113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 886
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
За протокола - кореми ли броим или бебета? Не чакам близнаци, спокойно  Laughing

# 256
от инициативния комитет не приемаме никакви оправдания .

Аз съм извинена. Никакви нови бебета, докато това не спре да яде по двайсе пъти на нощ.

# 257
Ами бебета броим. Нали е бейби-бум Thinking . Аз, ако се съди по размерите на корема ми, може и 2 да мътя, така че 2007-ма гответе се да бъдете отнесени с голяма преднина  Mr. Green . Аз да взема да се поспра с писането, че оспамих де що има тема в чужбинския тази вечер  Embarassed .

Хуничка, ти от коя махала си  Flutter ?

Яна извинението се отхвърля  Naughty , ти за кърмене в тандем не си ли чувала  Joy ?

# 258
Някой да ми каже еквивалента на "на всяка манджа мерудия" на американски, плийз. Иначе a spice for every meal не върви.  Laughing

Поправка - видях си речника - have a finger in every pie, някой да знае, колко е колоквиал това?

# 259

биз, не се използва 4есто, май по-4есто се казва  за такива хора, 4е са busy body.

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 07:49 от benson10

# 260
Клер, не е в кърменето проблемът - техническо време за бебеправене не остава...  Sad

# 261
4estito na vsi4ki bremenni momi4eta. Leka i bezproblemna bremennost
Plamen go broite 2007. skoro ste stane na 3 razboinika malak.

# 262
  • Чикаго / София
Честито на именниците днес, ако има такива! Да са здрави и бременни Joy

Аз съм освободена тази година от отговорност, поради разни причини, но и съм изпълнила плана с бебетата! Колкото повече време минава и ми порасват децата, толкова по-малко ми се иска бебе. Но иначе нямам напротив да погушкам и намачкам някое чуждо. Обожавам бебета!

Няма страшно, влиянието от отчетните е краткотрайно и миловидно! Ще го преглътнем за известно време, че даже и ще се умиляваме от писанията! Wink

Добре дошла на новата бременна мама!

# 263
Здравейте от мен  и честит имен ден на празнуващите! bouquet
Гледам хубава тема сте подхванали Wink аз мерак имам ама към края на годината живот и  здраве Mr. Green че трябва да ходим до БГ а с корем не ми се пътува и дивеещо хлапе Joy да ми е здраво и все така палаво  Joy

# 264
Първо БЛАГОДАРЯ на всички, които ми отговориха!  Hug Hug Hug Златни сте! Заемам се сега със подготовката на всички документи, че да не чакам до последния момент!
Честит имен ден на всички именници! Весело посрещане на празника!
Честито на всички бременни.... Ех, как ми се иска пак на мен... А само преди 3 месеца и половина родих. Много спокойни девет месеца(за някои и по-малко) и здраво и пухкаво бебоче накрая!

# 265
Благодаря на всички за пожеланията за лека бременност - засега е такава, дано да свърши безпроблемно. Много ми беше полезна и на мен темата за документите - включих се навреме  Grinning
Честит празник на именниците!!! Да си носите името със здраве!
Clairette - моята махала е даунтаун - точно до Navy Pier.

# 266
  • Boston, MA
Добре дошла, хуничка!

Клер, ако "вие" акате в зелено ще го преживеем някак, ама трудно се четат изречения, в които всички сладички думички завършват със сладички наставчици.  Laughing

Joy Абсолютно.

Как сте, дами? Да ви хвърля днес по една почерпка за моя и Даниния имен ден (моят малко измислен, неговият вече втора дата, но карай, празненства да има):

http://sweetelement.files.wordpress.com/2009/07/guinnesscake1.jpg

Честито на всички останали именици!

# 267
 Честито на Именниците! Много да са здрави!
Освен аз да примамя половинката към трудова злопулука и да се класирам за  втората половина на годината? newsm78

# 268
Освен аз да примамя половинката към трудова злопулука и да се класирам за  втората половина на годината? newsm78

Звучи ми като много добра идея  smile3521

Честито на всички именици. Живи и здрави да са!

# 269
е де...Боряна не е ли на Борисов ден?

Общи условия

Активация на акаунт