РАЗГРАДЛИЙКА майтапчийка, с дружки се събира на ракийка.

• 33 206
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Дзак!
Честито на всички,за вскичко,което съм пропуснала.
Макси,важното е да се пенсионираме мила,не е важно къде.Тогава ще ни остава време да си пишем тук.Вероятно.
За ветиринара-преди години водихме нашия кот при такъв лекар.Кабинета му се намира в уличките около шивашкото училище.Мога да дам точни координати утре сутрин ако още ти трябват.Операцията бше успешна и не е имало проблеми!
Утре мисля да се разходя до младежкия дом за да поръчам торта.
Аз съм работна,ама като пишете и аз се вясвам.

# 691
Ние ползваме услугите за ветеринари на ул. Поборническа, която е срещу входа на Военния завод. Много са добри, но не знам как са с кастрирането на котки, точно тая услуга досега не сме ползвали.

# 692
Ние ползваме услугите за ветеринари на ул. Поборническа, която е срещу входа на Военния завод. Много са добри, но не знам как са с кастрирането на котки, точно тая услуга досега не сме ползвали.
Точно за тях става въпрос!  newsm10,ама не ми умуваше как се казва улицата.

# 693
Да не би да става въпрос за един едър мустакат мъж?  Thinking Клиниката се намира в къщата му..

# 694
 Mr. Green Да, прилича на Румцайс. А другият е слаб, къдрокос, със сини очи, прилича на Исус Христос.
Работят заедно. До магазина на Чорека от Осенец. Магазинчето на Чорека май не работи вече.
Идвайки от центъра към Гецово, на последния светофар завиваш в ляво, нагоре. После веднага пак вляво, от дясната страна втората къща.
По-рано имаха магазинче за консумативи и храни за домашни любимци на цетнъра, до Германос. Сега гледам е някакъв лекарски кабинет.

# 695
Ако е същия Румцайс за когото си мисля, го познавам, защото баща ми от години ползва услугите му, но за кучета, а и обикновено за лекарства. Някак си ми приличаше на човек на грубата сила и затова не се насочих към него  Mr. Green

# 696
А под Мирената клиниката /тук има въпросителен, не ми бачка копчето, когато аз искам  Laughing/
Не се сещам как се казваха ..... те са сем. ветеринари  .
В този котешки ред на мисли  Mr. Green..... красива женска черна кротка котка си търси добри и мили стопани...кастрирана с нужните и там имунизации много е  добра .4 годишна е .

# 697
...
В този котешки ред на мисли  Mr. Green..... красива женска черна кротка котка си търси добри и мили стопани...кастрирана с нужните и там имунизации много е  добра .4 годишна е .
Може ли заменка с котарак в зряла възраст,с особено развито обоняние,резултат, от което е почти пълната му непоносимосткъм  тези прекрасни създания. Joy
Взех си тортата от Младежкия дом.Изглежда вкусно.

# 698
Честит Пети Рожден Ден на Тео !!!!! Весел празник и мнооого подаръци !!!!

# 699
Честит Рожден Ден на Тео .Бен да ви е здрав  и щастлив, усмихнат и палав, да радва всички с белите си.Весел празник и много подаръци за рожденика. 

# 700
  • Разград

Честит рожден ден на Тео.Да е жив и здрав,много да радва мама и тати. Hug

# 701
  • там нейде .............
Бен, да ти е здрав и мноооооооооооооого щастлив рожденника!

Весел празник!

# 702
  • Разград
С мъъъничко закъснение  Embarassed, Честит Рожден Ден и от мен!
Бени, много здраве, късмет и щастие желая на Тео!

# 703

С мъничко закъснение и от мене - Бен, Весел празник в къщи!
 Много здраве и щастие на рожденника Тео!
  bouquet

# 704
С мъничко закъснение и от мен:

Да почерпя за здравето на рожденника.
Хиляди благодарности за пожеланията на всички включили се тук или използвали друг тип социални мрежи.  bouquet
Ще ми е много приятно ако не се виждаме само по поводи.

Общи условия

Активация на акаунт