113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 885
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Честит имен ден на Титина и на всички знайни и незнайни именници   bouquet .

# 586
Муцунка много сладко бебочето. Много здраве и късмет на новия член на семейството Ви!
Аз пьк така и не опитах раждане с тези епидурални упойки. С пьрвите ми 2 бременности то си и нямаше такива в Бг. С Калина пьк нямаше време за нищо - аз бях в 34-35 седмица, кацаме в Бг и получавам контракции; такси, болница, набьрзо обяснения и след 1 час тя си беше готова родена. Че боли - боли, ама щом аз, дето считам че имам сьвсем ниськ праг на тьрпимост кьм болка го преживях 3 пьти значи сигурно не е толкова страшно. Както и да е, то моите раждания са все по бьрзата процедура - по за 1-2 часа, така че не сьм критерий.

# 587
 Хитруша, къде ги намери меденките? Изтръшках го малинчовия сайт, не ги намирам.

# 588
Албена зло да те забрави. Сега ще ти пиша.

Честит Имен Ден на Именниците!

(кое име празнуваме  Embarassed)

# 589
  • САЩ
so what? намират се в категорията Вафли и Бисквити и там в подкатегория Бисквити. Няма много логика ама там са сега проверих че и аз не помнех.

# 590
Честито на Титина и всички именници!

# 591
Честит имен ден на Танита,Титина и всички които празнуват на този ден!!!!

# 592
Хитруша, разбирам те за споделянето, какво да ги правиш тукашните като не знаят какво е меденка, елексир и линзер. Аз бях много разочарована преди години като си купих "блек анд уайт" куки и се бях подготвила за вкуса на меденката  Crazy.

Честит имен ден на празнуващите!

Момичета, отдавна искам да ви питам какво мислите за възпитаването на "тайм мениджмънт". Мислите ли, че тук прекаляват с 3-минутните междучасия в училище?

# 593
Елексир и линзер и аз не знам какво е  Laughing .

# 594
Клер, сигурно щото си млада  Wink. Те са от преди 10-ти ноември, елексирът беше 13 стотинки, а линзер - 16ст.

# 595
А за пиене или за ядене се използват?

# 596
Момичета, отдавна искам да ви питам какво мислите за възпитаването на "тайм мениджмънт". Мислите ли, че тук прекаляват с 3-минутните междучасия в училище?
Аз намирам това възпитание за особено важно,от 2 години нагоре може да се работи по темата,към 4 има ясна файда.
Meждучасието на дъщеря ни в Киндергарден не е 3 минути. Имат 30 мин за обяд,после 30мин свободни занимания в двора; през деня на всеки 30-35мин си почиват по около 10,не че са се преработили особено.
Меденки на малинчо биват според бащата на децата,но аз не съм фен.

# 597
  • САЩ
Клер, сигурно щото си млада  Wink. Те са от преди 10-ти ноември, елексирът беше 13 стотинки, а линзер - 16ст.

и негърче, и негърче  Mr. Green Те и еклерите ми бяха любими. Купих и кутия негърчета от малинчо ама са сухи и не са като едновремешните. Ох спирам че май всичко ще си кажа  Grinning

# 598
Хитрушке ти май май....нещо будиш съмнения с тези сладки неща. Да не те включат в отбора  Wink то няма лошо.

# 599
  • САЩ
Аааа Ванхорн нЕма такова нещо, просто глад ме гони днеска, ама то нищо ново  Mr. Green

Забравих да честитя именния ден на Титина и Танита днес!

А какъв ден е точно днес?

Общи условия

Активация на акаунт