С Януари идва Новата година, да е здрава, весела, щастлива!

• 9 791
  • 211
  •   1
Отговори
# 135
Честита рожба Тарталетка!

Честит рожден ден на Рая! Весело детство!

Глори, Бори, бъдете живи и здрави  Hug!
Светле,  Praynigза Дари,миличкия !

Аз днес бях на колпоскоп .Д-ра ми каза че нямам дисплазия т .е наличие на ракови или предракови клетки ,но раничката ми е точно на шийката на матката и шийката ми е силно възпалена. Със Солкожин каза че няма да стане в никакъвм случай само с ток или лазер ама то в Бургас лазер няма .Изписа ми лечение и след това незнам къде ще ходя да ми я обгарят ..... Cry

# 136
  • на дъното
reni _805 много се радвам,че нямаш ракови или пред ракови клетки,сега вече дано поне малко си се успокоила.А за лечението ако трябва до София ще ходиш,че после да има повод за честитки Laughing.Много искам  най сетне да изгрее пак усмивката ти на лицето а не да се стичат само сълзи.Гуш от нас с Дени и  Heart Eyesцелувки на батко Миро Hug Hug

# 137
reni _805 много се радвам,че нямаш ракови или пред ракови клетки,сега вече дано поне малко си се успокоила.А за лечението ако трябва до София ще ходиш,че после да има повод за честитки Laughing.Много искам  най сетне да изгрее пак усмивката ти на лицето а не да се стичат само сълзи.Гуш от нас с Дени и  Heart Eyesцелувки на батко Миро Hug Hug
Благодаря ти Силве, обаче аз пак не съм спокойна, нали знаеш как е . Hug и от нас и много  love001 на порасналия мъж. Партито му е било супер и изглеждате прекрасно на снимките!

# 138

Честит Антоновден! Желая на всички именници много здраве и успех в живота! Весел празник!

# 139
Честит празник на всички празнуващи днес  bouquet

# 140
  • на дъното
Честит рожден ден на Николай! Алина да ти много здрав малкия-голям мъж.Весело изкарване на празника  bouquet

# 141
Честит първи рожден ден на Ники! Честит празник, Алина!
  bouquet

# 142
  • София
Честита ти рожба, Тарталета! Нека много да ви радва и стопля! Да жива и здрава и много щастлива заедно с прекрасната си кака! Много целувки от нас!!! newsm51

Честит рожден ден на Ники и всички, които съм пропуснала!   bouquet 

# 143
Честит имен ден на празнуващите днес!

Честит рожден ден Ники!Желая ти едно безгрижно и щастливо детство!

Весел празник Алина-

# 144
Честит Първи Рожден Ден на НИКИ, с пожелания за щастливо детство.
Алинка да ти е жив и здрав рожденника.

Честит Имен Ден на празнуващите днес

Светле, как е Дарко?
Хубава вечер на всички

# 145
  • Варна
Алинка, честит ти пораснал рожденик! Да е здрав, да открива щастливо света и много да ви радва!   bdbaloni

# 146
   Алинка, честит ти рожденник! Много радост да ви носи Ники!

# 147
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ-ИМЕННИЦИ, РОЖДЕННИЦИ!ДА СТЕ ВЕСЕЛИ И ЗДРАВИ!

Рени Hug те, добре е че не са ракови клетки, лечението ще бъде успешно, каквото се наложи ще направиш Praynig

# 148
Честит имен ден на пловдивското Асе! Живо и здраво да ти е името и с обич да ти го споменават любимите ти хора!   bouquet
Рени, новините са добри. А въпросния Солкожин от доста време май не съществува в българската аптечна мрежа. 

# 149

Честит да е празника на всички именници днес!Живи и здрави и с гордост да носят и прославят името си!

Някоя от бургаските мами ако е горила раничка може да се включи и да ми пише при кого. Ще съм благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт