РАЗГРАДЛИЙКА майтапчийка, с дружки се събира на ракийка.

• 33 189
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • Разград
Благодаря ви,момичета. Hug  bouquet
Тортата е с блатове по рецептата на Сладка Хапка за сладкиша с майонеза,а вътре и отгоре е крем ганаш-лесно,бързо и най-вече вкусно.
След малко ще разрежем тортата и ще постна разрез.

# 346
  • там нейде .............
ЧРД на Макси  bouquet  bouquet  bouquet

Макс-мама да ти е здрав, щастлив и палав Wink
  bouquet  bouquet  bouquet

този сладкиш с майонезата стана любим в къщи все него искат за десерт Mr. Green

Поли, не съм аз тая с Еленския балкан  Crazy

# 347
О, да и аз го правих, но като мъфин .
На първа хапка ни допадна, но след това нещо не  го харесахме  Thinking.....прекалено лепкав и мокър ми беше  Rolling Eyes........така изхвърлихме повече от половин доза.
Фъч-а по ми харесва.....

# 348
Добро утро,
Честит 3-ти март.

Слънчев и весел празник.

# 349
Поли, ние ходихме за Коледа в комплекс Елица, доста го коментирахме тогава, не помня и аз с кого, както и да е, доволни сме от там. Чисто и топло беше, домакините бяха много любезни. Храната е малко скъпичка обаче, но пък е домашно и вкусно всичко. Имат сайт, виж го и ако е това пиши

# 350
  • Разград
Честит празник.

И парче от тортата

Поли,струва ми,че още е трябвало да го печеш сладкиша.

# 351
Честит празник на всички!!!
http://www.pravoslavieto.com/history/19/1878/index.htm 

Е,аз рецепта не видях,не ми се рови из мамата,моля пуснете я тук! Hug

# 352
Честит трети март!

raja_nikol , благодаря ....точно за този комплекс ставаше дума, да .
Благодаря   bouquet.
Танче , ей го майонезения сладкиш.
Лидка, викаш да пробвам пак , но в тава и повече да пека, а?
Ти майонеза на  Краси ли ползва?Аз да ти кажа го направих с една за хамбургери - от туба леко старичка беше...за това и  го правих, де, исках да я разкарам от хладилника   Whistling, та може ли от нея да е станал по лепкаво-мокър  Laughing....
Ще забъркам още една доза тогава, на за събота....какини ще идват, всеки като си вземе по едно парче и ей на свършил  Joy

# 353
  • Разград
Поли,сладкишът като вид е от мокрите и е по-тежък.Но,невероятен е на вкус.Разбира се,за тези,които обичат шоколад.Тортата е леко лепкава,но съм сиропирала и е съвсем нормално.И с този ганаш е направо двойно шоколадова(Макси такава торта ми поръча,много шоколадова).Този път пекох във форма 26 см и пекох 40 минути някъде,а първият път пекох в тава,с диаметър 30 см и по-малко време ми отне печенето,но не си спомням точно.
Първият път правих с домашна млечна майонеза,а сега правих с майонеза на Клевер от Билла.

# 354
Мерси, мерси   bouquet.

Докато съм те хванала  Laughing....за питката без втасване, има ли значение какво е киселото мляко ?
2% или 3,5%...че все пак са с различна гъстота ?

# 355
  • Разград
Мерси, мерси   bouquet.

Докато съм те хванала  Laughing....за питката без втасване, има ли значение какво е киселото мляко ?
2% или 3,5%...че все пак са с различна гъстота ?

Не,няма значение.
Аз съм ползвала само двупроцентово,но това не пречи ти да си сложиш такова,каквото имаш.Само ще ти отиде малко по-малко брашно.

# 356
Еее, мерси, мерси   bouquet.
Сега чакаме ден със сговорчива Сиси ....и ще има питка  hahaha.
Ако ти кажа, че стана месец от както и се каня  ooooh!.

# 357
  • Разград
Еее, мерси, мерси   bouquet.
Сега чакаме ден със сговорчива Сиси ....и ще има питка  hahaha.
Ако ти кажа, че стана месец от както и се каня  ooooh!.

И да се похвалиш после. Hug

# 358
Аз или ме мързи да снимам  ooooh!.....или да качвам снимките  Embarassed....едни мъфини с боровинки, едни мини солени обаче и едни от сладкиша на Рени без яйца, очакват своето качване вече месец стана  Whistling.
Но питката ще я щракна , обещавам  Peace.

# 359
Здравейте!   bouquet Извинявам се предварително ако се натрапвам, но искам да ви попитам за мнение...Аз съм родом от Разград и мисля да се прибера да раждам там, поради ред причини които няма да изброявам сега:) Исках да ви попитам първо за вашето мнение и препоръки и след това за обезболяването което предлагат там. След две седмици ще се прибирам и ще се уговоря евентуално с някой лекар, но искам все пак и вашето мнение, като преки 'потърпевши'. Simple Smile Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт