Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 27 675
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,
извините, че нахълтвам така в темата Ви.
Аз съм от Декемврийки 2009г., имам си едно прекрасно розово декемврийче. Искам също да честитя на всички родили, на още бременните да пожелая леко раждане.
Та сега по въпроса - останаха ми 3 лепенки за секцио:2 миещи се с размери 35*10 и 25*10, и не миеща се 25*10см. Ако някой ги иска ги подарявам - пишете на лични.
Поздрави, леко раждане и живи и здрави бебоци!

# 676
  • Тракийка в Софийското равно поле....
 wavey
Пантелей пътник се завърна, но вие не сте произвели новинки днес.

Барби - благодарности за разказа. Дано да се гледкате с много лекота.  Hug

Аз отидох при частната ми лекарка. Според нея плацентата е доста остаряла и е време да раждам. Имам над 3 см разкритие, а бебка е 3200 / 3300 някъде. Така че тя реши да побутне нещата .... Това беше малко болезнено и неприятно. Но според нея вероятно ще започнат контракции още тази вечер или утре  Crazy Сега ми е леко страшничко, но....... Няма начин!

Поне съвсем навреме отидох на козметик Mr. Green

# 677
  • Варна
Барби, дай Боже всекиму такова леко раждане, мерси за разказа Simple Smile
Tatitt, направо ти завидях, съвсем скоро ще си гушкаш бебчето  Hug А за раждането - няма страшно, само позитивни мисли трябват и всичко ще мине леко Simple Smile

# 678
Барби, радвам се, че си родила така бързо и леко Hug Ама то кво излиза - ти си раждаш като на магия, всичко чудесно, хем уж това е най-страшното, а после санитарките в следродилна ти разказват играта #Cussing out Така както го описваш е егати кошмара, аз сигурно щях да искам да ги убия Twisted Evil

# 679
Tatitt ,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

olemale , защо така??? То и аз съм в същото положение като теб, ама си свиркам Laughing. Здраве да е, пък за всичко друго има време.
Дано се видим с тебе след 15-ти. (или преди)

Барби, мерси за разказа  Hug Какво казаха за кистата?
Качи като имаш време снимки на прекрасната ти принцеса. Praynig
Копнеж направи албумче с парола в снимка, ако не си получила ЛС пиши, ще ти го пратя!

Катинче, мерси че намираш време за нас.

Хайде и другите родили мами, включвайте се! Нямам търпение за новини от вас.

# 680
Здравейте момичета  Hug
Днес бебешока спи добре, та си откраднах малко време да ви изчета  Crazy
Барби добре дошли у дома  Hug Радвам се, че си имала такова леко раждане- а за отношението след това нямам думи.  Важното е, че ти и бебка сте живи и здрави и вече сте си вкъщи  Hug
Аз затова искам много да похваля Майчин Дом Варна- там бяха безупречни. От самия прием до изписването. Като се роди бебето ти помагат по всякакъв начин- показват ти как да кърмиш, дават съвети, сменят памперсите на бебетата когато поискаш, на мен даже първият ден ми го вадеха от легълцето и ми го даваха да го кърмя, че много ме болеше от операцията и не можех да го вдигам сама. Държаха се много мило и винаги можеш да разчиташ на персонала за каквото и да е. Преглеждаха ни по два пъти на ден, мереха ни температурата, питаха за оплаквания или въпроси- изобщо отношението е много професионално и на високо ниво. Във всички болници трябва да е така, но това е една друга тема  Naughty
Rosi79 не остана и при теб- ще видиш как бебчето ще те изненада и както нямаш контракции ей така ще се появят  Flutter И да знаеш, че ще раждаш на страхотно място. А твоят лекар е много готин- сигурна съм, че всичко ще мине чудесно щом си  в такива добри ръце  Peace А за обажданията по телефона- аз хем бях със секцио и пак ме подлудиха- накрая така се бях изнервила, че исках да престана да вдигам телефона и доста се ядосвах, но естествено никой не спря да звъни. Просто не вдигай или кажи, че не ти е приятно да ти звънят и като имаш новини ще кажеш  Crazy
Tattit стискам палци тази вечер или утре най- късно да се срещнеш с твоето съкровище  Hug
Ето ви малко снимки от нас   http://veselyshko.snimka.bg/baby/andrei.460931

# 681
  • Ловеч
Честито на новите мами,
много нови бебенца има от вчера ,да са живи и здрави малките съкровища,а на майките им бързо възстановяване  bouquet

