Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 392
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Тази вечер нещо много отгоре-отгоре четох и само ще ви пожелая спокойна, режимна и минусова нощ, а вие ще си изберете като кое точно зверче ще се гушкате  Wink

или  

Hug Hug Hug

Не помня кой беше писал, че си прави "пача" от пангасиус, но е страшна вкусотия, още се облизвам като котката, която изяла канарчето  Wink hahaha Joy

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 23:24 от mimensita

# 271
трета засега върви добре. чета ви от време на време за мотивация дето се вика...  Simple Smile

# 272
  • Разград-София
Здравейте прекрасни дами !  Hug  bouquet
Има ли място при вас за още едина душица бореща се с излишните килца ?
Казвам се Маргарита и съм на 22г. ,живея в Русе и това е първата диета на коята се подлагам .
Ще ми е много приятно да съм сред вас и да споделям неволи и радости .
Желая много успех на всички и много смъкнати килца  Hug

# 273
Настъпах си езика, ама ви изчетох Naughty
Добре дошли на всички новички и стари-нови Hug Hug Hug

И аз съм на ремонт bowuu След като минаха софрите и се оказах 64,900...за да не кажа 65 Shocked Реших да направя втора без ударен и от неделя до сега съм 63,400 Започнах да си мисля, че това бързо саляне е загубата на задържана вода. Аз изобщо не съм прекалявала, като изключим доста солените мезета и ядки. Е... и ако това не е прекаляване Embarassed ама нали все пак съм в четвърта уж  newsm78 И така утре ще съм на ПЗ до неделя и ако се стабилизирам, мисля да направя и съответната трета. И да ви кажа ям като ламя, ама истинска огнедишаща ламя ooooh! Днес цял ден се тъпча с пилешка супа, в която преобладава месо и воденички, а бульончето е за разкош. Разни млечни салати с яйца и какво ли не  ooooh!
То ме боли гърлото, а едно болно мече ядяло колкото две здрави. Crazy

Петенцито ми Hug Hug Hug чак сега видях, че трябвало да стискам палци Embarassedама сега ще ги стискам, да може всичко да е наред Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed

Честит имен ден на всички празнували днес и празнуващи утре!

# 274
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Започнах да влизам в релси, вече не ходя като малко тракторче рано сутрин  hahaha Сигурно ще е от кафето  Wink

ЦвеTи, Честит Рожден ден!Успех във всичко с което се захванеш.Късмет във всичко, което не зависи от теб.И сбъдване на всичко, за което мечтаеш!       

Да са здрави и с гордост да носят името си празнуващите днес! Весел празник!

Да видим аз как ще се опазя от прегрешения, че то при мама свеки пак ще е вкусно...  Embarassed
     Моят кантар тази сутрин беше благосклонен - 79.100, раздвижиха се нещата, ама така е - рибката си знае работата  hahaha
           Усмихнат, слънчев и красив ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 275
  • София
Добро утро, дами!

Да се отчета - три дни - 1 кг. Sad Става бавно, но аз си знаех, че ще е така. Важното е да върви надолу. Иска ми се по- бързо да мина психологическата граница на числото 7, но май няма да стане скоро.

За сега съм супер режимна, пия много вода, готвя, ям много скариди и пушена сьомга.
Прегръщам ви всички и ви желая хубав и отслабващ ден Simple Smile

# 276
  • Бургас
Здравейте момичета
Аз от понеделник съм на диетата, но не съм свалила и грам.Напълно режимна съм без прегрешения.Това нормално ли е или да не се мъча?
Благодаря предварително

# 277
  • Морска приказка
Добро утро. Момичета спокойно и аз в началото почти нищо не свалих, но след това се почна постепенно , но сигурно надолу. За почти 1 месец свалих 5 кг, не е хич много ,но пък по-бавно по-здравословно  Laughing. Честно казано кантара не отчита голяма разлика, но да ви кажа по дрехите много си личи. Както някой каза мерките се свалят по-бързо отколкото кг. Споко само трябва да си спазвате режима. Много важно , което отчетох по мен , в първите дни не закусвах с трици, но след 4-я ден когато почнах видях коренна разлика, така че закусвайте задължително. Успех  Laughing
 Честит празник на всички празнуващи - именници и рожденници   bouquet

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 09:41 от Danili

# 278
Добро утро и от мен- едно старо-ново попълнение   bouquet
Старо, защото лятото започнах диетета и се провалих  Embarassed
Ново, защото съм по-мотивирана от всякога. Започвам и аеробика.
Забравих да се представя- на 25 г съм, от Русе, 1 дете

Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 279
Доб'л утро   bouquet

При мен нещата като че ли се поразмърдаха - едно 500-600 гр. съм надолу, 6 дни след началото на режима, за първи път има движение.  Whistling Както казва mimensita рибата си знае работата  Laughing BTW Мерси за кафенцето, добре ми се отрази   bouquet

В тази връзка Elia търпение му е майката и режимстване  Wink Ти колко килограма имаш да сваляш, защото по принцип ако са малко, минусчетата идват, но по-бавно.
А защо казваш, че се мъчиш?! Ако не превърнеш режима в приятно изживяване и не свикнеш да го приемаш като част от ежедневието /а не като постоянен тормоз/ ще ти е трудно да го спазваш. В повечето случаи дюканстването продължава месеци, да не кажа години! Така че, разгледай вкусотиите от рецептите на момичетата и съм сигурна, че режима ще ти стане мнооого любим и вкусен   bouquet  Wink

Честит имен ден на всички именици днес

Да им е живо и здраво името и те покрай него   bouquet

# 280
  • София
Добро утро и от мен  Laughing
Нали казахте, че както си спим и си смъкваме килца и аз взех че прекалих Simple Smile със съня де Simple Smile
От събота съм в кюпа с вас и не се чуствам никак зле. Странното е че при  толкова много мръвчици които погълнах и яйчица апарата за кръвно ме застреля Simple Smile Това нормално кръвно не ми се беше случвало отдавна. Иначе и аз да се представя не за да не си мислите, че съм на 100г щом съм имала проблеми с кръвното - на 28г съм от София и се казвам Теодора.
 Като килца съм се разделила с 3.5, за тези 5 дни, като съм била супер стриктна през цялото време, но зациклих и мисля, че ще се изненадам след някой друг ден с повечко. Определено на сантиметри съм се намалила, но не знам с колко, защото се депресирам като се меря  Wink че те са ми множко, но дрехите ми ме радват.
Продължавам със същия ентусиазъм.

Паралелно с диетата спирам и цигарите и да се похваля добре се справям и с това - от кутия и половина на ден - 7 ден не съм палила и не ми се пуши:)
Хубав ден випожелавам  Simple Smile

# 281
Здравейте отслабващи девойки...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТИ!!!
ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!!!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!!!
ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!!! НАЗДРАВЕ!!!

# 282
   Добър Ви ден сладурани ! Как е днес положението ... при вен нещата са в нормални граници от преди нова година , плюса изчезна и сега ми предстои борбата няма начин ! На пролен трябва да сме убавелки  Flutter !

Честит Рожден ден на Цвети , жива , здрава и много щастлива  newsm38

Честит имен ден на Всички именници , да Ви е живо и здраво името и да сте много щастливи !

Хубав ден и мноууу ЦелуФки от мен !  Hug Heart Eyes

Здравейте момичета
Аз от понеделник съм на диетата, но не съм свалила и грам.Напълно режимна съм без прегрешения.Това нормално ли е или да не се мъча?
Благодаря предварително
Дай си менюто с какво се храниш да видим !

# 283
  • Попово
ttedkata, да се вкюча и аз за кръвното Wink и аз бях с високо такова като казвма високо значи 160/100 или 180/120... ми беше нормално, а когато беше под тези граници се чуствах като парцал... но след режима миналата година и след като смъкнах 20 кила, сега кръвното ми е 120/80- 100/80 и се чуствам прекрасно, сега съм във втора фаза на поправка и спрях и цигарките , да видим до къде ще стигна  Crazy
спорен ден на всички и късмет на именниците

# 284
ДобрЮтро и от мен bowuu Страхотен ден момичета!
Честит празник на имениците и рождениците  bouquet  bouquet  bouquet
Рени Hug Да ти е живо и здраво момчето и с гордост да си носи името   bouquet  bouquet  bouquet

За сега съм супер режимна, пия много вода, готвя, ям много скариди и пушена сьомга.
Прегръщам ви всички и ви желая хубав и отслабващ ден Simple Smile
Всичкото мнооого хубаво, ама тая пушена сьомга е солена и не само пречи, а помага да задържаш вода Naughty Пиши по често и споделяй какво ядеш.Така всеки може да помогне да си напълно режимна Hug Е, ако искаш де Peace
 Елиа и ти ако споделиш повече - години, килограми и особено менюто си, ще можем да помогнем.Няма как да ти кажем дали е нормално, като не знаем какво си яла Hug Пък и режима не е мъка, а удоволствие, особено като виждаш резултатите. Няма как да не ги видиш и ти, щом при всички действа
Пинк Hug добре завърнала се и много се радвам, че си мотивирана. Ти си знаеш, но Дюкан не препоръчва спорт до трета фаза. Мисля, че причината беше заради превръщането на мазнинките в мускул и така килограмите си стоят. Да ме поправи някой ако греша, ама май за това беше Crazy
По въпроса за кръвното, така е! Кой каквото ще да си приказва, визирам разни ''доброжелатели'', Дюканския режим само може да помогне. Освен, че ставаме красиви, ставаме и по-здрави Naughty

Малиии, колко съм се разписала ooooh! Айде лек и усмихнат ''пролетен ден''

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за който иска

ПП. Петенциии видоФ тА на балкончето Hug Hug Hug дано всичко е наред мило Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт