113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 833
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • usa
уффффф, даниел ми вдигна преди два-три часа изведнъж температура 39 и отгоре и нищо не я смъква, даже имам чуството, че лекарства и оцети я вдигат Confused...

# 151
аз не купувам. и когато са им подарявали, на тях не са им харесвали, дори ги приемаха като обида. но те моите девойки винаги са били особени, никога не са си играли с каквито и да било кукли. с плюшки си играеха, хранеха ги и ги слагаха да спят, но не и кукли.

И Ели е така, а отскоро разви страст към коне и слонове. Защо така..нямам никаква идея. Имаме 2-3 подарени Барбита и само събират прах някъде. За сметка на това с doll house-а който получи с човеци вътре много се играе.

Миз, някой вирус ли сте си хванали или?  newsm78  Ели ми поддържаше 4 дни 39.5-40 като беше на година и половина, беше ми се изправила косата..по-страшно нещо не помня. Нищо не помагаше ни мотрин, ни тайленол, ни мазане с оцети...както казваш все едно те и вдигаха. Дано да се оправи скоро!

Деси, честито ти повишение! Вземи си подкастове да слушаш в колата като караш по 25 мили Wink

# 152
  • usa
Миз, някой вирус ли сте си хванали или?  newsm78  Ели ми поддържаше 4 дни 39.5-40 като беше на година и половина, беше ми се изправила косата..по-страшно нещо не помня. Нищо не помагаше ни мотрин, ни тайленол, ни мазане с оцети...както казваш все едно те и вдигаха. Дано да се оправи скоро!

не знам какво е хванал. предишната нощ се събуди и ми говореше некви странни работи за бомби и други подобни щуротии, на които не обърнах внимание и после си заспа пак. днес си беше цял ден кукуряк, но вечерта се заоплаква, че го боли главата и се умърлуши и като му премерих температурата - 39.2 и вече три часа нищо не я смъква. сега го изпратих под душа и вече 20 минути се полива. дано това я посвали, че не ми се ходи в er Confused...

# 153

Абе за вас ДВР няма ли Laughing Аз реклами не знам от кога не съм гледала, записвам шоутата, които следя, гледам ги най-4есто през нощта , когато домо4адието спи, превъртам реклами и вместо за 1 4ас, съм готова за 40 минути bowuu.  

Бенс баш това се засилих да кажа Laughing ,че си има ДВР и си е екстра.

Аз пък ТВ си обичам и гледам,записвам и гледам вечер като Елла легне.мъж ми и без това е все нощни смени така че ....пък той като е почивка ТВто не се пуска в повечето случаи ..само като си рентнем ДВД да гледаме.

Аз пък си гледам СНН и който не гледа ТВ няма да знае какво става сега на летището Ню Арк... няма да ви кажа пък  Crossing Arms    Laughing

--------------------
Барбита...не обичам но и подариха и то 2 за РД,едната дойде в кутия с много дрехи и гледам Елла на 2пъти я взе да я преоблича...но не е влюбена ,и тя не си пада по кукли.Играе си най много със колата с дистанционно която Санта и донесе. Simple Smile Баща и с неговите мотори и по това я запали ,само гледа мотори и пита кога ще и купим розов  Laughing.

Чистя с белина ,когато е трудно да се почисти точно на релефната повърхност най-вече,запушвам канала пълня с вода малко колкото да покрие пода и сипвам белина,оставям за през нощта и на другият ден всичко е от бяло по бяло. Wink
-----------------------------
Аз пък съм една луда бременна,до сега чаках и вчера реших че искам бебешката стая с друг цвят ,купих боя и до сега боядисвах със китския корем в 34та  седмица. Ама бях картинка  хаха,а пък междувременно си сглобявам и мебелите за бебето....да ви кажа нямам гръб  ама съм инат и ще завърша всичко сама.

BTW..Елла ми е също болничка,има круп ,май така се казваше това с кашлицата, 1вата и кашлица в живота и е голяма трагедия за нея, температурата я контролирам безпроблемно за сега със мотрин  и иборп на 3 часа.Само пита дали ще може да ходи на у-ще във вторник,много тежко ще го преживее ако не отиде,дано да се оправи утре.

# 154
миз, аз бих го завела на лекар. не си спомням на колко е сина ти, но малките деца могат да полу4ат гър4ове. дано се оправи скоро.

Викс, кефиш както винаги Hug Като стане готова, ако може пусни някоя снимка да изплакна око.
Ние нали сме под наем и не може да боядисваме, та само мисля, в какви цветове да променям останалите неща, 4е ми омръзнаха бебешките, но пък това което ми харесва, не се връзва с грозното бежаво-кафяво, с което са боядисали вси4ко.
Елла да се оправя Hug

Ейдж е на антибиотик за втори път от Тенксгивинг насам. Не знам дали е, защото не сложихме противогрипна, закъсняхме и само за свинския има, но до сега такова нещо не е било, дори като бебе, а доста 4есто бяхме по летища, роднини и хотели.

# 155
ауууу бенс ...миличкия  и той болничък,и той да се оправя бързо  Heart Eyes.Кофти за антибиотика,Елла още не го е вкусвала. Кой знае от къде се заразяват,и аз си блъсках главата днес със възможен сценарии но не ми идва на ум. Уж чистим и мием ръцете  непрекъснато и особено навън...и ето пак  newsm78.

Ще пусна снимки на нърсерито като завърша ,разбира се Simple Smile ,нали знаеш че е най-сладко  да покажеш когато сам си се блъскал.

# 156
имаме към 20 барбита + 5-6 от филмите. дара обича да гледа "барби в лебедово езеро", "рапунцел" и "тримата мускетари". дени също мина през барби вълната, не виждам да и се е отразило по някакъв начин (положителен или отрицателен). обичат да ги преобличат, даже и аз помагам в комбинирането на тоалетите  Mr. Green, и да им правят прически, а напоследък ме молят да ги подстригвам.
какъв, всъщност, е проблемът с барби, освен че е красива? 

много болни дечица след празнично Sad , да се излекуват бързо!

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 16:34 от stella_ars

# 157
  • Boston, MA
Моят ужас с приказките в детските ми години беше с Магарешката кожа. Баща й я харесал, и искал да се ожени за нея, та тя затова избягала и се увивала с магарешка кожа. Дори моята невинна глава беше успяла да свърже, че това е нередно.

Иначе Дани на Ну, Погоди се кефи. При нас пушенето се среща.  Grinning

Личният пример - мхм, не е еднозначно, аз чета много, от дете, ако седна някъде и не зяпам нещо за четене, ми е загубено време (лош навик, защото винаги, като ям, го правя). Не е директно повлиян от родителите ми навикът, но пък аз имам момчета, и както знаем, там е по-трудно  Grinning. От бебета са обградени с книжки, и засега в Дани виждам успех. За мен ключът е да се показва, че четенето е ежедневно и постоянно занимание в семейството, и книжарниците и библиотеките са най-естествената ти среда, като площадката  Grinning. Оттам нататък с бутането трябва по-леко, да не се постигне обратен ефект.

Изпращам добри мисли на болните!

# 158
  • Чикаго / София
Като казахте за красивите принцеси да ви попитам. Майките на момиченца, купувате ли им Барби ?

Аз не, по простата причина, че моите момичета не играят с кукли. Имат две подарени барбита, които веднага бяха съблечени и захвърлени нейде из куфара с играчките. Сега всеки път като попаднат на тях и се чува - "Якиииии, Иуууу" и пр. изрази на безгранична "радост" от гледката! Laughing Ама те моите не са като средностатистическите момичета, та не знам дали се включват като средностатистическа извадка.  Те играят с колички, Лего, плюшени играчки, разни други животни, но не и с кукли. Розово не обичат, въпреки че имат дрехи с розово по тях и се прелъгват да ги облекат, но определено розово вече в нас не се купува.

Ха, а ние бяхме в събота в една сръбска кръчма и за мое учудване вътре се пушеше! Rolling Eyes  Вентилацията поне беше добра и не се усещаше, а и ние бяхме на маса за непушачи.  Поостанахме 2 часа - хапнахме сръбски  кебапчета и плескавица и си тръгнахме. Честно бях неприятно изненадана от факта, но на никой освен мен не му направи впечатление. Децата даже не го и забелязаха, явно са го приели като нещо обикновенно, въпреки че ние не пушим. А аз си припомних колко ми е хубаво тук по другите заведения, и как въобще не ми липсва цигарения дим. Пфу! Но наистина трябва да призная, че вътре въобще не се усещаше цигарения дим! Ако не ги бях видяла, че пушат, нямаше и да разбера.

Така, да си кажа - аз съм лоша майка заведох децата си на заведение където се пуши, въх! И да, знам, необратимо ги увредих за тези 2 часа! Crazy

Бързо оздравяване на болничките!

# 159
  • usa
миз, аз бих го завела на лекар. не си спомням на колко е сина ти, но малките деца могат да полу4ат гър4ове. дано се оправи скоро.

обадих им се сутринта, но нямало нужда да го виждат, знаели какво му е - хванал го бил вирусът, който обикалял в момента. и да съм отидела, пак щели да ми кажат същото - повече вода, адвил на 6 часа и търпение да изтикаме 5 до 7-те дни, в които се очаквало да е все същото. а милият така се радваше, че днес най-после ще тръгне пак на училище и ще си види приятелите, а и щеше да е първият му ден в pre-team-a на гимнастиката Confused...
съжалявам, че не е единственият болен темата Sad.

# 160
Като казахте за красивите принцеси да ви попитам. Майките на момиченца, купувате ли им Барби ?

Аз купих за рождения ден една Барби-булка,заради роклята-сега сме в период "ПЛИНЦЕСИ"  Laughing,за Коледа получи Барби-балерина.С балерината играе много, булката не я поглежда.Купих и  Барбито ,защото ги гледаше другите деца и и течаха лигите, но наистина не им обръща кой знае какво внимание по сравнение с първите дни.

Да се оправят болните деца на Бенс,миз и Вики. Hug

# 161
Вие с ДВР-те за друг свят ми говорите  Laughing. Аз след като легне, или готвя, или доработвам, или куолити тайм със съпруга/приятели. Не, много се освободих от тв аз, не ми се гледат тв шоута вече, филмите са ми по-на сърце. Пак, както винаги се оказва, че всеки от своята си камбанария вика  Laughing

Бубка, магарешката кожа я четох в по-майлд вариант на скоро, бащата искал да я ожени за друг, който бил с лош нрав и жесток!  Laughing

# 162
Значи си била вече прего когато каза преди че ще има скоро изненади  и ние те разпънахме тогава да казваш кой  Laughing Laughing Laughing

Тц Naughty, мен криеше тогава  Wink

# 163
Значи си била вече прего когато каза преди че ще има скоро изненади  и ние те разпънахме тогава да казваш кой  Laughing Laughing Laughing

Тц Naughty, мен криеше тогава  Wink

Ха, честито и на теб!!! Laughing

# 164
Честито и на Juturna!

Скорошно оздравяване на болните деца.

Общи условия

Активация на акаунт