113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 855
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Ей, ама наистина се напълни темата с бебета! Честито на Клер и Ютурна! Да ви мине леко и неусетно бременността! Клер, сподели как си намери акушерката, ако е удобно.

Никой да не се оплаква от студ, тука не можем да си покажем носовете навънка, дори и със ски оборудване (+ маска рабира се, за разкош)  hahaha

# 181
Ей, че хубава бебешка тема!!! Simple Smile Juturna най-после си призна WinkИ аз подозирах, ама си мълчах! Wink
Като заговорихте за късмети, аз нали ви казах, дето на Калин в училището му като правихме баницата с късмети как му се падна братче или сестриче, е....в къщи се повтори случката! Аз го бях сложила късмета заради друго семейство...и двата пъти на Калин се падна ( не за бебе, а точно за братче или сестриче).
Почвам много да внимавам... hahaha

# 182
 Laughing атти, с вас дори и ние не помисляме да се мерим  Mr. Green, вие сте герои!

# 183
Хахахахахаха Тандури, да ти припомня едно твое изказване от преди няколко месеца  hahaha " Ако се окаже, че и Клерет е бременна сериозно ще се притесня и ще тичам и аз за тест за бременност" , цитатът ми сигурно не е коректен, но смисълът е същият. Така, че тичай за тест, а късметите на Калин са си съвсем на място  Wink .

Ами Атти то е удобно, ама да не отегча общественността  Laughing . Аз си я намерих още лятото, четох отзиви тук-таме в нета, избрах нея и отидох да се видим. Говорихме си 2-3 часа, аз много я харесах. Уж застраховката ми я покриваше, но после се оказа, че не я покрива и сега водя борби с тъпата Аетна. Вече 2 пъти ми отказаха гадовете и то без никакви обяснения. Надяват се сигурно да се откажа, ама не са познали. Аз със сигурност нея ще ползвам, независимо дали я покрият или не, но ще се боря да я покрият защото са длъжни.

Относно студа, сигурно ви е смешно като се оплаквам, но тук не сме устроени за такива температури. Аз изобщо нямам дрехи за такива условия, жилищата също не предвиждат студ с месеци, абе кофти е. А пък при вас си е кошмар направо  ooooh! .

# 184
Хахахахахаха Тандури, да ти припомня едно твое изказване от преди няколко месеца  hahaha " Ако се окаже, че и Клерет е бременна сериозно ще се притесня и ще тичам и аз за тест за бременност" , цитатът ми сигурно не е коректен, но смисълът е същият. Така, че тичай за тест, а късметите на Калин са си съвсем на място  Wink .

Аз много добре го помня това изказване и го мисля от известно време....и тъй като е това време не месеца....направо почвам да се притеснявам и без теста.  Joy
Засега ще си замълча да не предизвиквам съдбата, че предните пъти, в които почнах да си мисля за бебета забременях.  Whistling Да не говорим, че моите деца имат ТОЧНО 3 години и 3 месеца разлика, тъй че ако ще забременявам ще е февруари. Направо го заключвам мъжа отвънка да спи на пейките! Joy

# 185
Яхооо още една брeменна....Ютурна честито-лека и безпроблемна... Hugа аз как се бях притеснила, че ще съм едниствената и като почна с въпросите само ще досаждам, тъй като никoй няма да е на вълна бременност. Joy
Абе момичета то май ввсичките вече прескачате първите три месеца- кажете, че ще спре това гадене... Sickразказва ми играта, а в комбинация с много бързото изморяване и постоянната сънливост направо не се чувствам себе си. А от утре почвам на пълен работен ден(до сега бях с два часа по-малко) и направо незнам как ще издържам... на мъжа ми казах, че второтo бебе ще си го купим от магазина... Blush
Вики ще чакам с нетърпение снимки на детската- голяма съм фенка на такива неща..

Момичета, а някой да има вест от Ники-отдавна не се е включвала.дано всичко е наред и просто е заета с бебчето...

# 186
Juturna, страхотна новина!!! Heart Eyes Страшно много се радвам за теб! Лека, безпроблемна и с прекрасен финал! Hug

Голямо вълнение ще е сега, да гадаем, кой какво 4ака, после имена.

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 06:36 от benson10

# 187
Ще спре, ще спре гаденето  Hug (allegedly Rolling Eyes). Аз след няколко фалшиви спирания, се надявам, че този път окончателно го оставих в 2009, че ми е време вече  Crossing Arms. А ти си почивай, полягвай и подремвай колкото можеш  Hug

Бенс Hug

Бях по мидуеста за НГ, потвърждавам, че беше -17 и даже на местните им беше студено Simple Smile (за нашите нежни калифорнийски души няма да ви обяснявам Wink)

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 05:27 от Juturna

# 188
След преживените зими в Калгари и оцеляването ми на -48С тук при температура - 5 ми е направо топло. А и с тази   бременност не мога да търпя високи температури и цял ден я карам на изключено парно и отворен прозорец.

# 189
Juturna, честито и на теб!
  И аз като Миз, шубето ме хвана.. че и подскачам всеки път като чета нещо за бременни и Титина, стресна се за секунда, наместя очилата, и отдъхвам, като допрочета.  Laughing

Ако не бъркам, Аталанта има РД утре, по БГ време вече е рожденик. Жива и здрава, Аталанта!

# 190
Аталанта, 4естит Рожден Ден!!!

От днес сме на "why" за вси4ко.. колко казахте продължава този период, 4е ве4е ми омръзна Laughing

# 191
Леле как се зарадвах на новината на Джутурна  Hug
Много ми е приповдигнато така като има толкова бременни мамчета в темата, напомня ми на дните, когато ние бременеехме  Heart Eyes

# 192
Клер, Juturna, честито и леки бременности ви желая - много се радвам за вас!

За много години - късмет, здраве и успехи на всички в темата!

П.С. Аз не съм бременна.  Laughing

# 193
  • UK/София

Момичета, много моля да ми помогнете в превода за една дума.В Английската тема никой не можа да ми отговори, а ми е много спешно, че утре сме на лекар.Интересува ме как е трета сливица на английски.Надявам се на съдействие!

# 194

Момичета, много моля да ми помогнете в превода за една дума.В Английската тема никой не можа да ми отговори, а ми е много спешно, че утре сме на лекар.Интересува ме как е трета сливица на английски.Надявам се на съдействие!
Мисля, че е adenoids (enlarged adenoids).

Общи условия

Активация на акаунт