Отговори
# 180
Някой насочил се към Майчин дом има ли?Вчера на новогодишното парти се запознах с една млада акушерка от там....оф вече и аз не
знам ,вярно най-на края ще се откажа да раждам Laughing

Доктора който до сега ми следи бременноста ...нещо не ме кефи ,май му е зор  само за парите.Вярно ,че никой не работи за чест и слава ама...чак пък толко .Пита ме дирекно искам ли избор на екип и аз му казах-искам ама нямам излишни 900лв Confused .В Майчин дом ме притеснява тая "мизерия" и стажантите и студентите...не искам 100 човека да ми се "завират" поглед в междукрачието ми #Crazy

# 181
Честита Нова Година Simple Smile
Честито на Мисмол, Албена е разкошна.
Честит момък и на Слънчо. Дай Боже Албена и Васил да са много здрави и късмета да е неизменно с тях.
Изключително много се развълнувах, а и честно казано се размечтах за момента, в който ще се срещна с моето съкровище.
Пожелавам на всички ви една страхотна и незабравима година!   bouquet

# 182
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА СЛЪНЧОГЛЕД!!! ДО РАСТЕ ЗДРАВО И СИЛНО И ЩАСТЛИВО!!!
ЧЕСТИТА НОВА 2010Г. baloni

# 183
 sohappy За много години ,момичета Simple Smile  Честито на Слънчо ! Да сте живи и здрави и много да се слушате.   bouquet  Как се зарадвах ,като видях ,че си имаме още едно бебче .(В първия момент реших ,че съм объркала темите  Embarassed )

# 184
  • Най-зеленият остров
За много години. Честита Нова Година! Много късмет и следващо бебе чак другия месец  Hug
Слънчо да ти е жив и здрав новия член на вашето семейство, а на теб бързо възстановяване   bouquet
Мисмол, Албенка е страхотна. Много да те радва и да расте здраво и щастливо дете.
Лека вечер.

# 185
  • София
Simple Smile

Рали, голям екшън си преживяла.. Добре, 4е чви4ко е минало без инцидент. Как ти е корема минава ли?? Моят е огромен ве4е и тежи, но нямам проблем с кожата за сега.

Да Честитя на Делчето именния ден, да е жива и здрава и много щастливи моменти да има през новата година и безпроблемно раждане  Hug
Честито и на вси4ки други празнуващи, на Мемория мъжа  май имаше имен ден и на него всичко най хубаво Grinning

Много е сладка на Мисмол госпожицата, 4ак ми се доражда и на мен  Heart Eyes и мъжа ми я видя и само ме попита "От колко литра е бутилката" Joy Много е сладка Hug

Аз ина4е предимно си лежа, от седмица насам не знам какво ми стана ама корема много ми натежа и да искам не мога като преди да ходя. Милен чисти и оправя, мие 4инии, готви, аз измия 2 4инии и издъхвам. Ве4е и не мога сама да стана ужас.. Още малко. Понеделник съм на консултация и записване на тонове, да видим какво ще каже лекаря.

Ами почивайте от празниците и ако е хубаво времето може да се разберем да се разходим в Южния парк през седмицата?? Стиг ада има желаещи Crazy

# 186
  • offshore & overseas
Ох, човек да се чуди на кого и за какво най-напред да честити! Ошашавях тотално! #Silly

Гледам, чудесни пожелания сте пуснали всички (то не бяха сонети, то не бяха памфлети, не мога аз чак тъй художествено да се изявявам), та затова ще мина с по едно голямо честито, но от все сърце и дън душа! Heart Eyes

Честито момченце, Слънчо!! Вълшебно е когато бебчо си дойде с името, демек с орисията, нали? Радвам се, че сте добре и с нетърпение очаквам точно твоя разказ.

smile3530Аз като един виден Шерлок, прочетох назад в постингите на Слънчо, че е имала притеснения за изтичане на води. И тук е момента да си призная, че и аз имах такова ония денОВЕ, но се оказа фалшива тревога (дано всичко е наред, чукам на дърво, че още ми е доооста рано Praynig)

За много години, мацки, да сте ми живи и здрави!! И... наздраве! (Аз не лизнах ни капка алкохолец, разбира се, макар че по принцип си позволявам по чаша вино).  
beer

Добре изкарахме и ние у мамини -- едене, пиене и тия три неща (разбирай +телевизия), малко нещо като дърти пенсии, дет вика Никито, ама на мен такова ми е настроението на тези и подобни празненства.

Чудесна е малката Албена!! Пу-пу! Аз съм от мамите, които знаят от опит какво значи да "боравиш" с такова крехко същество... Все пак, късметлийка си е тя -- на Коледа да се роди и да я дарят с едно от най-красивите български имена! Да ви е жива и здрава, Ради!! Кърми си я смело и си я гушкай много -- това е най, най-доброто, което можеш да й предложиш на този етап!

Рали, направо ти завидях за екшъна и романтиката -- то как иначе в наши дни ще си докараш толкова адреналинно изкарване на празника. hahaha А пък Емо си е баш последният жив рицар, то се видя...

Инак и в Младост правят възстановка на Априлското възстание, да те е страх да се появиш на балкона. Не им заблазявам на пушачите, дето са на гости на непушачи. Twisted Evil

Дано всички мами са добре, вкл. тези, които нямат възможност да се обадят, и дори да се родят бебчета, всичко да минава като по мед и масло и да има здраве, здраве и пак здраве за всички ни!! Grinning

П.П. Сега прочетох Сашкова и споделям, че това с бързата умора и при мен го има, при все че коремът ми не е чак толкова голям и терминът ми е поне две седмици назад, ама ей на. Аз може би се попреуморявам с Халюша, но няма начин. А и кръвното ми е ниско и все гледам да полегна или да приседна. Сега си търся кой да ни гледа през почивните дни, но ето утре -- дупка. hahaha После като си понавлезем в ежедневието, някакси се стягам и вървят нещата. Абе, може ли толкова да са ми омразни тия празници, начиииии! Тюх, айде и аз се оплаках. Сигурно пак съм ви прозвучала зле, ама може и зле да съм -- тоест тотали крейзи.

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 23:35 от Мяуче

# 187
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНАЧЕСТИТА НОВА 2010 ГОДИНА!!!

Нека не броим дните и много да са ни парите!
Нека да живеем лудо и всеки ден да бъде чудо!
Нека зло под камък спи и по вода да ни върви!!!

# 188
Добро утро!!!

Аз ли да съм първа тази сутрин??   Thinking

Момичета, вече като тръгна да влизам във сайта и форума, и на ум ми минава:
   -  " Хайде сега да видя, да не би да имаме още бебчета?"

Колко е  хубаво и вълнуващо!!!

За жалост не знам как да пусна закуска и кафенце, но се надявам следващите  мами , след мен да го направят, пък някой ако иска да ми пише на лични как се прави, че да не срамувам друг път ,както се казва!!!  Rolling Eyes

Лек почивен ден на всички!!    Heart Eyes

# 189
добро утро и от мен Simple Smile какъв хубав ден Simple Smile като никога се наспах ,ама яката,станах си с усмивка,много е хубаво и вълнуващо че вече имаме бебоци,снощи сънувах малката Албенка и след това и аз почнах да раждам Crazyс тия новинки...Simple Smileлек и хубав ден,момичета Hug

# 190
Добро утро и от мен  Peace
Аз си мислех, че не съм особено впечатлителна, ама явно вестите през деня ми се отразяват. Цяла нощ сънувах вариации на тема раждане, направо много емоционално ми се отразиха тия вести.
След вестта за Албенка - раждах на сън, после един ден пауза, в която сънувах новопоръчания си диван и как търся тапицерия за възглавнички. Снощи след вестта за Васил - пак раждах  Tired
Предлагам да отворим тема за ядене на сладолед, спане на сянка или нещо невпечатлително, че да си отспя  Mr. Green

# 191
И аз мисля от утре да почвам да си стягам багажа,че нещо много често взе да ме боли долу ниско,и кръста също.Много ми тежи вече Cry,даже не мога да изляза от колата сама.мъжа ми ме бута за да стана Grinningи от леглото ставам много трудно,търкалям се като мечка Shocked

# 192
Шамане заповядай , гледам че сладоледче ти се е дояло Hug

Момичета незнам за вас , на мен не ми се ражда преди 20-ти януари,защото искам да си е водолейче малкото човече. Вчера гледахме  с мъжа ми един филм по нашънал джиографик за развитието и раждането на бебетата и всичко беше ок до момента с раждането и като започнаха да се  мъчат майките да раждат и мъжа ми леко и тактично извърна поглед към лаптопа  и не погледна повече към ТВ-то Joy Joy Joy
Нормалното раждане ми се стори доста по-добре ,но като показаха секциото и аз не издържах  . . . . . ИЗВИНЕТЕ МЕ МАМИ /тези ,които ще сте секцио ,но аз това доброволно не бих си го причинила,стори ми се ужасно да ме разпорят така #Crazy #Crazy #Crazy

Относно болежките ,тежестите ,сърбежите и всички тези неприятни усещания които ни съпътстват през цялата бременност - снощи какви крампи ме споходиха направо извиках от болки ,схванаха ми се не само двата крака ,ми е едната ръка Crazy ако ме беше видял някой  hahaha хем да ми се смее ,хем да ме съжали

Старчестита масичка  bouquet

много приятни почивни дни и моля стискайте кълки  ,че има още време Hug

# 193
Добро утро и от мен!

Добро утро!!!

За жалост не знам как да пусна закуска и кафенце, но се надявам следващите  мами , след мен да го направят, пък някой ако иска да ми пише на лични как се прави, че да не срамувам друг път ,както се казва!!!  Rolling Eyes
И аз не съм сигурна как точно  става със закуската ,но сега ще пробвам Simple Smile

Дано да съм успяла Simple Smile Пък аз днес имам рекордно спане до 10:30 ,чак ми е странно,обикновенно  8 съм на линия .

P.S Докато сложа закуска ... ме изпревариха  Wink

# 194
Здравейте и от мен!
Тази нощ си правихме компания пак с киселините и и не успях да спя,но в моментите,в които задрямвах седнала само за Албенка,Васко и раждане си мислех(или сънувах newsm78).На мен също вече ми е доста тежичко.Не мога да си намирам място на шкембака и имам усещането,че започва да се смъква-визуално не мога да преценя,но като седна вече ми се опира на краката и сядам като жаба hahaha.

Общи условия

Активация на акаунт