Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 672
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
А Томас Кинкейдския филм има още едно голямо достойнство - така е направен, че през голяма част от времето Джаред разказва. Гласът му съвсем не е като в Свръхестествено и да слушаш напевния, нежен, разказвателен глас на Джаред е огромно удоволствие Wink
Обяснявай ми ти още за напевния, нежен, разказвателен глас на Джаред. Накрая да не плачеш като мина с двата крака в твоя отбор. На косъм е работата, да знаеш.

На мен Джаред ми е батко с почти една година, но пък сме една зодия. Grinning

# 286
хаха, Стич, двете с Дейна не сте ми конкуренция, всеизвестен факт е, че батко Джаред харесва по-големи от него, справка - двете му годеници Mr. Green

# 287
хаха, Стич, двете с Дейна не сте ми конкуренция, всеизвестен факт е, че батко Джаред харесва по-големи от него, справка - двете му годеници Mr. Green

Да, ама ние пък си падаме по батковци  Mr. Green

# 288
Стич, снимката от аватара ти да не е от онази забавна фотосесия, на която Джаред и Дженсън прилагат екзорсизъм над едно плюшено мишленце? Фона зад тях е същия, доколкото виждам Simple Smile Може ли някой да даде линк към всичките снимки, ако има още???? Плс, плс..... Hug

# 289
Дейна, тук ме хвана неподготвена Embarassed Сега гледах снимката на Сам с плюшената играчка, на същия фон е, но е с друга риза... може да са от една и съща фотосесия, но не съм я виждала цялата накуп. Ще потърся, ако някой междувременно не я сложи.  Simple Smile

Иначе търсейки, намерих една много симпатична снимка на двамата Simple Smile

Всъщност сега като се загледах, май снимката е монтаж (аман бееее от тия монтажи Crossing Arms) но нищо, пак са симпатични Laughing

Това, което установих за тази снимка, е че е от кънвеншъна във Ванкувър. Така че или там са ги снимали и с мечето или просто е съвпадение фона.

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 21:22 от Fairy

# 290
Ето още една снимка

# 291
Супер! Ще поровя и аз за повече снимки със "сивото чудовище". Simple Smile
Ето още една:

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 21:46 от Dana_Scully

# 292
Ох, аз май те обърках, ама я да видим мога ли по-систематизирано да го представя.  Laughing Снощният дуел с Мастъра ми изпи всички силици, в момента даже не мога да търся качествено Embarassed Laughing

Таа, снимките с мечето и тази, която ти сложих току-що, са от кънвеншъна във Ванкувър. Тази на Стич не я знам откъде е Peace

# 293

Таа, снимките с мечето и тази, която ти сложих току-що, са от кънвеншъна във Ванкувър. Тази на Стич не я знам откъде е Peace

I got it! 10x Simple Smile  Peace

# 294
И аз не знам от къде е снимката на аватара ми, но много ги харесвам с тези шапки. Simple Smile

Току що изгледах Коледната колиба на Том Кинкейд и бая си поревах накрая. Cry Много ми хареса филмчето, Джаред е прекрасен, а Питър О'Туул е направо невероятен. Heart Eyes

# 295
И аз не знам от къде е снимката на аватара ми, но много ги харесвам с тези шапки. Simple Smile

Току що изгледах Коледната колиба на Том Кинкейд и бая си поревах накрая. Cry Много ми хареса филмчето, Джаред е прекрасен, а Питър О'Туул е направо невероятен. Heart Eyes
Оф, добре - мотивира ме Simple Smile Тъкмо ми се гледаше ревящ филм.... Simple Smile Дърпам го и сядам. Simple Smile

# 296

Нали нали Heart Eyes И там, накрая, Томас със свеща и думите му към Питър....страхотна сцена, страхотна Heart Eyes

Малко офтопик, но ето какви картини е рисувал Томас Кинкейд, много са елфическо-приказни Grinning

Стич, а какво ще кажеш за напевния, нежен, разказвателен глас на Джаред, м Flutter

# 297
Снощният дуел с Мастъра ми изпи всички силици, в момента даже не мога да търся качествено Embarassed Laughing
Мда, героите са уморени.  Mr. Green Днес без вихрене, че утре трябва да се работи. Naughty

Стич, а какво ще кажеш за напевния, нежен, разказвателен глас на Джаред, м Flutter
Хм, това подвеждащ въпрос ли е? Wink Беше истинско удоволствие да го слушам. Heart Eyes

Сега за наказание ще ти пусна Джаред по бяла ризка и Сами по без бяла ризка да ти държи влага. Mr. Green

Дали целувка по бузката няма да му облекчи болката от раната, м? Flutter

# 298
  • Sofia
Здравейте,момичета!
Дали приемате нови попълнения,случайно ?   tiptoe

Преди около 3седмици отворих темичката ви и понеже съм в сесия и трябва да уча,реших да си изтегля
 първи сезон от сериалчето и се поувлякох.Изгледах 1ви сезон за 4дни  Embarassed
И до днес вече съм на 3та серия от 5ти сезон!
И съм мнооого впечатлена,а принцип не обичам ужаси и такива подобни....

Гледам тук сте се разделили на отбори "Сам" и "Дийн" ... а аз май немога да си избера ...
Те и двамата са  Oha!

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 00:28 от sadeyes

# 299
  • Някъде в търсене ............
sadeyes Hug Добре дошла

Общи условия

Активация на акаунт