С Януари идва Новата година, да е здрава, весела, щастлива!

• 9 774
  • 211
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте милички. И аз не пиша редовно, ама си ви чета.
Светле, много се смях на Дарко за "Чупката". Дано по-бързо да приключите с лечението на зъбките.
Електра, много е пораснал Дани, стискам и аз палци за изпита  Praynig
ФивърчеHug Hug, всичко ще се нареди мила.
Шерче, безаварийно каране на новата придобивка. Да нацелуваш умница Вики от мен  Heart Eyes
Рони, и у нас спането е забранено вече 10-тина дни. То рев през половин-един час, не знам какво става. И не се успокоява дори на цица, само се тръшка.Излиза 5-ти зъб, ама с другите четири такъв рев не е имало, та се чудя дали реве от зъби, или от нещо друго  newsm78  И Дара пак спря да яде, тъкмо я похваля, и айде. А кърма почти нямам вече.Стиска устата и ме гледа. По 12-20-24ч ми прави гладни диети, та чак лудвам  Cry
Айде лека вечер от нас  Hug

# 211
Добро утро

Светле,голям смях падна  Joy Joy Joy,милото Даренце вече му е дотегнало................,правилно е казало детето Laughing

Шерче,всички минават през периода на белите и пакостите.Хич не се тревожи..........    love001

Марморанче,Ронисъчуствам ви Hug

Фивче,много Hug Hug Hug

А Дани е станал голям сладур Heart Eyes

Ние засега удържаме фронта,днес ще са готови резултатите от гърленият секрет,та да видим какво ще излезе.
На мен ми е едно гадно такова,мъчно..........утре стават 5год.от раждането на моето малко момченце Cry Cry Cry(сякаш беше вчера)

Общи условия

Активация на акаунт