Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 676
  • 739
  •   1
Отговори
# 270

Shocked Embarassed аз нещо не съм у ред ooooh!...те не са 10, даже и седем не са...ми 4 Отивам да се срамувам някъде...изложих се

Joy Hug Аз бях готова да се обзаложа, че са примерно 5, ама тия 10 сериозно ме смутиха къде съм спала през повечето време Laughing

# 271
ЕЙ тази снимка като я отворих и занемях!  Praynig Crazy - то не бе очи, то не бе секси набола брадичка, то не бе устни..... ами, припадам за малко и като се свестя и поизчистя лигите от клавиатурата на компа, ще пиша пак  kiss  Stuck Out Tongue Winking Eye

А относно продължението на сериала до безкрайност, не че не бих искала да продължи форевър, но дано само не го превърнат в някоя сапунена боза, която накрая няма да става за гледане. Много съм раздвоена какво да си мисля, честно.....  goodandevil

# 272
От тениските най-много ми харесва черната с червения надпис - Wink Да не забравяме, все пак, че Уинчестър е и името на много популярна американска ловна карабина Wink Туй уточнение в сюжета го правим в случай, че си поръчаме тениските и мъжовството удома запита що пък трябва да спим с Уинчестър до себе си Wink

# 273
От тези снимки, дето Стич сложи, имам две, дето са наистина огромнейши - 6550х4888, и не мога да ви опиша като ги дадеш 100% за какви очи става дума Crazy Heart Eyes Обаче не знам къде мога да ги кача, за да ви ги покажа, тъпата снимка.бг си ги намалява автоматично Tired

Пробва ли да ги качиш в www.imageshack.us?

# 274
От тези снимки, дето Стич сложи, имам две, дето са наистина огромнейши - 6550х4888, и не мога да ви опиша като ги дадеш 100% за какви очи става дума Crazy Heart Eyes Обаче не знам къде мога да ги кача, за да ви ги покажа, тъпата снимка.бг си ги намалява автоматично Tired

Пробва ли да ги качиш в www.imageshack.us?

Е, ти пък, откъде толкова мозък у мен? Laughing Не че не качвам гифчетата на този сайт, ама кой да се сети, че мога и снимките да сложа Laughing Embarassed

Ето, с любезното съдействие на Мастъра Laughing Heart Eyes  Само им погледнете отблизо очите на двамата и светът ще бъде друг за вас Laughing

Джаред    Дженсън

На Дженсън тази снимка Злата с метлата специално искаше да ви я покаже за нещо, ама тогава не намерихме къде да я качим, затова сега я слагам вместо нея, пък тя ще се включи с обясненията, че не помня какво трябваше да се гледа там Laughing

# 275
Момичета, дайте мнение, моля за "My Sweet Valentine", sorry за спама на темата, но ми отлежава вече седмица на харда и не знам да го гледам ли или не. Simple Smile Попревъртях оттук - оттам, не мога да свикна на нашето момче да му викат Том и най-вече очаквам всеки момент да го видя запътил се решително към гробищата с лопата на рамо и пакет каменна сол под мишница, за да изкопае костите на онзи гад, който тормози градчето.  Joy Вие какво мислите за филма?

# 276
Дейна, ако ти се гледа филм, в който разфасоват хора на кило, размятат насам-натам глави, сърца, крайници и тела и е нещо като наръчник как да убием човек по десет различни, гадни и кървави начина, гледай го Laughing Все пак достойнствата на този филм са му, че играе Дженсън и че има интрига кой е убиецът. Но не бих си го причинила да го гледам втори път.  Crazy

# 277
Фейче, мерси за мнението. Ще го пусна за всеки случай, така и така попреговорих 4-ти сезон и не ми се пуска още 5-ти. (Ох, няма ли да се свърши вече това чакане на новите епизоди.... уфф!) Не очаквам висш пилотаж в ужасиите (все пак съм фен на жанра и съм изгледала какво ли не, трудно нещо може да ме стресне (или поне от много време не се е случвало нещо на филм наистина да ме ужаси Simple Smile Ще се прежаля да го гледам заради Дженсън, който доколкото успях да забележа, пак е облечен в дийновски стил и отново го дава тежък Wink

# 278
Дейна, мнението ми е същото като на Фейчето. Аз не обичам изобщо такива филми по принцип и го изгледах само заради Дженсън, но нямаше разочарование, защото знаех какво да очаквам.

