Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 967
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Чакам първите 3, не е честно  Hug.
Идеята за блога е добра, ако стане ще ме изхвърлят официално от къщи newsm78

Между другото, аз преди време направих един, на който просто качих една снимка на Джаред, та да видя каква тема и външен вид да избера и дотам си остана. Така че основите са поставени, само трябва да се подбутна и да го направя. А идеята ми дойде оттам, че информацията за сериала и двамата братя е супер разпиляна, което много ме дразни. Crossing Arms Исках да ги събера на едно място Grinning

# 406
  • Sofia
Благодаря за милото посрещане,момичета!   bouquet
Ама вие пишете ли, пишете.... не успявам да ви изчитам нещо.
Особено като се застоявам по 5мин. на всяка снимка(ух, признах си!)  Laughing

Все още немога да реша за кого да гласувам в анкетата...дилемата е голяяяяма....
Май клоня към Дийн,ама пък Самииии,сърце не ми дава да го пренебрегна....
Много сте лоши значи, може ли такава "гадна" анкета да направите ???

П.С: Ха,не съм видяла че има опция двамата заедно, олекна ми и гласувах  bowuu

# 407
  • Някъде в търсене ............
Кой ще ме приюти? Embarassed

Моя мъж не спря да ми мърмори: къде ме зариби с този сериал, не спирам да сравнявам, музиката ми навява спомени , да се интересувам от демони. Ужас ви казвам, навсичкото отгоре се опитва и да намира кусури , ама не е успял Laughing

# 408
  • В средата на времето
най долу в дясно има даунлоуд

bouquet Който гледа, а не вижда..пита Crazy

ФеятА Hug  bouquet за труда. Аз окончателно ще трябва да повторя сезоните Crazy От тези сцени се сетих за две-три само ooooh!

# 409
На мен ми липсват няколко сцени обаче, в смисъл, които на мен са ми любими.
Едната е като Сам реши, че иска да ходи на гроба на майка си и Дийн се дърпаше. Тогава Сам му каза ако иска да го изчака в бара при Елън, а Дийн му отговори - да бе, да си говоря глупости с другите и само да те чакам да се върнеш, идвам с теб.

А другата е, когато джинът хвана Дийн и той реши, че все пак предпочита да се върне в стария си живот и страдаше много и тогава Сам (дето все мрънка, че иска нормален живот) му каза, че е трябвало да се върнат, защото това, което правят е много болезнено, но спасяват хората и правят добро. И че се радва, че ловуват заедно и се разбират.  Heart Eyes

# 410
Първо - Мириел е с нов подпис! Честито!   bouquet Сега остава да поработи и върху аватара  Wink
Fairy, голямо благодря за превода   bouquet
И аз чакам първите три, но засега  в личната ми класация на номер едно е сцената със заразения от демонски вирус Сам и Дийн, който не иска да го остави да умре сам.

# 411
Фейче, пусни първите 3, бе, душицо. Praynig
На мен от тези любимият ми е Mystery Spot. А иначе и аз бих се сборичкала с братята Уинчестър за дистанционното.  Mr. Green

# 412
  • Разпиляна във въображението
Злата  bouquet Аватара засега ще го задържа. Снимката е хубава.

# 413
  • София
момичета - кажете къде мога да си качвам гифчета?
че преди като пробвах в снимката и в мултиплай ми излизат после като снимка само...

# 414
Понеже Fairy каза, че са й се пригледали тези братски моменти отново, а и да подпомогнем паметта на Изи:
№ 10 Мистичната говореща дъска в епизода “In My Time of Dying”
№ 9 Сцената в клиниката в епизода “Croatoan”
№ 8 Борбата за дистанционното “Tall Tales”
№ 7 Караницата в мотела в епизода “Metamorphosis”
№ 6 Сам прегръща Дийн в епизода  “Mystery Spot”
№ 5 Поправянето на Импалата в епизода “Fresh Blood" За съжаление, тази сцена не можах да я намеря
№ 4 Коледата на Сам и Дийн – сегашната и миналата в епизода “A Very  … atural Christmas”

# 415
момичета - кажете къде мога да си качвам гифчета?
че преди като пробвах в снимката и в мултиплай ми излизат после като снимка само...

http://imageshack.us/

Момичета, мъничко търпение само за първите три Praynig

# 416
  • Sofia

Да, бе, да.  Grinning 'Що ли ми се струва, че момичето нямаше точно това предвид. Wink

Мислиш ли Thinking Не вярвам, няма начин да е забелязала, че са симпатяги, при тая актьорска игра Joy

Аххх.....ама те актьори ли са двамцата ???   Crazy

# 417

Аххх.....ама те актьори ли са двамцата ???   Crazy

Joy Joy

Мисля, че чудесно ще се впишеш в нашата скромна, но луда групичка Joy Никой няма да забележи лудостта ти Laughing  bouquet

# 418
  • Sofia

Мисля, че чудесно ще се впишеш в нашата скромна, но луда групичка Joy Никой няма да забележи лудостта ти Laughing  bouquet

Извинете, Fairy, намеквате нещо за моето психическо състояние или така ми се струва ?  jedi

П.С: Радвам се,че се вписвам  Hug

# 419
  • София
Fairy Heart Eyes мерси мила Simple Smile качвам си ги, бавно, но славно Simple Smile

Ето един, който направо ме разбива(нищо, че е Сам - велик е просто)

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 14:16 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт