Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 28 350
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
добро утро момичета!!! на всички,които им предстои раждане днес  Flowers Four Leaf Clover пожелавам късмет и стискам палци.

аз тази сутрин имах разтройство и така ме заболя корема,че си помислих,че имам контракции.

я кажете знаете ли нещо за това,че като ти почнат контракциите не е хубаво да си седнала,защото се притискала главичката на бебето.не си спомням кой ми го беше казал това нещо. някой чувал ли е подобно?

# 421
Тарталета аз предния път родих 4 дни след отлепването, но мисля че имаше ефект, желая ти успех и леко да мине Peace
Мама89 ако погледнеш от добрата страна съм чувала, че разстройстовото на този етап е предвестник на скоро раждане, а за контракциите не мисля, че е проблем да си седнала, все пак тяхната роля е точно да избутат бебето по-надолу така че натиск има при всички  случаи, успех и на теб ако нещо се задвижат нещата  Peace
Стикам палци на Петето, Мануелка
Може и на мен да стиснете едни палци, че май утре ме приемат и съм за Ивановден  Mr. Green не мога да повярвам че дойде  Mr. Green!

# 422
  • София
Здравейте и от мен!

Добре дошли на новите бебенца - да са живи, здрави и обичани!
Дамян на didka055
Филип - на Red Tree
Дарина - на ivalex
Виктория - на tanchelina и...
момченце (може би Наско) - на Весела Динкова!

И аз днес тръгнах за последния си преглед по ЗК, но така и не стигнахме в този сняг и задръствания от центъра до Младост... половин път го минахме за 1 ч. и 20 мин. Shocked и нервите не ми издържаха, казах на мъжа ми да обръщаме колата, и без това няма кой знае какво да ме преглеждат (беше ми любопитно колко вече тежи малката), другиден ден ми е секциото Praynig

Иначе като гледам през прозореца как вали сняг - като приказка е Laughing

За този сайт - от вчера след 11 сутринта до днес изобщо не ми се отваряше #2gunfire

Лек и успешен ден на всички! и само добри новини!

# 423
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Върнах се Flutter!

Позиви за раждане - няма никакви. Лекарката се зачуди, но......... ако не родя до 14 - ще и звъня! Това е!
rosi_don, Минана - при Панова съм аз!

rosi_don, ако ходиш днес на ОВ - да разкажеш после. Аз така и не се доредих - избрах болницата, заради лекарката.  Sunglasses

Копнежче, аз съм за албумчето в снимка и всеки да си качва. Нека си има парола - не пречи. Но как ще я разпространим? newsm78

Стиснати палчета за очкаващите мами!  Flutter

# 424
  • Варна
Ми не съм доволна пък от прегледа  Crossing Arms Нямам никакво разкритие, шийката ми е 1 см, тоновете са добри, въобще май и е удобно на бебка в корема ми. Иначе корема ми се е смъкнал, доктора каза че въпреки че нямам разкритие още днес може да ме почнат контракциите, на всякакви случаи се бил нагледал. Каза да се разхождам много и секс. Разходките ще ги пропусна в това неприятно време, остава секса...
Хайде, дано другите момичета, които са днес на преглед, се върнат с по-хубави новини.

# 425
  • където си поискам
Здравейте мами, как сте днес
Копнеж да ти кажа честно и мен ме измъчват някакви такива мисли, но сигурно е подсъзнателно, как ще се справя , какво ще стане, как ще бъде незнам сигурно съм смахната, дали всичко ще бъде ок.

Тук при нас е натрупал един сняг и продължава да вали обилно, чакам мъжа ми да решим какво да правим, днес ми е термина и бях решила да отида до ІІ градска за всеки случай , да преценят дали ще остана или ще се прибера, но исках все пак да ми чуят тонове. От неделя през ноща имам болки но слаби, бебка се върти  тясно и е, болките са постоянни, но не през определен период, нито тапа ми е паднала, нито води са ми изтекли, една позната каза, че нейните води са изтекли, когато е ходила да пишка и въобще не е разбрала че и изтичат, това също ме притеснява.

Чакам да се върне minana да разкаже какво са и казали нейният термин също е днес.
хайде после ще се чуем пак, засега успех

# 426
Привет и от мен  Simple Smile
                                           Честити бебчета на
                                                Red Tree
                                                   ivalex
                                                tanchelina
                                           Весела Динкова   
              Да са живи и здрави, да растат щастливи и усмихнати bouquet

Аз днес бях на запис на тонове, но девойката много мърдаше и ме връщаха да ги повтаряме след един час. Вторият път всичко беше наред с "реактивното" бебе  Laughing Да се оплача - последната седмица ми е адски трудно да се завъртам вечер в леглото, всеки път се будя и задъжително ми се втвърдява корема. Това придружено с ужасни киселини, които освен със сода не мога да потуша с нищо.
Стискам палци на всички майчета, които ще раждат днес  Hug

# 427
# 428
  • Ловеч
Успех на всички мами които са с термин за днес
или им предстой раждане.
Стискам палци.

Аз днес ходих пак на изследвания,не ми даде обменната карта,каза че не ми трябвала,а ми даде всичките изследвания.От ходенето на консултация никакви документи,дано нямам проблем за това.

# 429
...днес ми е термина и бях решила да отида до ІІ градска за всеки случай , да преценят дали ще остана или ще се прибера, но исках все пак да ми чуят тонове.
t77ivanova - отиди според мен. Мен ме викат на термин задължително. Така ми каза днес лекарката! Тогава се правели изследвания и т.н.   bouquet

# 430
Добър ден!
Днес  е много студено  cold
Защо нямаме бебета днес  Thinking Доста момичета гледам липсват...ама дали имат бебета вече  newsm78

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 14:11 от Тани`

# 431
Честито на всички мами които вече си имат бебоци! Да са им живи и здрави !
Искам да попитам има ли от майките, които живеят в София в района на Хиподрума или съседните квартали?Много ми се иска да се запознаем и живот и здраве да се разхождаме с бебоците после.

# 432
Оф щях да питам за педиатър как си избирахте.Избирате първо личен лекар за детето и той ви дава направление за педиатър или...?И след изписването от болницата вашия личен лекар трябва ли дойде в къщи или на бебето личния лекар,или педиатъра.... newsm78 Ох...много съм проста  ooooh!

# 433
Оф щях да питам за педиатър как си избирахте.Избирате първо личен лекар за детето и той ви дава направление за педиатър или...?И след изписването от болницата вашия личен лекар трябва ли дойде в къщи или на бебето личния лекар,или педиатъра.... newsm78 Ох...много съм проста  ooooh!

Ние вчера се уговорихме с педиатър. Той Е личния лекар на детето. Не са двама.

Избирате си някой и е добре да говорите с него предварително. Ако е ОК и може да ви вземе - звъните като се роди бебче и лекаря идва на домашно посещение в рамките на 24 часа от изписването. И после се разбирате как да се оформят документите!  Peace

# 434
Ааааа, от вчера следобед имам проблем с форума  #2gunfire  Никакъв достъп за никъде  #Cussing out
И на всичкото отгоре топлофикация реши вчера да накаже целият вход без топла вода, заради неизрядни платци  #2gunfire  Ама като от 20 и няколко апартамента имаме само 4-ма нередовни, но пък с какви суми са и четиримата ... Всеки с по над 6000 лв  ooooh! Добре, че имаме дейна съседка, та ходила сутринта и спретнала чуден скандал на топлото, в резултат - преди около 40 мин най-накрая я пуснаха водата....

Днес защо още няма бебчета?  Mr. Green

Тани` ами на мойта щерка личната лекарка е детски педиатър, така че не бих могла да ти дам конкретен отговор. Но след изписването от болницата у дома трябва да дойде на бебето личният лекар  Peace
Едит: А тя Tattit ти е писала също  Mr. Green  Само ще кажа, че всъщност може да са двама, но за мен това си е голяма тъпня и хамалогия - ще ходя първо до единият, за да ми даде направление за другият ... Няма смисъл - директно само един лекар.
Документите - преди 8 год ми дадоха синият талон от болницата при изписването, някъде около час - час и половина след като се прибрахме дойде лекарката на Емма, прегледа я, допопълнихме талона с нейните данни, като единствено ЕГН-то остава празно, защото дори и 7 дни след раждането от общината още не са готови с него. То се дава в последствие след получаването на Акта за раждане. На Емма успях да го взема без грешки след средата на Март  ooooh!

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 14:08 от violetblue

Общи условия

Активация на акаунт