Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 948
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Благодарение на Angel_Dust вече и аз съм с нов подпис. Angel_Dust, благодаря ти,  Hug
И като съм тръгнала да се подновявам, да си взема и нова тениска

# 451

Ти го искаш болен...на легло Mr. Green Ясно ни е на нас Grinning Hug

Богиньо Naughty вие най-добре знаете, Аз, Джаред, небето, звездите, какви легла, освен ако са от горски мъх Joy

Стич, искам да ти кажа, че с нетърпение те очаквам да изгледаш онази серия с лошия Сам с новия си, влюбен поглед Joy Особено сцените с Джо...връщам се да търся оплезения емотикон Joy

Ето го

# 452
  • София
 Hug Hug Hug радвам се, че са ви харесали и са влязли в употреба Mr. Green така и аз мога да им се радвам от сраниците на темата ни Party

# 453
Стич, искам да ти кажа, че с нетърпение те очаквам да изгледаш онази серия с лошия Сам с новия си, влюбен поглед Joy Особено сцените с Джо...
Току що изгледах Born Under A Bad Sign и давам отчет:
- Във сцените с Джо все още ме побиват от лошите тръпки, особено начина, по който й говореше и после, когато удари главата й в бара . Confused Най-ужасен ми беше с черните очи, когато Дийн го напръска със светената вода.
- От момента в който Боби отвори вратата на къщата си тръпката се промени.  Mr. Green Изражението му беше убийствено - на вратата преди да влезе, като пи от светената бира, задави се и падна на четири крака на земята, при екзорсизма,  като се хилеше истерично, като произнасяше на латински заклинанието, като удряше Дийн и начина по който му говореше. Ей тогава направо се задъхвах, беше ми sexy as hell. Twisted Evil
Не знам защо се получава така при сцената с Джо - посто ме плаши и това е.  Confused Явно нещо съм сбъркана. newsm78

# 454
  • Някъде в търсене ............
Не знам защо се получава така при сцената с Джо - посто ме плаши и това е.  Confused Явно нещо съм сбъркана. newsm78

Не си сбъркана и на мен така ми подейства първите 10 на пъти Joy, сега вече само

# 455
  • В средата на времето
Stitch, искам да ти кажа, че те бъркам с ФеяТА Crazy..с тези аватари...Фейо, с тези ръце не мож ви познае човек..свикнах някакъв Сам да ми се усмихва изпод ника Ви Grinning

...и сега едно мощно УРААА от Маракана newsm18...Дийн води в анкетата Mr. Green ..Справедливостта възтържествува  Naughty Joy

# 456
...и сега едно мощно УРААА от Маракана newsm18...Дийн води в анкетата Mr. Green ..Справедливостта възтържествува  Naughty Joy
Joy Joy Joy
Ех, дойде ви сърце на място. Grinning

Фейче, в момента гледам Джаред на EyeCon през септември 2008 и се влюбвам all over again. Няма такова сладко същество просто, ще му изям трапчинките.

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 21:03 от Stitch

# 457
Кой беше този кънвеншън, дай един лик да го зърна да се сетя Laughing

А иначе съм доволна от повторния прочит на онази серия Laughing
Точно така е, особено в момента, в който Боби му отваря какъв поглед вади, малииии Heart Eyes
Но на мен и с Джо ми харесва, не когато го пръска Дийн, тогава ми е зловещ и на мен. Но когато й отмята ръката и начина, по който я гледа. И като я тръшва на бара. Може би защото аз си го представям не като израз на лошотия, а като изблик на страст Blush

# 458
  • Някъде в търсене ............
Когато Боби му отваря вади погледа (според мен), при който всички му отварят врата и го канят. Имаше някакв задявка от страна на Дийн за този поглед, нали все го бъзика
Феята  Winkоще е рано за такива мисли Laughing

# 459
Ох, момичета, няма да спра да ви се кефя - кога намирате време през деня и из форума да поствате и то с цели страници, направо не мога да повярвам о невероятни сте!   bouquet
Мерси за топ 10 класацията, мисля, че и аз бих ги подредила по този начин Simple Smile
Клипчетата от кънвеншъните са нараво 100 % яки - много се смях - сега пак ще стоя до среднощ да издирвам кънвеншъни и да се хиля така, че чак комшиите се будят Grinning
Не е честно за анкетата - Дийн води, ама с един глас, според мен някоя не си е признала, че харесва и Сами, за да са гласовете поравно и за двамката... Simple Smile

# 460
Оооо, това е онзи любимият ми кънвеншън Heart Eyes Дааа, там е невероятен просто Flutter Точно на него обясняваше за сцената с Джо как го питали дали може да направи нещо с нея и той казал - ми мога да я кача на бара. А сценаристите - ще можеш ли, на което Джаред им се изсмял и я вдигнал едва ли не с една ръка, щото тежала 40 кила Laughing

Деси, за кои мисли е рано бе душа, то вече е късно даже Joy Joy

Иначе погледа му е puppy dog, демек като на малко кученце Joy

Стич, кажи ми, че го гледаш този кънвеншън на записа, който е отблизо. Защото сега като потърсих да го видя кой е той, мернах един, който е сниман по-отдалече.
Ето тук го има това, дето е отблизо, в случай, че не си попаднала на него. И отстрани има още доста Hug

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 21:26 от Fairy

# 461
  • София
като ви чета и ми се догледа и на мен Born Under A Bad Sign - кажете коя се пада и от кой сезон, защото явно не ми е именована...Simple Smile

# 462
От втори сезон 14-та трябва да е, дано да не бъркам Simple Smile

# 463
О, първи и втори сезон миналата седмица си ги преговарях, сега съм на 3-ти посредата Grinning
Някой беше писал, че с това чакане, май като ги изгледаме до 05.еп. 10 и ги започваме отначало, а "преговора" на по-яките серии си е за между другото ... Simple Smile Е, поне при мене си е точно така - повтарям го за 3 път сериала целия, само за има няма месец и половина, два Wink

# 464
  • В средата на времето
От втори сезон 14-та трябва да е, дано да не бъркам Simple Smile

Crazy ще взема и аз да си я дръпна тази серия отново, че да се включа в дискусията Laughing

Общи условия

Активация на акаунт