Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 27 679
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
ехо........спите ли?раждате ли? къде сте всички днес?

честито на Муцунка.Много здраве за малката Адриана!!!страхотно име са и избрали!

аз довечера съм на преглед (в 19:30) на тонове съм и пак ще ме гледат за разкритие.може и да ме оставят в болницата ще видим

# 661
Елизавета на Симба 2001!!!
Бояна а Шугър Лейди!!!
Честито и на Ивелина  и на Муцунка за малките принцеси!Да са Ви живи и здрави и бързо възстановяване!  bouquet
 Аз още си чакам ,а утре ми е последният термин-и утре мъжът ми има рож.ден и си е пожелал бебка тогава да се роди-а аз го бъзикам  първо на олбяд да духнем свещичките и да хапнем торта и тогава да почне раждането.Ама май ще трябва да се пораздвижа повечко днес,че така като я гледам май и харесва вътре,но аз вече нямам търпение!

# 662
Честито на новите мами, загубих вече бройката на бебетата, извинете ме, ама да са живи и здрави всичките!!!

Виола, и моят мъж днес има рожден ден и се надяваше да го изненадам с подарък бебе, ама няма да е  Laughing
Стискам палци ти поне да успееш утре!

# 663
  • София
Честито на всички новопоявили се бебчета и техните мами! Да са много щастливи и да се радват взаимно!!!   bouquet

nellito_v, obi4anka - много ще се радвам да се видим заедно с бебоците!!!

Ивалекс! Честит Ден Рожден! Желая ти от все сърце много щастие и любоф и една приказно-вълшебна година изпълнена със сладък детски смях и много веселие!  Hug

# 664
Здравейте мили момичета!
Мнооого поводи за празнуване и честитки в темичката ни!за да не пропусна някой- ГОЛЯМО ЧЕСТИТО на всички!!
-на новите майчета- за бебенцата!Да са им живи и здрави!И много радости да носят на мама и тати!
-на именниците и рожденниците от миналите дни- също много здраве, щастие и късмет!!
Още съм си 2 в 1. Събитието се чака другата седмица, така че трябва да издържа още няколко дни!Вчера и днес си почивам в къщи, никъде не ми се излиза...Сутрин водя Али на градина и после- мързел докато я прибера. Ама сега ми е паднало, каквато лудница беше покрай мене до съвсем скоро.....
Ох, мнооого ми тежи тумбака вече, особено през нощта....едно връткане пада, една неврастения ме гони, през час и половина до тоалетната..Ама все пак успявам да поспя. Добре. че мн килограми не съм качила- около 9 са до сега, че иначе не знам....Мъжът ми го няма в Сф до утре,,,та гледам и кълките да стискам, че иначе сама ще трябва да се карам, пък с това шкембе вече ми е бая търсене да шофирам..
Ее, нормални неща са тези, само си ги споделям, не се оплаквам иначе.
Мили момичета стискам палци на всички ви, да видиме коя ще ни изненада днес!!!
Хубав ден от мене.

# 665
Честито за новите попълнения!  bouquet

Виждам и аз, че запустява темичкката, ама май така ще е! Laughing
До съвсем скоро обсъждахме всякакви теми, а сега всички седим и чакаме. Laughing Едни тръпнете в очакване да стане всеки момент, други стискаме кълки и се надяваме да поизчакат още малко бебешорите.... и така.
И всички вкупом чакаме да видим коя ще е следващата щастливка, запознала се със слънчевата си рожба.

Късмет на всички. Hug

# 666
Брей, много пусто днес newsm78 Къде сте се изпокрили всички? Половината сте в родилна вече, другата половина в предродилна и тука останахме 2-3-ма човека Grinning (без да смятам тези, които вече родиха де).
Аз си пия портокалов сок и работя малко от вкъщи. Мъчи ме безсъние като повечето от вас, вече се чудя с кво да си убивам времето между 3-4 и 7 ч сутрин, нощес мислех да си слагам статива на балкона да снимам луната, ей такива глупости... И за разкош си имам контракцийки и вече хич не мога да се ориентирам кои са тези контракции, при които се ражда, понякога имам чувството, че все едно съм на път да раждам, после следва затишие и съм в пълно неведение. Сериозно почвам да се чудя ще ги разпозная ли тези, при които трябва да отпрашвам към болницата. Отделно мъж ми снощи ме ядоса и сега не му говоря, че и без тва ми е тегаво и нервно и трябва нанякъде да избие това... Така че май ще го отнесе той.
Оставям ви засега и чакам новини

# 667
  • София
Честито на Муцунка и добре дошла на малката Адриана   bouquet

# 668
Честито на всички майки, които вече си гушкат бебешоците!
Аз току надничам, ама съм много крива, за да пиша. То пък какво ли и да пиша.

# 669
Хайде днес няма ли някой да се отчете с бебок.Момичетата с минали термини,стига сте ги стискали тези кълки,ми действайте по въпроса  Laughing Че да можем спокойно и ние след вас  Hug

Днес съм на запис за тонове.Ще се разбере и как ще се ражда.Оф направо нямам търпение до 5 часа.Изгледи обаче скоро да раждам нормално няма.Нито ми е паднал корема,нито контракции -НИЩО.Само леки усещания пак "пред менструални" и това е.Хем искам да си постои още малко вътре,хем искам да си я видя вече малката муцунка  Blush
Ама сякаш преди 20-ти няма да е...все ми се върти дата 22-ри пък не знам  newsm78

# 670
Честито на Мицунка и Ивелина, да са им живи и здрави рожбите Heart Eyes  bouquet

MTV, за сега (да чукна на дърво) е песен. Доста дълго суче за сметка на това, но се надявам, че това е от жълтеницата. Иначе с тази възглавница за кърмене направо се родих, няма такъв рай. Party
Михаела е при баба си, аз направо си почивам с него.....само с пишката немога да свикна, едва го мия и на няколко пъти ми се изпишка в лицето  hahaha

До сега бях навън, купих си сутиен за кърмачки, супер удобен, на Canpol за скромните 18.70 лв. Mr. Green

# 671
Честито на новите попълнения в отбора.Желая им много здраве и щастие!  bouquet
Обикновено едва смогвам да ви изчета ,а днес какво става?Хехе на 6.01 три момченца ,на 7.01 три дами.Вие да не се наговаряте нещо  Laughing
Аз днес ходих с таткото да купя чувалче.Много е сладко и мисля да го ползвам на изписването.Дюшечето ,което поръчахме също трябва да е готово ,така че може да се каже ,че почти всичко е готово.В понеделник трябва да дойдат едни дреболии ,които поръчах по интернет.Всъщност само за дрешките имам още питанки ,защото са от каката и ще видим кое ще влезе в употреба точно (тя нали е лятно бебе) ,но пък после ще донакупуваме каквото преценим ,че не стига.И сега остава само да чакаме.

# 672
Здравейте  Hug Много пусто наистина, вчеки е в трепетно очакване и не му се пише, а вече родилите мами си имат други грижи.
Честито на Муцунка, да й е жива и здрава малката Адриана    bouquet
t77ivanova, честит рожден ден! Много здраве, щестие и късмет!
Мяу, да ти е жив и здрав съпруга!
Катинче, дано все така да ти е песен гледането на Криси! А, каката не плаче ли за теб и малкото си братче?

# 673
  • София
Здравейте мамчета Simple Smile Честито на всичко които не са две в едно вече, а на тези които все оща са, пожелавам да имат раждане като моето Simple Smile Открадвам си пет минутки преди да ида да събудя принцесата, за да разкажа как мина Simple Smile И така... Беше 29.12.09г. час - 22:30. Тъкмо се приготвях за лягане, бях със свекърва ми само, мъжът ми беше нощна смяна и отидох до тоалетната, когато видях, че започва да ми пада тапата. За секунда се шашнах, после си казах, че е рано още и мога да си изкарам и до термина с падаща тапа. Обадих се веднага на моята лекарка и тя каза бързо да ида в майчин дом да ме прегледат, че с моите контракции (неболезнени) съм правила хубаво разкритие и да не би да има нещо. Послушах я аз, отидох на майтап, без багаж с една усмивка на уста, със свеки се шегуваме по пътя, че ще ме прегледат и ме пускат Simple Smile Бях адски спокойна, не ме беше страх изобщо. И така слезе дежурния лекар д-р Славов. Прегледа ме и каза, абе момиче ти си с 7-8 см разкритие  Shocked и аз направо не можех да повярвам. През деня имах контракции, но само ми се втвърдяваше корема без да ме боли изобщо. Той каза да ме приемат, а аз до последно им казвах, че няма да раждам, защото съм раждала  и знам как боли, а сега нищичко не ме боли  Mr. Green И на шега на майтап приеха ме хорицата  Mr. Green Пратиха свекито за багаж и казаха, че до 2 часа най - много ще съм родила. Акушерката ме качи на магарето, направи ми клизма (не знам защо някой се оплакват от клизмата, на мен ми дойде супер), малко ме поизбръсна, че аз бях готова ама явно съм пропуснала на места  Embarassed и аз пак и казвам абе жена няма да раждам още  Stop Качиха ме горе в предродилна зала, добре, че бях само аз. Имаше още две тумбачета ама с мало разкритие и те си се разхождаха само. Сложиха ме на тонове, провериха ме пак за разкритието - 8 - 9 см отново без никакви болки и с две три стягания на корема. През цялото време си говорихме с акушерките и докторите, много бяха готини смяната. След малко вече ме включиха на окситоцин, (аз не исках, исках само да си тръгне раждането) изтече една банка, аз пак нямам болезнени контракции. Пак проверка - почти пълно разкритие  Shocked Хайде и втората банка... аз пак се хиля, говорим си Simple Smile едната вика : хайде не се смей а раждай  Sick Дойде и доктора, спука ми мехура (водите кристални) и аз му викам : докторе вие верно искате да раждам, няма майтап  Naughty и той: абе какъв майтап ти направо си си родила вече Simple Smile това към 00:30 часа вече на 30-ти Simple Smile И така започнаха вече истинските болки - 3 - 4 много силни контракции. Само ми казваха да дишам, да не напъвам за да не се разкъсам. Идеше ми толкова силно да напъвам... но ги слушах. В същия момент видах как доктора се кикоти и подскача на леглото и ми идеше да го убия  Mr. Green след тия контракции вече неможх повече да не напъвам и ме заведоха в родилна. Докато отидох имах чувството, че ще го родя  Mr. Green И така на магарето първия напън излезе главичката, втория малко ме натиснаха и излезе моята прекрасна принцеса КАТРИН - 3400, 52 см. Чудех се къде съм го побрала това голямо бебе с този малък корем Heart Eyes Веднага изплака, през цялото време си я гледках докато я оправяха, а тя толкова красива една розовка оформенка страхотна  Heart Eyes После излезе и плацентата. Огледаха я, уж наред. Имам един шев (с упойка) някъде ама не знам къде, че не се вижда, а падна конеца. Сложиха ме после в накаква стая 2 часа, а Кати я взеха в интензивно за да и направят преглед на кистата. Два дни стоя там, после си я качиха при мене в стаята. Първата нощ беше много стряскаща за мене... Тя плака през цялата нощ, съответно не знаех какво да я правя. Повърна, оказа се, че съм я прехранила, защото тя е много лакома и колкото и дадеш, всичко си изяжда, даже и повече.  Цяла нощ тичах по коридорите да търся акушерка. Естествено никой не ми обърна внимание. Да не говорим, че и слезе кърмата и гърдите и бяха на камък, вдигнах температура, никой нищо. От грдите е - казваха. ИЗцеждай! Изцеждам ама нищо не пуска. Тя ми беше разранила зърната и така болеше... Някакъв кошмар... Мина и това. Благодаря на ТИФАНИ И ЦЕНИТЕЛКАТА от априлските мами 2008, който ми услужиха с ръчна помпа на авент, защото с моята електрическата болите бяха ужасни... И ТАКА ПОСЛЕРОДОВАТА КЛИНИКА НА МАЙЧИН ДОМ Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА [/b] !!! А бях във ВИП единична стая все пак, в която ме държаха 9 дена и в която нямах грам топла вода и всеки ден казвах на някой от персонала #2gunfire #Cussing out #2gunfire Добре, че имаше една свястна акушерка и ми разреши да се изкъпя в служебната баня, представяте ли си ? Бебетата ги миеха със студена вода в бокса, и всеки път им правех забележка. Много не ме обичаха. Наложи се да си топля вода в пластмасови шишета на парното и да ходя да поливам, докато я подмиват. Взимаха ги по никое време за инжекции или за преобуване, разваляха им режима. Както си спинкат, идват грабват ги, хайде на студената вода и после иди се орпавяй докато дойде време за хранене - рев! Накрая не им я давах, а си я миех самичка. Самичка и сменях памперса, всичко. Нито някой ми показа как да го правя, нито как да кърмя... Нито нищо  #2gunfire Питах а те ми казваха оправяй се сама, увас кой ще го гледа това бебе  Sick   Абе нямам думи  #2gunfire Питаш нещо, всеки ти се държи като..., едвам изтърпях но заради нея бих направила всичко. Първо чакахме някакви изледвания, че имаше и инфекция, уж днес утре да излязат няма ги. Имала съм била нещастието да родя по празниците ми казваха  #2gunfire А тия от интензивно направо ми идеше да ги размажа  #2gunfire Нямах никаква информация за детето си откакто родих до другия ден следобяд. Побъркахме се всички  #Cussing out Питахме за сведение, тряскат ти вратата като на някой не знам какъв там,... Нямало доктори, нямало кой да даде сведение  #2gunfire Накрая пак връзки лекари, та ни пуснаха да я видим за 5 минутки. Тя така сладко си спинкаше, добре, че не разбираше какво става.  Така... дойде уж време за изписване - дата 5-ти. Изследванията не бебка бяха ок, нямаше вече инфекция, всичко наред аз толкова бях щастлива. Хайде пък докторката видя, че нямало някакво изследване, без което не може да ни пусне - за урокултира. Хайде пак чакане. НА другия ден излезе - всичко беше наред. Пак тръгнаха да ни изписват, но пък се оказа, че с мен има проблем. Започнах да кървя и да вдигам температура. Никой не си направи труда да ме прегледа дали съм изчистена от раждането и какво се случва. Оказа се, че имам нещо в матката и се налага кюртаж. Толкова ме беше страх, но мина и той. Още на същия ден 07.01.10г. (на термина ми) ни изписаха, като подписах декларация, че напускам по собствено желание.  И така, вече сме си вкъщи, доволни и щастливи, малката принцеска беше през нощта на Аптамил, заради упойката, която ми сложика при кюртажа и от обед е на кърма много доволна Simple Smile А аз съм като млекоцентала - по над 100 мл. изстисквам от гърда  Sick Ама това  е добре за нея Simple Smile
Това е за сега от мен, ако се сетя още нещо ще пиша, че сега отиваме да се кърмим Simple Smile Успех на всички мамчета   bouquet

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 15:19 от Barbie^girl

# 674
  • Варна
Честито на всички нови мами!!! Няма да изброявам, за да не изпусна някой. Нека бебчетата ви са много здрави, красиви и ви изпълват с много щастие!!!
Аз още чакам събитието, но не ми останаха нерви. На всичкото отгоре всички ми звънят или ми пишат в скайпа, за да ме питат дали не съм родила. Викан им: ако съм родила, смятате ли че ще запазя в тайна това  ooooh! Много ме нервят и вече и телефон не вдигам, и в скайп не пиша. Днес и вчера с малкия направихме едни дълги разходки, да подпомогнем малко започването на раждането. Обаче имам чувството, че колкото повече ходя и се натоварвам, толкова по-малко контракции имам. Преди няколко дни имах и болезнени такива, а сега-никакви. То се е видяло, че всичко ще стане когато бебка реши да излиза, аз надали ще и повлияя, за съжаление.
Илиндичка, Тарталетка, Виолка, хайде, вие сте наред, стискам палци да е по-скоро! Че това чакане е ужасно.
Катинче, голям сладуран е Кристиян, пу-пу  Grinning На Мама Це Сами също е много сладък  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт