Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 866
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И аз не успях да разчета нищо Simple Smile
Злата - тази снимка хем е мн готина, хем ми е смешна, от светлината така се вижда мъхчето по ушите на Дийн, че все едно са напрово космати Simple Smile

И да ви пожелая добро утро с една любима снимка, която идеално пасва на настроението ми в момента Simple Smile

# 571
Ейнджъл, и на мен ми направи впечатление, това за ушите  Laughing, но много ми хареса.

Аз й казах на Феята, че е направил грешка с моделката и всички ще гледат детенцето, а не тениската. Да видите какви хубави деца прави мъжа й  Mr. Green

# 572
Не съм спала с него Naughty За разлика от безсърдечната Зла, която спи с него и не се срамува да подразни тук нещастните му почитателки, аз съм вярна на своите сестри по съдба, с които копаем рамо до рамо и не ползвам Сам за собствена употреба Naughty Joy
Shocked Не си спала с него?! Ти си от желязо, аз не знам дали щях да устоя. Сигурно само мисълта са сестрите по съдба щеше да ме възспира да му се нахвърля.  Mr. Green

Стич, за довечера имаш задача да гледаш върколачещата серия Naughty Там Сам е и секси, и страдащ, и хубав, и смешен, и, както той обясняваше на един кънвеншън - гол и плачещ Joy
Гол и плачещ Сам.  Blush Ужас, сега вече всякакъв опит за концентрация е загубена кауза. Иначе Heart е прилежно подготвен за гледане довечера.

Фейче, дъщеричката ти е прекрасна. Heart Eyes

А тениската с Джаред … в момента ми се иска да имам торта с тази снимка.  Twisted Evil

Аз да споделя, че вчера разгледах няколко снимки на Джаред и Джен и вече не ми изглеждат толкова сладки заедно – ревност ли ме изяжда, що ли?
Оказа се, че нейното рождено име е Дженифър, така че краткото Джен си й пасва отвсякъде.

# 573
Благодаря ви за хубавите думи за малката Blush Hug

Аз да споделя, че вчера разгледах няколко снимки на Джаред и Джен и вече не ми изглеждат толкова сладки заедно – ревност ли ме изяжда, що ли?
Оказа се, че нейното рождено име е Дженифър, така че краткото Джен си й пасва отвсякъде.

Е що бе, Мастърче, сладури са си, все са едно такова хубаво усмихнати и лъчезарни Grinning

Е, тук предполагам, че вече не са чак толкова симпатични Twisted Evil Joy

# 574
И аз да си призная бях разочарована от новото тяло на Руби - това на Джен, предишното на русата мацка беше страшно  Peace
Но сега ми е много сладка Джени.

Fairy, дъщеричката ти е кукла  Grinning

# 575

Fairy, дъщеричката ти е кукла  Grinning

Кукла, ама в момента стои наказана в другата стая Crossing Arms Joy Благодаря ти Simple Smile

На мен Джен ми харесва сама по себе си, изглежда чаровна и мила, но не ми харесва особено в ролята на Руби, първо, защото е твърде миловидна за демонка и второ, защото по мое мнение не играе толкова добре, колкото Кейти Касиди - първата Руби. Онази беше желязна, играеше страхотно и й се кефех супер на поведението и начина на говорене. А Джен те предизвиква да си хилиш с нея и да я гушкаш. Явно и Джаред го предизвиква към същото Laughing

# 576
Днес нещо не сте много активни  Naughty, и понеже няма нищо за четене в темата се поразрових малко и намерих малко информация, за това какво ще става нататък в шоуто. Първо мислех да преразкажа за какво става дума, но се сетих че не всеки иска да чете спойлери и само ще сложа тука линка, ако някой иска да чете.

Все повече се говори за  евентуалния пусти шести сезон, но нищо конкретно  #Cussing out

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 12:42 от Злата с метлата

# 577
  • В средата на времето
Понеже на десктопа ми в офиса е снимката на Дженсън в профил, седнал на едно моторче, та исках да ви споделя за единственото нещо, което не харесвам у него Laughing Ушите Laughing С тези слепени уши ми прилича на елф Crazy

Нагледно (цък, за да стане голяма Simple Smile ):
    Whistling успях Crazy

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 13:32 от Izida

# 578
Аз не пиша, защото интернета на работа днес е просто кошмар и докато пусна мнение, 3 пъти ми изтича сесията.

Цитат
Е що бе, Мастърче, сладури са си, все са едно такова хубаво усмихнати и лъчезарни

Не ми харесва да ги виждам заедно пък. Crossing Arms

А тези снимки, особено втората, да ме мъчиш ли ги пусна, м? Не спиш с Джаред, обаче ми развяваш креватното му другарче да ми тормози нежната чувствителна душа.

Цитат
На мен Джен ми харесва сама по себе си, изглежда чаровна и мила, но не ми харесва особено в ролята на Руби, първо, защото е твърде миловидна за демонка и второ, защото по мое мнение не играе толкова добре, колкото Кейти Касиди - първата Руби. Онази беше желязна, играеше страхотно и й се кефех супер на поведението и начина на говорене.
И аз съм на същото мнение.

# 579
Злата, много интересни неща прочетох в тоя линк, направо ми се прииска на секундата да ги гледам  wait

Изи, те ушите на елфите са големи, бря Laughing

Стич, особено втората снимка - да Laughing Даже съм ти подготвила още една, ама те чаках да се появиш Laughing (пък така като те няма ми липсваш, смотан нет Crossing Arms) Ето Joy

Ма какви хубави ръце има беее Blush

# 580
  • В средата на времето

Бе като големина може да не са същите, ама като форма са ми много елфически Crazy Laughing

# 581
  • София
Супер са си му ушите на момчето...съвсем правилна форма си имат даже Wink

А за Джени - аз поне изобщо не я харесвам...нито като Руби, нито изобщо Simple Smile просто никак не ми допада....

# 582
Есктра са си му ушите, не му ги яжте! На мен ми харесват  Heart Eyes Аз по-принцип лунички не харесвам, но неговите са най-великолепните лунички на света  Blush

# 583
На мен дясното ми ухо е елфическо - голямо и остро. Joy

Стич, особено втората снимка - да Laughing Даже съм ти подготвила още една, ама те чаках да се появиш Laughing (пък така като те няма ми липсваш, смотан нет Crossing Arms) Ето Joy
Ах, каква гадюха си ми ти, какви неща ми причиняваш. ooooh! Но понеже те обичам ще ти простя. Hug Mr. Green

Ма какви хубави ръце има беее Blush
Да, обаче чие голо гръбче прегръщат?! Не е моето. Twisted Evil

# 584
Аз по-принцип лунички не харесвам, но неговите са най-великолепните лунички на света  Blush

Joy Ето, такова мислене ми харесва Laughing

В тази връзка и понеже споменах вчера носа на Джаред, да си кажа, че аз по принцип по носове не се заглеждам, още по-малко харесвам разни дълги носове, но неговият е толкова хубав Heart Eyes

Да, обаче чие голо гръбче прегръщат?! Не е моето. Twisted Evil

Ти помниш  ли преди време като писах тук за едно интервю на Джен, тогава може да не си му обърнала внимание, понеже гледаше в грешната посока Laughing
Та тя обясняваше колко й било трудно по време на сексуалната сцена между Сам и Руби, щото видиш ли той бил целият толкова голям, че едната му ръка била колкото нея цялата и тялото му било много твърдо.  Twisted Evil Горката, да я ожалиш  Joy Ама като гледам явно не й е било толкова трудно hahaha

Общи условия

Активация на акаунт