Докато сме на тема филми, Фейче, да те питам гледала ли си Thomas Kinkade's Christmas Cottage с Джаред и, ако да, какво ти е мнението? Ако някой друг го е гледал, да се чувства попитан също. Simple Smile

Мерси за снимките, имат страшни очи. Heart Eyes А на Джаред сиви ли са или сини?

# 279
Гледала съм го, да, няколко пъти Laughing
Ами какво да ти кажа, не е върхът във филмовото изкуство, един такъв лежерен филм, в който общо взето не става нищо особено, типичен коледен е. Малко муден, на моменти имаш чувството, че действието съвсем спира. Обаче Джаред е просто невероятен там и заради него си заслужава да го гледаш, и гледаш, и гледаш... едно на ръка, че е много хубав, но и играе много хубаво Heart Eyes Има една сцена накрая на филма, в която той плаче, разкошна е Heart Eyes
И примерно в Петък, 13-ти Джаред изглеждаше просто като един непохватен Сам, беше ми много терсене да го гледам. Тук обаче образът му и също така играта му нямат никакъв намек за свръхестествено, въобще няма и да се сетиш за сол, пентаграми и заклинания Laughing
От цялата филмография на двамата този ми хареса най-много. И може би Ten Inch Hero с Дженсън, там пък той прави страхотна роля.
Останалите им филми са треторазрядни хоръри Sick

# 280
  • В средата на времето
А на Джаред сиви ли са или сини?

Може ли аз да кажа, може ли, може ли... Joy Mr. Green Сиви с малко кафяво Grinning..Този урок го минах онази вечер, подготвена съм дет се вика Laughing

# 281
От цялата филмография на двамата този ми хареса най-много. И може би Ten Inch Hero с Дженсън, там пък той прави страхотна роля.
Да, Ten Inch Hero съм го гледала, хубав е, Дженсън е голям образ там. Ще се пробвам значи и с Thomas Kinkade's Christmas Cottage, защото ми се гледат Дженсън и Джаред, но не в треторазрядни хоръри.

А на Джаред сиви ли са или сини?

Може ли аз да кажа, може ли, може ли... Joy Mr. Green Сиви с малко кафяво Grinning..Този урок го минах онази вечер, подготвена съм дет се вика Laughing

Joy Joy Joy
Мерси, Изи. Добре си си научила урока.

# 282

Браво, моето момиче, седни си, получаваш 6 smile3560 Joy

Ето, това беше учебното помагало на Изи  Като я отвориш голяма, си личи много ясно цветът на очите му Simple Smile

А Томас Кинкейдския филм има още едно голямо достойнство - така е направен, че през голяма част от времето Джаред разказва. Гласът му съвсем не е като в Свръхестествено и да слушаш напевния, нежен, разказвателен глас на Джаред е огромно удоволствие Wink

# 283
А Томас Кинкейдския филм има още едно голямо достойнство - така е направен, че през голяма част от времето Джаред разказва. Гласът му съвсем не е като в Свръхестествено и да слушаш напевния, нежен, разказвателен глас на Джаред е огромно удоволствие Wink

Добре, зарибихте ме Simple Smile Ще си дръпна и Thomas Kinkade's Christmas Cottage  Blush

# 284
Ох на кака хубавата снимка на Джаред от "Учебното помагало на Изи"  Crazy Макар че на мен Джаред ми се явява един вид "батко" с цяла 1 година без един ден  Heart Eyes той е на 19.07, аз съм на 18.07  newsm76

Общи условия

Активация на акаунт