113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 842
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, препоръчайте ми някакъв по-силен препарат за чистене на баня, пластмасова, не за плочки. Ама как го обясних.  ooooh! Нямам проблеми със стените, но дъното на ваната е леко релефно и колкото и да търкам, все си личи (както мръсотията фо фуги между плочки), ако ме разбирате какво искам да кажа. Мерси предварително! Simple Smile

# 136
Обикновена сода бикарбонат. При нас работи за ваната, също е с релефно дъно.
Другият вариант, за който се сещам е белина, но адски мирише. Иначе за мухъл (фугите) нищо друго не помага, доста пари издадох за уж специални препарати. А пък еко-вариантите са най-зле. Сори, но мухлясала баня не ми е кеф да ползвам.

# 137
и аз съм за белина  Peace

# 138
Марлела, ето това ползвам аз за мухъл в банята, когато се е случвало.
http://www.tilex.com/

# 139
Ако сега не влезна да се разпиша, .....не знам кога ще бъде (някаъде в необозримо бъдеще). Влизам от време на време да попрочета как сте, ама съм като бито куче и гледам да се "хоризонтирам".
Та защо съвсем зачезнах: По време на ваканцията ми преди три месеца ме промотираха..... не стига това, ами ме преместиха барабар с промоцията ми на друго място. Сега пътувам "само" 25 мили в едната посока. Не стига и това, ами точно по време на коледните празници и то в магазин, който като го видях ми идваше да се гръмна. Пукна ми се гьона от работа (6 дни в седмицата, 14+ часа). Моята банда ми каза да си оставя актуална снимка, че са ми забравили физиономията. Поне паричките си заслужават (можеше да бъдат и повече, ама след ...два месеца). Сега имам да си взимам компенсации под формата на почивни дни. То не ми стига ваканцията от миналата година, която тъй и тъй не си я използвах+ флотинг вак. Края на януари излизам за една седмица в отпуска и през фвруари и март ще си "изчиствам" останалите. Поне ще се позаварта малко в къщи и ще пооправя "кочината".
Виждам, заформили сте разни дискусии. Моя ТВ се скапа преди 3 месеца и въобще не смятам да го подменям. Децата имат ТВ в едната стая, ама не гледат много. За мене гледането на ТВ е загубено време.
Мимето, ако хлапето ти е като моята "беля с крака", яко ти дупе.

# 140
Мерси много! Ще опитам, ама утре, че се изгърбих за днес. Спомням си майка ми чистеше готварската печка със сода. Лека от мен!

# 141
  • usa
Аз като казах пример, нямах в предвид, родителя седнал на дивана с книжка и вино в ръка, а от другият край на стаята да го наблюдава детето. Това не е пример, а игнориране.
Става на въпрос, 4е когато родителя не само го прави, но обяснява защо, хване книжката и 4ете на детето или двамата един на друг,обсъжда се про4етеното и т.н. би помогнало на детето да изгради навик да 4ете.
Естествено, 4е всеко дете е разли4но, но има неща, над които може да се влияе, поне до някаква степен.

ами не знам, бенсън. аз не съм обяснявала, не съм водила задълбочени разговори по темата, но имам пресен пример от преди около седмица-две. мой данушчик е от типа, дето предпочита да действа, руши, строи и твори, не е по четенето, ученето и мисленето. но обикновено вечер си лягаме с него заедно, до скоро сценарият беше общо-взето първо го тормозех да ми чете, обикновено устисква десетина минути, макс 15 с мърморене и след като го оставя на мира, го зарязвам и си чета. от около преди две седмици започна да ме подканя `маи, хайде да си лягяме да си четем`, лягаме си и всеки си чете неговата книга. не знам доколко чете и разбира каквото чете, но съм доволна, че `работи` върху книгата си.

# 142
Кой пита за книгите от детството, загубих ви в края в дебата  Grinning Моят син много ги харесва, четем всичко, ако е за деца, накупила съм много книги от България и от Русия и макар че някои не са много политически коректни според съвременните стандарти, пак ги четем. Писаното си е писано и не е чак толкова лошо. Пък и да не е съвсем "добро", нали поне дава повод за разговор ние, кога сме го чели, кой ни го е чел, какво мислим сега и пр., както каза Блажка споделянето е много хубаво чувство.
От ТВ не виждам смисъл, размерът на рекламите ме изнервят невероятно и затова сега пускаме само избрани от нас ДВД или ютубски,  като наистина започна да гледа след 3г. Подозирам, че това ще се промени, но за сега сме ОК. Вълкът си пуши, той се смее и залива от смях и разказва, колко е лошо да се пуши  Grinning

# 143
  • usa
Писаното си е писано и не е чак толкова лошо. Пък и да не е съвсем "добро", нали поне дава повод за разговор ние, кога сме го чели, кой ни го е чел, какво мислим сега и пр., както каза Блажка споделянето е много хубаво чувство.

абе писаното писано, но не винаги е не чак толокова лошо Simple Smile. нямам нищо против да четат поправените братя грим, шарл перо и прочие класици, но повярвай ми, за оригиналните им приказки се иска специална подготовка Simple Smile. знаеш ли, че оригинално например принцът след като е намерил по време на лов спящата красавица я е изнасилил и след година като отишъл пак на лов я намерил случайно в гората и тя била с бебе в ръце? а да си чувала за майка му, която била от известен човекоядски род и мъжът и се оженил за нея само заради зестрата и и тя в един момент като и се прияло прясно човешко месце изпратила сина си на война само за да може да сготви внуците на яхния? въобще хората преди няколко века не са били чак толкова чуствителни като нас Simple Smile...

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 21:44 от миз

# 144
ясно е, че не съм ги чела тези приказки едно време и не за тях говоря  Grinning Все още под влиянието на човекоядската книга, ей?  Laughing
Мен най ме нервят, като кажат, че принцесата била красива и принцът веднага се влюбил в нея, като я видял и поискал да се ожени за нея и тя също се влюбила и се оженили. Една умна няма, все са красиви и добродетелни Crazy

# 145
така де, миз, вижда да 4етеш, карала си го, не му е харесвало, но ето идва време, в което детето само желае да 4ете, дали от работата ти с него или от примера, но явно работи Simple Smile

Абе за вас ДВР няма ли Laughing Аз реклами не знам от кога не съм гледала, записвам шоутата, които следя, гледам ги най-4есто през нощта, когато домо4адието спи, превъртам реклами и вместо за 1 4ас, съм готова за 40 минути bowuu. Така гледа и детето, веднъж гледа в реално време шоу и се скъса да мрънка и тръшка на рекламите, защото не можех да ги превъртя Simple Smile

Пипи е любимата детска книжка на мъжа ми и свеки подари на Ейдж маймуната м-р Нелсън като се роди, а  това лято едно пано за стената с Пипи дигнала кон над главата си Laughing
Баща ми пък подари вси4ки приказки на Андерсен и детска енциклопедия на български, в една кутия, няколко книжки са, но съм ги прибрала. Аз съм запо4нала да му колекционирам на Др Сус, донесла съм татко Барба и още няколко от моето детство. В момента, 4етем книги с твърди корици, другите не оцеляват.

Днес мъжа ми пак са го ударили, един го е яздил отзад, минала линейка, мъжа ми спрял и онзи го е хакнал. Тъкмо оправихме другата кола от лятната катастрофа. В Остин са най-ужасните шофьори Crossing Arms

# 146
  • usa
ясно е, че не съм ги чела тези приказки едно време и не за тях говоря  Grinning Все още под влиянието на човекоядската книга, ей?  Laughing
Мен най ме нервят, като кажат, че принцесата била красива и принцът веднага се влюбил в нея, като я видял и поискал да се ожени за нея и тя също се влюбила и се оженили. Една умна няма, все са красиви и добродетелни Crazy

и аз не съм ги чела едно време, в демократично вереме се прокраднаха до моето внимание Simple Smile. не ги научих от човекоядната книга, тя само ми ги припомни. но нея наистина я препоръчвам, хареса ми въпреки краткото споменаване на принцовете и принцесите и кръвожадните им свекърви и тъщи. наистина любопитно четиво беше, любопитни обичаи и нрави на предците ни разкри пред неочаквано толерантната ми личност Simple Smile.

# 147
Като казахте за красивите принцеси да ви попитам. Майките на момиченца, купувате ли им Барби ?

# 148
  • usa
Като казахте за красивите принцеси да ви попитам. Майките на момиченца, купувате ли им Бараби ?

аз не купувам. и когато са им подарявали, на тях не са им харесвали, дори ги приемаха като обида. но те моите девойки винаги са били особени, никога не са си играли с каквито и да било кукли. с плюшки си играеха, хранеха ги и ги слагаха да спят, но не и кукли.

# 149
Нямам моми4е, но преди време попаднах на аватар, другаде, 4е Барби е слът Laughing

Общи условия

Активация на акаунт