подробно описание на начина на приготовление на тортите, че и с десерта да замезя hahaha. Въче, незнам дали хремата и кашлицата имат странични ефекти, ама оглушаваш и ослепяваш  hahaha hahaha hahaha Искам рецептата мило другарче Praynig Praynig Praynig Praynig Поне да се пробвам Laughing

Днес беше веселба у дома - 3-ма начинаещи пубери се забавляваха, а един невръстен мини младеж им разваляще купона Grinning Следващия път и мацки ще им поканя Joy Интересно ми беше да бъда за няколко часа с 4 мъжки малки и големи деца. Може и да повторя  Mr. Green

Иначе ме порицавате, че не съм "простирала" скоро. Поправям се Heart Eyes
Ето ви го младежа, днес е на промоция - давам го без пари, защото е ревлив, крив, напикан, наакан и ненаспан! Много екстри в едно   hahaha

Който иска да гледа какви ги върши ТУК, ТУК и ТУК.

# 341
 Kissing Heart Kissing Heart :kissloveu:Mного ви благодаря за поздравите ,момичета , много сте мили и много ви обичам !!!  lovekiss lovekiss lovekiss

Роси , страшен чаровник е този Алекс и как сладичко бърбори  Hug Другата седмица ще се видим да си поиграят  Grinning
Голдънче , много ни липсваш тука  Sad Hug Целувки на кукличките  Hug

# 342
Роси, за кой колеж го гласите този Алекс? То не беше броене, смятане, че и английски. А как правилно държи химикала и "пише ли пише"....Стра-хо-тен е!!!!И напикан, и наакан, и крив пак ще го вземем Laughing
Между другото незнам защо, но и Киара брои така 6, 8, 10...Другите числа липсват.... JoyЗадължително утре като се събуди ще гледа клипчетата и то по няколко пъти...
Тя много се впечатлява от клипчетата, които се пускат тук във форума. От Алекс научи колко прави 5.5, все ме кара да имитирам как Ева на Вал казвала /;Ох, боли мe к/пръста много", само дето си мисли, че се казва Ани, защото и Ани на Кас я гледахме с повторенията.... Joy
Голдънче, време беше да се появиш. Хубаво ще е по-честичко да го правиш...
Тони, стискаме палци за мача Peace

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 11:03 от yzida

# 343
 Добро утро ! При нас зимата се върна. Вали сняг и духа лошо. Очертава се един скучен ден. Поради лошите метерологични условия разходката ще е само до магазина.Мен ме мъчи хрема , боли ме и гърло -съвсем зимни екстри.Вече копнея за пролет и слънце. Искам зимата да е само декември месец.Хайде стига съм мрънкала.
Малко пране вместо кафе:

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 09:19 от Камчи

# 344
Роси, ако се съберат бърборчестите умения на Алекс и двигателната култура и енергия на Камен Чаров, ще се получи истинският Супермен. Много им се възхищавам на тези двама малки мъже, еталон са ни lovekiss
Камчи, ако ми кажеш, че Ици е изхрупал половината зелка, ще го призная за Бай Байо Байо сред байовците. Всъщност това е мит - зайците не ядат зеле, но нищо Laughing Много е сладък и ми прилича много на теб.
Вал, страхотна си, така ме запали, че ще трябва да викаме някой да ни избута кошницата newsm71
Бубенце, как е сладуранката, отшумява ли обрива?
...Аз спешно ще водя Калоян на очен. От няколко дни ми премигва често на периоди и не мога да разбера на какво се дължи това. Притеснено ми е.
Успешна седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт