Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 28 351
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Честит син Кристиян на Katinche, Дамян на didka055, Филип на Red Tree и момченце на Весела Динкова! Да са живи и здрави и много да ги радват!   bouquet
Честита дъщеря Дарина на ivalex и Виктория на tanchelina, много здраве и късмет!
  bouquet

Успех на Мануелка, Петето и на всички, на които им предстои да станат майчета тези дни!

Вчера цял следобед не можех да вляза във форума, някой имал ли е подобен проблем.  newsm78
violetblue, писали сме едновременно, значи не само аз съм имала проблем.

# 436
            Честити бебчета на всички родили мамчета да са им живички здравички и щастливи с новите членове на семействата им.Много прегръдки връщам се да чета назад и ще се включа по -късно.И да пожелая късмет на запътилите се да раждат  Hug

# 437
  • София - Дианабад
Оф щях да питам за педиатър как си избирахте.Избирате първо личен лекар за детето и той ви дава направление за педиатър или...?И след изписването от болницата вашия личен лекар трябва ли дойде в къщи или на бебето личния лекар,или педиатъра.... newsm78 Ох...много съм проста  ooooh!

Тани, моите и двете са записани при педиатър. Преди това бяхме отишли и говорили, тя се съгласи да ходим при нея и след раждането й се обадихме, мъжът ми я докара вкъщи и ни прегледа. Само дето платихме прегледа, може би няма как да ходи по ЗК, не знам  newsm78. При личния лекар се записахме чак когато излезе акта за раждане. Педито ни насочи към джи пи, а в интерес на истината много сме доволни и от нея - ходим при нея когато педиатърката ни я няма, тя ни дава адекватни съвети и лечение.
Общо взето, ако си избрала педиатър, най-добре да отидеш да поговориш с него, той ще ти каже всичко необходимо  Peace.  Успех!  Hug

# 438
  • Madrid
Защо нямаме бебета днес  Thinking Доста момичета гледам липсват...ама дали имат бебето вече  newsm78

Аз още нямам  Crossing Arms

# 439
Добро утро  Laughing. И аз съм в отбора на неспящите, заспах не знам по кое време сутринта, та ей сега ставам.

Стискам ви палци, на тези които имате важна "работа" днес.

Копнежче
, съгласна съм с теб за албума. Златничка си ни ти, да знаеш. Hug

Момичета, аз да ви помоля да ми стискате палци по страничен въпрос. Днес ще се реши дали ще ми оперират котката, има проблеми с бъбреците миличкия и много се мъчи. От около седмица само по ветеринари обикаляме. Та дано се размине с операцията Praynig

Чакам хубави новини.   Grinning

# 440
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Защо нямаме бебета днес  Thinking Доста момичета гледам липсват...ама дали имат бебето вече  newsm78
Аз още нямам  Crossing Arms

hahaha hahaha hahaha Хареса ми!

Mis Demeanor - честито момченце. Дано да ти го дадат бързо! А ти да се възстановиш и да му се радваш!  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 441
dnes sus sekcio s pulna upoika se rodi sina mi 2650gr,48 cm-na samostoqtelno di6ane v kuvioz i ne sum go vidqla o6te:(dosta mi e ko6marno s tazi ka6lica,no ne mi se spi

# 442
  • София
Честито на всички мами които вече си имат бебоци! Да са им живи и здрави !
Искам да попитам има ли от майките, които живеят в София в района на Хиподрума или съседните квартали?Много ми се иска да се запознаем и живот и здраве да се разхождаме с бебоците после.
И аз и minana сме тук  Laughing . Само че аз съм в Лагера. Днес даже като вземем Кари от градина ще отидем в парка на обредния дом с шейната.

# 443
Mis-Demeanor, честито, да ти е жив и здрав бебока, а на теб бързо възстановяване!   bouquet

# 444
Здравейте момичета  Hug
Първо искам да ЧЕСТИТЯ НА ВСИЧКИ МАМИ - ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ТЕ И БЕБЧЕТАТА ИМ, ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И СИЛНИ, А НА МАМИТЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ    :bouquet:
Честити малки сладки момченца на  Katinche,  didka055,  Red Tree и момченце на Весела Динкова! Да са ви живи и здрави и да растат будни и жизнерадостни деца!   bouquet
Честити принцеси на  на ivalex и tanchelina, да са живи и здрави и да ви носят много радости и поводи за гордост!    bouquet[/b]

Аз чак сега пиша, въпреки, че сме си вкъщи още от 27.12, но се гледаме тук с бебока, а аз се уча да бъда добра майка  Crazy Blush  В интерес на истината до онзи ден плачех доста често- явно хормоните ми са се разбушували и изпитвам някакъв неописуем страх, че няма да се справя и нещо ще се случи, а аз няма да знам как да реагирам, но полека лека гледам да се стягам и да влизам в час. Нашият татко много помага и до неделя си беше вкъщи с нас, но от вчера е на работа и ние с бебчо се гледкаме двамата  Heart Eyes Малкият ми мъж е много сладък и засега си хапва кърма с голямо удоволствие- да видим на прегледа при педиатърката какво ще покаже кантара.  От няколко дни има колики и ги борим с капки и лежане по корем- дано не го боли много малкият, че ми става много жално като го гледам как се присвива и плаче.
Секциото мина много добре- бях със спинална упойка и въпреки големия ми страх, че ще се изплаша и няма да мога да стоя будна на операционната  бях спокойна и не ме беше страх толкова. След като мина упойката определено си болеше и следващите няколко дни трудно ставах, но всичо се забравя сега като гледам малкото ми сърковище  Heart Eyes Много съм доволна от условията и персонала на болницата, в която раждах ! Сутрин и вечер се минаваше на визитация, температура мереха по 2 пъти на ден, отделно постоянно някой минаваше да ни види как сме, а ако има нужда да се извика някой от персонала имахме бутони до леглата. Даваха ни съвети за кърменето и ни помагаха особено първите пъти да сложим бебетата на гърда, за да засучат. А те бяха постоянно при нас- аз родих на 23.12 сутринта в 8.53, а малкия ми го дадоха вечерта към 18:00 ч.
И искам да ви благодаря на всички от сърце за прекрасните пожелания отправени към нас с Андрей - много ми стана мило като ги прочетох и да си призная успяхте да ме разплачете от вълнение и умиление  Hug Hug  bouquet
На всички очакващи мами пожелавам оставащите дни да минат бързо и неусетно и  леки и безпроблемни раждания и живи и здрави бебчета   Hug
Честит син на Mis Demenaor да е жив и здрав, бързо да го извадят от кувиьоза, за да може да се гушкате скоро, а на теб бързо възстановяване

# 445
Mis-Demeanor честит ти син

# 446
Привет на всички !
Честито на новите мами!Да им носят само радости малките човечета! Много здраве , щастие и късмет!
На мамите в очакване на малките съкровища много кураж и късмет !

# 447
Mis-Demeanor честито! Да е жив и здрав и скоро да си го гушнеш, на тебе желая бързо възстановяване  Hug

Аз нощеска се предадох и изпратих мъжО малко след полунощ до денонощната аптека, за да ми купи Талцид.... Хич не ми се пиеха още хапчета към тези, които си имам, но то не се издържаше вече  ooooh!  След което искам да ви кажа, че спах като труп.

Към 10.30 ч ми донесоха поръчката от Авент - силиконови залъгалки - нощни картинки със светещи дръжки, помпа, няколко шишета, подплънки ... Имам още неща да поръчвам, ама постепенно и все на порции малко над 150 лв., за да ползвам безплатна доставка  Twisted Evil

Тююю, пък още нещо щях да пиша .... Ех, какво да се прави, надеждата ми е, че бързо ще се възстановя след раждането, поне от към памет  Mr. Green

И да споделя, че мъжът вече окончателно се разбра със шефа си, да ползва полагаемото му се бащинство от 15 дена от деня на изписването, а не от деня на раждането  Wink

# 448
  • София
Mis-Demeanor, честито! Да се възстанови бързо и всичко да е ОК!

# 449
Mis-Demeanor, честит ти син   bouquet  Да е жив и здрав  Hug

Общи условия

Активация на акаунт