РАЗГРАДЛИЙКА майтапчийка, с дружки се събира на ракийка.

• 33 192
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
 Laughing
Виж колко съм послушна.......даже "слушам" не посмях да кажа, така бързо се изстрелях  Joy.

# 736
Laughing
Виж колко съм послушна.......даже "слушам" не посмях да кажа, така бързо се изстрелях  Joy.
добре,че имаш чувство за хумор  Mr. Green
А шефката де изчезна,няма кой да ни вкара в ред....гледай никой не пише редовно вече  Crossing Arms

# 737
  • Плевен
Момичета , здравейте ! Скоро евентуално ще посетя градът ви Simple Smile  Стискайте ми много силно палци , защото това гостуване ще ме направи много много щастлива .  Искам да го съчетая с лек шопинг  Party Кажете има ли интересни магазинчета за мамите ?

# 738
Ох, мила ти направо ме срази. Радвам се на ентусиазма ти, че ще посетиш града ни, сигурно има нещо сантиментално в това. Ама за шопинг  не се настройвай. Ние само хранителни продукти си купуваме от Разград. Трудна работа. От друга страна обаче, кумовете ни са от Варна и те много обичат да пазаруват тук, не мога да си обясня защо.

# 739
Честит 5-ти Рожден Ден на Влади.Танче, да ти расте здрав, палав и безгрижен.Весело детство му желая .

Весел празник, чакаме снимки  Hug

# 740
  • Разград
Честит рожден ден на Влади.Да е жив и здрав,много да радва мама и тати.Щастливо детство му пожелавам. Hug Hug Hug

# 741
Мишката , градчето ни е малко, но пък китно и чисто .....за пазаруване  newsm78, онзи ден вървейки към парка чух две дами докато си говорят ,  че "в тоз смотания град, едно боди няма от де да си купи човек  Laughing"....та я вземи си напазарувай преди да дойдеш.....но пък няма лошо да си оставиш някой лев и за нашие град....парцалки бол   Whistling....все нещо може да ти хване окото .
Весело изкарване....и дано ти допадне градът ни   bouquet.

# 742
Благодаря на всички за милите думи и пожелания.Сега да почерпим

# 743

Честит Рожден ден на Влади!
Титания, весел празник в къщи! Да ти е жив и здрав, весел и щастлив.
Аз малко бях с бан, та така поотсъствах. Да ви направя ли нова тема?
Утре ще и оправям първата страница. С второто заклавие, с Фейсбоклука.

# 744

Stop  STOP!   Има нова тема

Общи условия

Активация на акаунт