Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 798
  • 739
  •   1
Отговори
# 645

Нищо Cry Феята е много зле със сънищата, защото почти никога не помни какво сънувала Rolling Eyes Помня добре обаче, когато сънувах Дийн Joy Маракана да се чувства поздравена hahaha
Богиньо, защото нощта ми беше студена, та си разгорещявам сутринта Laughing Хареса ми просто песента Grinning

Точка 5 и мен ме впечатли.  Laughing Още не мога да реша кое ми е по-любимо - Puppy eyes или bitchface hahaha

Малко по-късно ще приключа и с класната работа. После контролни въпроси ще има ли, кой какво разбрал, или направо на края на срока ще спретнеш по едно класно? Thinking Wink

Да взема като свърши сезона да ви спретна една класна работа, да видим кой колко е внимавал в темите, а Laughing И да преброим кои чукча са писатели и кои читатели Laughing

Мислих си снощи за анкетата, Злата като викна мощно ура!, че Дийн води. Що ли не я прекратих още, когато бяха 2 на 1 гласа за Сам Thinking Joy

# 646
Изи, ето нещо и за нашия отбор - Ten Reasons To Drool Over Jensen Ackles. Точка 6 - He Makes Bow-Legs Look Hot и 8 - His Lips Are X-Rated са ми особено любими   Kissing Heart Особено точка 8  Blush Има една снимка от много младите години на Дженсън, на която има такива устни, че като го погледна и губя ума и дума  smile3544

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 11:08 от Злата с метлата

# 647
Пускам ви едно клипче за събуждане и сгорещяване на кръвта Laughing
Fairy, защо не предупреждаваш, че това не трябва да се гледа на работа, бе, жена. Crazy

А бичфейс-а е уникален. И на мен са ми на кантар с тъжния кучешки поглед.

Понеже се чудехте какъв кусур да му намерите на Джаред да ви пусна едно жокерче - Fartacus Padalecki  hahaha
Ех, не иска да ми се отвори клипчето.  Sad

Отивам да чета за Дийн.

# 648
  • В средата на времето

Hug  bouquet Благодарности големи Grinning

Това са моите любими:
1. You Can Play Connect-the-Dots With His Freckles  Joy
2. He Sings  Heart Eyes...ако и свиреше на нещо...примерно...пиано Mr. Green...щеше да бъде най-най-най....и тайка до безкрай Joy
6. He Makes Bow-Legs Look Hot - и още как Mr. Green Joy
8. His Lips Are X-Rated  Heart Eyes Всъщност очите и устните му са най-силното му оръжие Mr. Green

Злата, имаме съвпадения Grinning  Wink

А тази снимка не беше ми попадала Heart Eyes

# 649
Специално за Стич - кратък преразказ на клипчето. Jake Abel, който играе природения брат на Сам и Дийн, разказва на един кънвеншън от къде е дошъл прякора на Джаред - Fartacus (свободен превод - Пърдакус). Снимал сцената, в която тримата се срещат за първи път в някакво заведение за бързо хранене и Джаред и Дженсън седели с гръб към стената, а той трябвало да седне пред тях. Оператора, който трябвало да снима Джейк се заврял в едно кьоше точно зад Джаред и по едно време Джейк почнал да го гледа как си вдига яката на блузата, мъчи се да не диша и се дави, защото Джаред го усмъртил с пръдни.   Joy Joy

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 11:32 от Злата с метлата

# 650
Fairy, защо не предупреждаваш, че това не трябва да се гледа на работа, бе, жена. Crazy

Joy Joy
В интерес на истината аз го загледах в началото и ми харесаха какви са костюмирани и стигнах до първите целувки и си казах - ще им хареса, ще им го пусна, въобще не съм обърнала внимание как се сгорещяват нещата Joy Иначе щях да сложа и ограничения Joy

Това с луничките на Дженсън ми хареса много Laughing Heart Eyes Луничките му придават страшен чар Grinning

Разказът на Злата ми напомня за един кънвеншън, на който питаха Джаред какво би разказал за Дженсън, ако трябва да го опише, какъв човек е. И той започна да разказва за един случай, в който някакви колеги там се държали лошо с Джаред и Дженсън отишъл и се застъпил за него, и как Дженсън бил такъв, застъпващ се тип. В този момент цялата публика започва да въздиша ох и ах и да трепка влюбено с мигли по посока на Дженсън, а Джаред се обръща към него и го пита - а ти какво би разказал за мен? "Той пърди много", а Дженсън му отвръща - "Точно това си мислех да разкажа" Joy Както Стич спомена вчера, уникални идиоти са hahaha

защото Дженсън го усмъртил с пръдни.   Joy Joy

Джаред, бе Злата, знам че само Дженсън ти е в главата, но недей така да петниш името на момчето Joy Wink

# 651
 Joy Joy Joy
Злата, то това не е недостатък, бе, душа, то си е човещинка. Все пак хубав човек не може да държи лоши неща в себе си. Mr. Green

# 652
защото Дженсън го усмъртил с пръдни.   Joy Joy

Джаред, бе Злата, знам че само Дженсън ти е в главата, но недей така да петниш името на момчето Joy Wink

Брей, голям съм заплес!  ooooh! Благодаря за поправката   bouquet Веднага редактирах.

# 653
Всъщност очите и устните му са най-силното му оръжие

Напълно съгласна  smile3521
Особено очите, с тези нечовешко дълги мигли.

# 654
  • В средата на времето
Злата, първата снимка е една от най-любимите ми негови. Heart Eyes Дълго време тоз поглед ми беше аватар. Можеш ли да постнеш цялата снимка...или е само това? Thinking  При мен тази снимка е на един черен фон...

# 655
Fairy, аз си мислех, дали да не сложиш на първа страница и този линк http://www.youtube.com/user/rsrvedMom#p/a, за който иска да гледа кънвеншъни, че нейните са най-подредени и с добро качество на звука.

# 656
Изи, веднага изпълняваме желанието. Снимката е от SEASON 2 - Additional Promotional Photos
Ето я малка, за който иска сърцетуп, да цъкне и да си отвори голяма.

# 657
Fairy, аз си мислех, дали да не сложиш на първа страница и този линк http://www.youtube.com/user/rsrvedMom#p/a, за който иска да гледа кънвеншъни, че нейните са най-подредени и с добро качество на звука.

Ще го сложа Grinning Въпросът ми към всички е да сменя ли линковете от първата страница - забавните и музикалните с разни други или да ги оставя и да допълня само като наслагам всичко Thinking

# 658
Ох, Фейче, не знам за оформлението на първа страница, обаче забележи очи:

# 659
  • В средата на времето

Ще го сложа Grinning Въпросът ми към всички е да сменя ли линковете от първата страница - забавните и музикалните с разни други или да ги оставя и да допълня само като наслагам всичко Thinking

Е как ще сменяш Crazy..допълвай, допълвай Grinning...

Злата   bouquet за сърцетупа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт