Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 885
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Стич, жено, ти каза, че искаш секси Сам, а не ревящ и страдащ, бря Laughing
Абе уж исках секси Сам, ама после ми се прищя такъв отчаян и измъчен, дето ти се иска да го утешаваш, да го утешаваш... Heart Eyes Mr. Green

Аз пък искам да ви се похваля, че днес Злата съвсем ненадейно цъфна у дома с подарък под ръка по случай рождения ми ден. Какво си мислите ми подари? Тениска с лика на Джаред Mr. Green Heart Eyes СТрахотна е, и изненадата беше страхотна, ще я снимам и ще ви я покажа Grinning
Ей, Злата, страхотна си значи, браво! Фейче, грозно завиждам много се радвам за теб и чакам снимка на новата придобивка.  Laughing

# 556
Страхотна изненада, наистина! Задължително да я снимаш, за да й се порадваме и ние Simple Smile И да си я носиш с хубави мисли в главата Simple Smile  Heart Eyes

# 557
  • В средата на времето
Да дам отчет Grinning Изгледах 2/14:
1. Момента Сам моли Дийн да го застреля в мотела - много добра сцена. Сам беше много разчустваш...Само той ги може онез нещастно-плачливи физиономии Simple Smile
2. Сам тръшка русокоска на бара - много силна сцена Grinning Сам като демон и лош Сам - много интересен Сам Mr. Green Отива му да е лош. Хареса ми Peace
3. Искам като телефона на Дийн..Дори измокрен до последното бутонче, пак звъни бе Joy
4. Сцената - Сам вързан на стола и онез двамата опитващи се да прогонят демона...и хилежа на Сам и усмивките му демонски...много ми харесаха Grinning Някак си е освежаващо да видиш онез веждици все притеснително присвити изведнъж да се опънат и погледа да стане иронично-насмешлив Grinning

Фейо, честита ти тениска Hug...Аз знам с какво ще спиш вече Wink Joy

# 558
  • Някъде в търсене ............
Файъри, страхотна изненада, със здраве да си я носиш.

Аз си посипвам главата с пепел и спирам да се обаждам коя сцена от кой сезон е Embarassed Embarassed. Явно всички са ми объркани (сещам се за конкретна серия , но от кой сезон е  newsm78). Най-малко съм гледала 5 ти сезон само по 2 пъти , от утре се зареждам да го потретя.

http://www.youtube.com/watch?v=RF4IpNjm9zM поздрав за всички, и най-вече за рожденичката ни  bouquet

# 559
Само той ги може онез нещастно-плачливи физиономии Simple Smile
Да, и добре му се удават. Grinning

Фейче, ще споделиш ли как беше с Джаред в първата ви нощ заедно?  Flutter

# 560
  • Разпиляна във въображението
Изи и Fairy ми направиха подобна изненада, но с тениска за Джейкъб от "Затъмнение".  Леле каква изненада беше, леле. Аз не завиждам на тениската, виж ако си бяха направили "гавра" и беше получила така с Дийн -  да си барикадира вратата Wink

# 561
Ден първи:...със Злата съм, но нещо ми липсва:
 Joy Joy Joy Joy
Изи, това направо ме утрепа от смях. Като го прочетох сутринта на работа така се разхилих, добре че съм сама в стая. Страхотно е!   bouquet Hug

Злата, сори, но не може току така да ме подмамиш с морков и след това безсърдечно да го дръпнеш Mr. Green Wink
Права си! Заслужих си го, но не страдам много, защото и аз спах с Уинчестър върху себе си  luvbed В процеса на изготвяна на подаръка на Fairy, ми дойде светлата мисъл да си спретна една тениска и за мен. Но моята не е със Сам Naughty  newsm53

# 562
  • В средата на времето

Коя прекрасна и дъхоспираща снимка на Дженсън сложи на тениската? Grinning

# 563

Фейче, ще споделиш ли как беше с Джаред в първата ви нощ заедно?  Flutter

Не съм спала с него Naughty За разлика от безсърдечната Зла, която спи с него и не се срамува да подразни тук нещастните му почитателки, аз съм вярна на своите сестри по съдба, с които копаем рамо до рамо и не ползвам Сам за собствена употреба Naughty Joy Беше прилежно поставен до леглото ми в очакване да стана от сън Flutter Joy

Аз не завиждам на тениската, виж ако си бяха направили "гавра" и беше получила така с Дийн -  да си барикадира вратата Wink

Вчера в хода на вечерта стигнах до извода, че тениските трябваше да са наобратно, на мен с Дийн, на Злата със Сам - та да можем да ги гледаме и да им се налаждаваме, иначе така само си гледам надолу из бюста Joy

Изи, доволна съм от твоя преговор и от споделените впечатления, одобрявам Laughing Hug

Стич, за довечера имаш задача да гледаш върколачещата серия Naughty Там Сам е и секси, и страдащ, и хубав, и смешен, и, както той обясняваше на един кънвеншън - гол и плачещ Joy

Хубав ден, момичета Heart Eyes
Аз сега ще се справя с хунчетата и ще наснимам тениската, ще снощните снимки нещо не са се получили.  Grinning

# 564
Коя прекрасна и дъхоспираща снимка на Дженсън сложи на тениската? Grinning

Не на Дженсън, а на Дийн. Ето тази. Цък за по-голяма.

аз съм вярна на своите сестри по съдба......и не ползвам Сам за собствена употреба

Ха, чакай ме ти да съм вярна на сестрите си по съдба, ще го скъсам Дийн от собствена употреба  Twisted Evil  (имам предвид тениската, естествено)

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 10:20 от Злата с метлата

# 565
  • В средата на времето
Поздравления  bouquet Снимката е разкошна Heart Eyes

# 566
Поздравления  bouquet Снимката е разкошна Heart Eyes

И самата тениска е много готина. Grinning

Ето моята, ползвах малката за модел Laughing Моля да обърнете внимание на надписа, че аз се изложих и не го видях отначало Embarassed Ама при Сам може ли човек да види надпис, зяпнах го в очите и забравих друго Blush Laughing

# 567
  • Разпиляна във въображението
Пу-пу, дъщеря ти е бонбон. Снимката не видях, още по-малко пък надписа Whistling

# 568
  • В средата на времето
Модела ти е боннбон, Фейо Heart Eyes Hug Обаче за тези с проблеми с очите, ако може да кажеш какво пише на тениската Laughing "Jared is..." какво?

# 569
Модела ти е боннбон, Фейо Heart Eyes Hug Обаче за тези с проблеми с очите, ако може да кажеш какво пише на тениската Laughing "Jared is..." какво?

Пише, че Джаред е Padalicious Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт