Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 859
  • 739
  •   1
Отговори
# 585

Ха, чакай ме ти да съм вярна на сестрите си по съдба, ще го скъсам Дийн от собствена употреба  Twisted Evil  (имам предвид тениската, естествено)
Хахаха - добре казано! Я да позапитам, от къде си ги поръчвате тези тениски, btw? Печатница, където правят печат върху дрехи ли? (не излиза ли твърде скъпо за единични бройки, или пук ги правите серийно Party ) ? И на мене ми се ще да се сдобия с такава чудесност, пък и имам на коя приятелка да подаря по "една тениска, която ще се помни" Heart Eyes Simple Smile

# 586
Та тя обясняваше колко й било трудно по време на сексуалната сцена между Сам и Руби, щото видиш ли той бил целият толкова голям, че едната му ръка била колкото нея цялата и тялото му било много твърдоTwisted Evil Горката, да я ожалиш  Joy Ама като гледам явно не й е било толкова трудно hahaha
Мъка, мъка. ooooh! Как да не го съжалиш, горкото момиче. Crazy
Ще се наложи да преговоря интервюто.

Абе момичета, за краката на Дженсън нищо не казвате.
Изи, ти повече от ушите ли ги харесваш?

# 587
Фейче, щерката ти е голяма сладурана!  newsm03

# 588
  • Разпиляна във въображението

Е, хайде сега краката Crossing Arms

# 589
Ще се наложи да преговоря интервюто.

Заповядай bouquet

Дейна, тениските оттук ги поръчваме.

Joy Joy Evil! Stitch! Laughing

# 590
  • В средата на времето

Joy не Laughing
Просто това е единственото нещо, което не ми допада някак в този иначе перфектен мъж Mr. Green Първото нещо иначе, което ми прави впечатление в един мъж са очите, устата и ръцете (дланите) Grinning

# 591
# 592
  • В средата на времето

Joy не Laughing
Просто това е единственото нещо, което не ми допада някак в този иначе перфектен мъж Mr. Green Първото нещо иначе, което ми прави впечатление в един мъж са очите, устата и ръцете (дланите) Grinning

Какво да кажем Grinning Красотата в природата се съдържа и в необичайните форми Mr. Green кой е казал, че само правите крака са красиви.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 14:48 от Izida

# 593
Тъй като Стич много харесва новата годиница на Джаред  Twisted Evil, ми хрумна да видим кои са били половинките на нашите момчета до сега (поне тези, които са ни известни).

Да започнем с Дженсън...Ето тук на този сайт са спретнато подредини през годините всичките известни на клюкарите Дженсънови моми - http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/dating/jensen-ackles.htm

Джаред е далеч по-скромен  Laughing Ето и неговите изгори - http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/dating/jared-padalecki.htm

# 594
  • В средата на времето
Дженсън - първата може да му е майка Crazy, Джесика - гуд чойс Grinning, Таня - прилича ми на Дженифър Анистън на млади години на тази снимка Simple Smile Общо взето най-много харесвам сегашната приятелка и годеница Peace

Джаред - пада си изяло по брюнетки за разлика от Дженсън Laughing..И двете момичета много ми харесват Peace Явно Джаред повечко подбира Simple Smile)

# 595
Изи,   bouquet за снимките!
Evil!Stitch  Joy Joy Joy Joy Добре дошла в отбора на Злите!
Дейна, аз докато стигна да отговоря за тениските Fairy ме е изпреварила. Не излизат скъпи, ама ти ще си видиш, ако поръчваш. Даже още докато си правиш проекта на тениската ти изписва веднага кое колко струва в зависимост от това какво слагаш на нея.

# 596
Джаред - пада си изяло по брюнетки за разлика от Дженсън

Гориш, Фейче, гориш! Каквото си ми блонди нямаш никакъв шанс  Wink

# 597

Гориш, Фейче, гориш! Каквото си ми блонди нямаш никакъв шанс  Wink

Зла жена такава! Cry
Evil!Stitch (ма ти лепна като марка на пощенски плик Joy) кажи, че поне ти си брюнетка, като няма да съм аз, поне да не е някоя случайна Laughing
Но ми харесва момчето, станеш ли му гадже, задължително минаваш в категорията "годеница" Laughing

На Дженсън ми харесва най-много Кристин, аз нея я харесвам страшно много като външност Peace

# 598
Evil!Stitch (ма ти лепна като марка на пощенски плик Joy) кажи, че поне ти си брюнетка, като няма да съм аз, поне да не е някоя
Споко, Фейче, брюнетка съм, но и да не бях - колко му е да се префасонирам. Mr. Green

# 599
Споко, Фейче, брюнетка съм, но и да не бях - колко му е да се префасонирам. Mr. Green

То и аз мога ама и лещи трябва да си сложа и работата става дебела. Laughing Така че ти го взимаш за годеник, аз ще го разхождам под звездите Joy

Ето малко да погледате да не скучаете:

Дженсън и Джаред се имитират

Дженсън и Джаред просто хубави Grinning

Общи условия

Активация на акаунт