Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 24 001
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Мерси, ама нищо не съм направила, обръкала съм наклонената черта Embarassed Laughing
Не тази, дето си сложила, а другата - / тогава вече трябва да стане.

# 361
Забрави ли или пак си ги стискаш за себе си както искаше да постъпиш преди време със снимките на Джаред по потник, м?  Twisted Evil

Joy Невинна съм! Забравих Embarassed
Ще се поправя Flutter

Обаче, Мастъре, с този си аватар, ми се иска да пишеш отново и отново и отново Blush Joy Истината е, че ми е трудно да се съсредоточа върху думите ти Blush Laughing Hug

Ох, сега се загледах и в подписа ти Joy Joy

# 362
  • Разпиляна във въображението
Здравейте. Боже, умрях от смях. Много се радвам, че забелязвам минимален отлив от моята страна на барикадата и лекото нарастване от другата. Софи, имаше една класация - с колко места Сам беше зад Дийн???? - отговора е доста Peace

И аз си взимам един подпис щом може. Peace ; (всъщност не може - взет е Cry)

# 363
  • Smallville
О,благодаря на комитета по посрещането.Ще спазвам устава безпрекословно Flutter

# 364
Miriel аз ли те изпреварих с подписа? Сори, сис   bouquet много ми хареса и реших да попитам момичето дали може да го ползвам... Simple Smile Аз пък сега ще си намеря една готина снимка за аватар и ще поизневеря малко на традицията с Дейна.. Simple Smile "Снимала" съм се с Дженсън и смятам да се пофукам малко Simple Smile  Mr. Green

# 365
Miriel, веднага ти отстъпвам моя подпис, щом ще замениш Роб с Дийн и Кас.  Grinning

# 366
Софи, имаше една класация - с колко места Сам беше зад Дийн???? - отговора е доста Peace

Мириел, злато, коя година Дженсън беше най-секси тв актьор на годината? Че нещо ми се губи паметта. Помня, че Джаред беше номер едно през 2008  Joy

Miriel, веднага ти отстъпвам моя подпис, щом ще замениш Роб с Дийн и Кас.  Grinning

Joy Joy Това се казва подривна дейност Laughing
Между другото, Стич, на теб ти върви на хора с Дж - Джаксън, Джаред... Laughing

Имам един въпрос, гифчетата как да ги слагам - като линкове само, за да не товаря темата, защото са много, или да ги пляскам направо като гифчета?

# 367
Давай като гифчета, ако питаш мен - така хем като са много ще си ги гледаме и става като весел мини-серал Wink
Дженсън мисля, че преспокойно могат да го избират за най-секси актьор на годината за всяка година  Heart Eyes

# 368
Между другото, Стич, на теб ти върви на хора с Дж - Джаксън, Джаред... Laughing
Shocked Започваш опасно да ми четеш мислите. Спри се, жено! Stop И на тексаски мъже ми върви плюс това. Mr. Green Даже английското име на мъжа ми е Джордж. Joy
Сега ще ми повярваш ли, ако ти кажа, че винаги съм искала, ако имам някога син, да се казва Самуил (на галено Сами).  Crazy

# 369
Ще ги слагам на порции през няколко мнения, та да не се претоварва страницата Peace

Ето малко, първото ми е любимо, Дженсън е невероятен сладур на него Grinning

Сега ще ми повярваш ли, ако ти кажа, че винаги съм искала, ако имам някога син, да се казва Самуил (на галено Сами).  Crazy

Тука вече аз се облещвам  Shocked Точно вчера си мислех "Стич ако си има дете (не че знам имаш ли, нямаш ли, ама хипотетично разсъждавах Laughing) що не си го кръсти нещо като Сам Joy

Дами, ето го новия ни, емблематичен за темата, емотикон, който смятам следващият път да плясна на първа страница Joy Joy

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 00:59 от Fairy

# 370
Емотиконката просто разбива яйца на омлет! Simple Smile Невероятна е - напомня ми някак си за онзи епизод с фенката на Сам, само дето ние сме още по-луди и от нея Wink  Crazy

# 371
Дами, ето го новия ни, емблематичен за темата, емотикон, който смятам следващият път да плясна на първа страница Joy Joy

Joy Joy Joy Много подходящо, няма спор. Peace

Дейна, айде честито ти ново профилско оформление. Grinning Мириел още го държи този Роб, бе.

# 372
Мириел още го държи този Роб, бе.

Мислиш ли, че е време за нова порция гифчета? Thinking Лекичко да я побутнем Laughing

# 373
Добро утро!
Леле, колко съм изпуснала снощи! Така е то - проспах си младините  ooooh! То не са нови аватари, то не са нови подписи, че и анкета даже... Веднага изгласувах Дийн със замах!
Позравления за Стич за новите аватар и подпис   bouquet Не знам кое да гледам по-напред  Shocked
А за аватара на Дейна просто думи нямам   bouquet  bouquet Страхотен!

Много се радвам, че забелязвам минимален отлив от моята страна на барикадата и лекото нарастване от другата.
smile3521 newsm44 И аз така!

Добре, че е Promiscuous Girl да даде едно рамо на Боби   bouquet Ако имаше право на повече опции за гласуване непременно щях да го изгласувам и него  Heart Eyes

Fairy, мисля че новата емотиконка ще стане най-използваната в тази тема  Joy Много е готина. Ти нали я беше намерила преди на фона на някакъв льольо, сега от къде я изкопа?

И накрая, но не а последно място - честито на danibaby за официалното преминаване в отбора на Сам   bouquet Hug Поздрав с прекрасните, деликатни, с дълги пръсти ръце на Сам. Да не се налга  Fairy да обръща внимание отново  Laughing

# 374
Леле, Злата, тази втората снимка направо ми спря сърцето Crazy Загинах, ако някога се свестя ще пиша пак и ще си я сложа в автара Flutter

Голям   bouquet за нея Grinning

Общи условия

Активация на акаунт