# 682
Честито на всички нови мами - да са ви живи и здрави бебоците и да растат весели и лакоми  Hug   bouquet
Честито и на всички, които тези дни имаха именни и рождени дни   bouquet
Аз тези дни по цял ден скитосвам по улиците, то такова хубаво време...  Party Та затова и не съм се разписвала, то не че имам какво да пиша Simple Smile
Много са ви прекрасни на всички бебешоците, пу пу  Hug
Копнежче, мерси за албумчето, незаменима си ни ти  Hug
Барби, благодаря и на теб за разказа, жалко, че са помрачили после това хубаво и леко раждане, но важното е че сте добре с бебка и оттук нататък чудесно ще си се гледате  Party
Тя и Ири беше споменала за проблема с топлата вода в Майчин дом, по всяко време на денонощието ли е така, много неприятна изненада, поне сега съм подготвена за това благодарение на вас, да не се шокирам... А иначе моята лекарка, която ми води ЖК ми беше казала, че са ужасни на 12 етаж акушерките и санитарките, а тези на 7 етаж били страшно готини и много обяснявали и показвали и за кърмене и за всичко и помагали... но пък там условията са..., а и бебетата не са при майките, защо не вземат да разменят персонала просто на двата етажа, поне като си плащаш за ВИП и отношението да е такова! Всъщност изобщо не разбирам защо не се държат просто всички нормално и човешки  Tired

# 683
Позамислих се аз и ме обвзе паника около 1 въпрос Simple Smile Имала съм малко Кандида-Ок,изписа ми Гиназол (който действал 6 дни)-каквото и да рече това,но нищо не спомена за взимане на секрет след това моята лекарка...а и ако тръгна да раждам ей сега примерно-с тези Кандида-няма ли нещо да стане на беба  newsm78 Някой може ли да ми обясни за риска за бебето при гъбички...
Благодаря предварително и се извинявам за може би тъпия въпрос...

# 684
Роси, Валкирия Hug

Вили, не плаче Михаела, тя е всикнала при баба си и много я обича, но то понеделник ще се гледат в къщи, че на мен ми е много мъчно. Малко ще и е кофти на свекърва ми, сутрин и вечер да пътува, но пък винаги, когато пожелае може да остане да спи в къщи Heart Eyes

Барби, разбиам те напълно....единственото място, където не бих последвала моята докторка е Майчин дом #Cussing out на съседите детето го тъпката 10 дни с антибиотици и нактая се оказа, че резултатите от лабораториата били грешни #Crazy......ако съм аз ще ги разстрелям, честно #2gunfire

# 685
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Radi_ и аз вчера се панирах по тая тема!
И днес си пуснах микробиология, но май няма да дочакам резултат и лечение  Mr. Green.

Според лекарката ми не е чак фатално - имало доста жени, които раждат с гъбички, стига да не са някакви по-страшни там... Най-лошото може да е конюктивит за бебка (не че и това е малко). Това поне ми обясниха. При все - утре ще знам и резултата.

Утре ще споделя повече, като си ваема резултата.  Peace

# 686
  • Mediterraneo
Ради, не се шашкай толкова за тези гъбички. Веднъж лекувах гъбички тази бременност точно с Гиназол. Ефект нямаше. Останаха си. Сега ми изписа Гино дактарин, но изобщо не го взех, понеже така или иначе ефект няма да има.
Моите са Кандида грабата или нещо от сорта и се лекували само с един препарат, който е противопоказен при бременност и кърмене( не ми каза името му). Предният път също раждах с гъбички. Слава богу, бебето беше добре. Надявам се и сега да е така  Praynig Praynig Praynig

# 687
Дано,Благодаря ви,аз 2 седмици преди това слагах Полижинакс и ефект нямаше...та сега ще пробвам с Гиназол-а и ако няма ефект то и аз ще се предам...и без това може би няма да има време да ги боря..

# 688
  • Варна
Я кажете (може и да сте писали, но да не съм видяла) какво представлява изтичането на водите? Че първия път ми пукнаха мехура в болницата и сега не знам ако ми изтекат водите у нас, ще позная ли? Просто се пукат ли, или примерно усещаш да ти се ходи до тоалетна по малка нужда? Сори ако въпросите ми са глупави, но много се притеснявам да не би да не мога да ги позная, ако почнат да изтичат  Embarassed
Веселушко,  Hug Ще им тегля една майна на всички  Naughty Имам една приятелка, която е адски любопитна и винаги трябва да знае всичко, звъни ми всеки ден по няколко пъти на ден и то продължително. Но аз не вдигам, само до нея ми е сега. Пък като я познавам, кой знае как я гложди дали не съм родила  Mr. Green А за болницата и още повече за лекаря ми, радвам се че си останала с много хубави впечатления. Аз се чувствам доста спокойна, защото знам че съм в добри ръце. Разбира се, дано да имам и късмет и всичко е наред  Simple Smile
Пропуснах да спомена какво хубаво бебче си имаш, да ти е жив и здрав Андрей  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 19:46 от Rosi79

# 689
  • Шумен
Днес май нямяме бебчета .....затишие пред буря  Party

Общи условия

Активация на акаунт