Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 722
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
И що се гаврят така с братята  Shocked?!

Е как бе, то си има цяло течение сред феновете, които са убедени, че двамата са гейове и живеят щастливо заедно.  Laughing Тугедър тугедър както се казва Joy В ютуба е пълно с клипчета, които ги показват в интимно състояние hahaha Даже аз съм чела доста мнения на фенове, които си вярват или поне допускат силно вероятността да са наистина заедно Laughing Да не говорим, че бая фенове се притесниха как ще се отрази годежа на Дженсън върху връзката му с Джаред Joy

# 46
По повод снега на вън два зимни уолпейпъра...на всекиго според вкуса  Wink
Дийн и Сам

# 47
Е как бе, то си има цяло течение сред феновете, които са убедени, че двамата са гейове и живеят щастливо заедно. 

А какви фф-та пишат на тази тема не е за вярване. Веднъж сгреших и прочетох един и ми нансе непоправими травми. Сега като гледам в накоя серия как Дийн плаче все ме напушва смях.  Embarassed Лоша, лоша Злата с метлата!

# 48
  • Някъде в търсене ............
Разкошни снимки, благодаря.
Не помня точно, но нечий мъж се бе усъмнил във височината на Сам, е и моя така #Cussing out. От три дни гледа почти нон стоп филма и снощи ми обяви че Сам е около 1.85  аз Shocked.  Установих че се смята единственият човек на света с тази височина(1.95) Joy Joy Засега харесва сериала, но ще видим нататък как ще е Thinking. Не е направил никакви коментари за краката на Дийн още

# 49
  • В средата на времето
Установих че се смята единственият човек на света с тази височина(1.95) Joy Joy Засега харесва сериала, но ще видим нататък как ще е Thinking. Не е направил никакви коментари за краката на Дийн още

Joy

Моят мъж гледа Supernatural  с мен и се радва на филма. Не се радва на аватара ми само.. Всеки път дудне - "Вместо да сложиш мъжа си на снимка, сложила си ми този дийн-мийн" Crazy Joy

Fairy, пък виждайки твоя аватар ме попита "Това мъжа и ли е" Grinning Ша черпуваш дет се вика Joy

# 50

Fairy, пък виждайки твоя аватар ме попита "Това мъжа и ли е" Grinning Ша черпуваш дет се вика Joy

Flutter Их, бееее, знаех си, че твоят мъж е пич Laughing

Деси, на Мириел мъжа й се усъмни във височината на Дийн. Твоят пък сега на Сам Laughing Кажи му на мъжа ти, че лъжат за ръста на Сам, та да може Дийн да изглежда по-висок Joy

Моят мъж гледа от време на време, ама е толкова назад с материала, че не може да гледа с мен, аз му пускам разни серии. Отначало почнах поред от втори сезон, сега му пускам само мои любими и по-скоро забавни. Онзи ден ме застреля, пускам му епизода с уплашения Дийн, той гледа гледа и накрая ми казва - бе какви са тия страшни филми дето гледаш, бе Joy А аз му я избрах специално като само забавна Joy

# 51
  • Някъде в търсене ............
Ясно Crossing Arms мъже hahaha
Моят се загледа на 1 ви докато гладех и бях на 4 ти сезон, изгледа 3 серии и се зариби. Вечерта като се прибрахме пуснах от 1 ви сезон и така до днес , вече започва 3 ти , сега лежи в стаята и гледа от сутринта Mr. Green

# 52
  • София
Eх, май само моят отказва да ми прави компания в гледането на този сериал.....
На всичко отгоре упорито се опитва да ме зариби да гледам батълстар галактик, накрая, за да се отърва му казах, че ще го гледам ако той гледа Supernatural... явно толкова го отблъсква мисълта, че се отказа изобщо от идеята Simple Smile)))

А за колажите - вече никак нищо не ме учудва и трогва....

# 53
  • Smallville
Боже,боже,какви работи имало на тоя свят,добре,че не знам английски и не чета,а си тъна в блажено невежество Sunglasses

Angel_Dust ,не отказвай Батълстар Галактика,това е един много,много готин сериал,аз съм му голям фен Peace

# 54
  • В средата на времето
Angel_Dust ,не отказвай Батълстар Галактика,това е един много,много готин сериал,аз съм му голям фен Peace

Още един глас за сериала обаче Grinning

# 55
  • Разпиляна във въображението
Голяма травма с тази Галактика. Липсва ми и финала ми беше ... гаден.

Кажи му на мъжа ти, че лъжат за ръста на Сам, та да може Дийн да изглежда по-висок Joy

Това все едно моя го е казал Joy

Не сме свързали компа още, но киното ще го направи преди да е излязъл на сбирката. Приготвила съм се за всички случай. Снощи гледахме "Денят на независимостта" - ами супер е. Различно и много готино. Благодаря   bouquet

Уф, няма ли да почва най-накрая сериала. То бива, то може. После ще наизлязат вторите части на всички, които следя и компа пак ще се задръсти и ще се чудя кое да гледам първо #Crazy

# 56
  • Smallville

А на мен точно финала ми хареса,това е един от рядко добре завършените сериали-всичко това вече се е случвало и ще се случи отново Wink

Извинявам се за спама Hug

# 57
  • София
хахахха Simple Smile я колко фенки Simple Smile всъщност нямам съмнения, че е хубав, просто рядко мога да се насиля да гледам научна фантастика...космос, кораби, роботи, ...бррр не е за мен Simple Smile

Кажи му на мъжа ти, че лъжат за ръста на Сам, та да може Дийн да изглежда по-висок Joy

Това все едно моя го е казал Joy

ее стига де Simple Smile Дийн си е висок...или поне нормален на ръст за мъж...никак не е тапичка...все пак освен до Сам е заставал и до доста други в сериала...добре си е момчето.

# 58
  • Разпиляна във въображението
А на мен точно финала ми хареса,това е един от рядко добре завършените сериали-всичко това вече се е случвало и ще се случи отново
Извинявам се за спама Hug

Искаше ми се да е по-оптимистичен, а не това, което съм подчертала в мнението ти. Живея в подобен свят, може би исках малко по-радостен финал. Кога ще се поучим от грешките си?

хахахха Simple Smile я колко фенки Simple Smile всъщност нямам съмнения, че е хубав, просто рядко мога да се насиля да гледам научна фантастика...космос, кораби, роботи, ...бррр не е за мен Simple Smile

И как шепа хора вместо да се сплотят почват политически игри на власт Wink

Почвам сериала, по който е настоящата ни тема от първа серия. Отново Shocked Има ли някой желаещ да го направим заедно? Ще ми се да коментирам с някого, но повечето май току-що са го свършили Sad

# 59
  • София
като стигнеш до втори сезон кажи...може и до го врътна отново, хем ще съм си изчела и зазоряването до тогава Simple Smile но първият е безвъзвратно изтрит и няма да го гледам пак със сигурност Simple Smile

...щом има и политически войни за власт...съвсем не ми е по вкуса Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт