С Януари идва Новата година, да е здрава, весела, щастлива!

• 9 782
  • 211
  •   1
Отговори
# 180
Шерче , честит ти подарък. Да изминеш безаварийно мноого километри.
За трети път оня ден ми се случи, ровейки в нечия уста, вместо да кажа "отвори" да кажа "ам".  Хората ме гледат странно. Хормонално повредена Joy
Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Ники , отдавна не бях се смяла така.
В Бургас е мноого студено, не сме излизали вече 4-ти ден и моето дете стана доста нервно, нали свикна да е все на разходка. И през деня изобщо не обича да спи в къщи, спи 2 пъти по 20-30 минути. На всичко отгоре, така започна да хапе...
Хайде хубава вечер на всички.

# 181
Добро утро
Ники,смях се от сърце Joy Joy Joy.Въпреки,че сега разбрах,че ти си зъболекар Embarassed,а така имам нуждааааааааааа Sad

Браво на Дара,все така да продължава Hug Heart Eyes

Шерче и тук честита нова придобивка,със здраве да си я ползваш.
Цитат
В повечето случаи е театър за пред мама и после вътре се успокояват и започва играта 

Вярно е това,защото като звънна след час и вече всичко е оки.

Иначе Хриси е добре и от утре мисля да го пускам(стига толкоз ваканция)

Лек ден на всички Hug Hug Hug

# 182
Марморанче, все така да качва  Дарето! Радвам се  !

# 183
Ники, как е майчето? У дома ли са си вече?  Hug

# 184
Ники, как е майчето? У дома ли са си вече?  Hug

Рони, Hug Това ми е болна тема. Направо не ми се говори. Вкъщи е от миналия четвъртък, вече десетина дни. Прибрахме я сигурно с 10 кила по-малко от преди да влезе. Напълно отпусната и вече почти на 100% на ръцете на баща ми. Вече не смее да излезе и да я остави, веднага започва да го вика. Депресията е пълна. Сигурно ако го нямаше детето щях да съм полудяла. На никой не го пожелавам Cry

# 185
  • Варна
Ники,  Hug Не малко понесе майка ти, но съм убедена, че на познатото си място, с грижите на любимите хора, ще си навакса теглото и ще се подобри. Тежък период ви е, и сигурно се чувстваш много самотна и изоставена, но поне мислено сме с теб и те подкрепяме.  Hug
(Много се смях на историята с "ам!", ама нечии зъби да не щракнат близо до пръстите ти  Mr. Green)

Мърморанке, браво на Дара, че е качила 200 грамчета, да продължава да расте и хубавее!

Да се похваля - снощи ми донесоха за известно време един синтезатор и сега седя и се забавлявам да свиря съвсем елементарни мелодии, които си спомням или изравям от старите си албуми с ноти. Свирила съм на акордеон като дете и макар че тази "свирка" е по-различна, ми доставя огромно удоволствие! Приятелката, която ми го даде, обеща да дойде да посвирим на четири ръце, а като знам, че тя е мнооого по-напред с материала от мен, сигурно ще бъде чудесен начин да прекараме някоя студена зимна вечер заедно, правейки музика. Simple Smile

# 186
Браво на Дара! Peace

Шерче, честита кола, безаварийно да си я ползваш!

Ники и мен ме разсмя и аз като теб се ровя и поръчвам обаче от Некст, с Ларедут не мога да се оправя ooooh! а и съм фенка на UK. Дано майчето ти много по-скоро отколкото очаквате да се възтанови Praynig

Нефи, ама и Цвете онзи ден захапа татко си, че не й позволява да пипа лаптопа Crazy

Благодаря за пожеланията относно търсенето на работа, като цяло ми е рано да започвам работа,но пък имам по-голям резон така.

# 187
  • Варна
Шерче честита ти кола. Лек ио и безаварийво.
Марморанке много хубави новини. Само такива да ни носиш.

# 188
Ники, съжалявам че е толкова зле майчето ти. Дано бързо да се възстанови в домашна обстановка, за да може дядо Боре да се почуства също малко по-спокойно.   bouquet
Шерче, на теб да ти е честито возилото. Безаварийно да си го ползваш!   bouquet
Браво на Дара за качените грамчета.  Hug
Лилибонче, много е гот така да си спомняш някакви мелодийки. Било то и на примитивна детска играчка даже. При вас голям студ.
Светленце,  Hug Hug Hug.

# 189
  • Варна
Шер, как така съм пропуснала да ти честитя колата? Мога само да предполагам колко си щастлива сега, щом имаш собствено средство за придвижване. Simple Smile Леко и успешно каране и на много хубави места да идете с нея!

# 190
Шерче,честита ти количка.Да си я караш със здраве!

Мърморанче
,браво на Дара!А за мазането на кръстчето-аз се мажа с ракия-домашна-че от години си имам проблеми и сега от позата при кърмене все ме боли кръста,ама редовно си я употребявам ракийката-външно Mr. GreenНамазваш се хубаво,обличаш си по-плътни дрешки и си полягаш за малко-на мен това много ме облекчава.

Ники
,дано майка ти се възстанови по-бързо.Целувки на Бела и на теб с бебока.

А ние сме добре-времето ни минава в кърмене,повръщане,преобличане и през останалото малко време носене на ръце.Бебка не е много поспалива,и когато е будна много държи да е в ръцете на някой .Аз все гледам да я успивам,че да посвърша нещо-ама тя не.
Тия дни ще ходим на консултация,да я премерим ,че много се притеснявам с това повръщане дали се храни добре и дали качва.

Целувки на всички Hug Hug Hug

# 191
Шер, честита ти кола! Безаварийно каране и много километри да навъртиш  Simple Smile

Ники, дано майчето ти да се възстанови по-бързо  Praynig

Марморанче, браво на Даренцето  Hug Дано всичко лошо е зад гърба ви  Praynig

Мерри, ще чакаме да пишеш какво е станало на консултацията и да кажеш колко много е пораснала бебка.
При нас е много студено, от три дена е между -15 и -22 градуса  cold Кога ще се оправи това време, кога ще дойде пролетта, че да ходим по парковете а не да висим в нета. Не че ми е неприятно с вас, ама така ми се иска вече да е топличко и с Ники да излизаме навън. Като си представя колко още има...
Пускам ви малко снимчици да видите колко сме пораснали

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1703/665628918982373847126450 … AKHnIKKmNLaXs.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2531/106008730021152684501264 … uh4QMmOZB63uY.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2082/494816828944235387126450 … ZVMQZnno3pIS7.JPG

# 192
  • Варна
Сладуранка, ама той голям хубавец! Много да го нагушкаш и нацелуваш от мен! Simple Smile

# 193
Сладуранка, малкия юнак многоооо хубав, пу-пу!
Мерри, непременно да се отчетете след ДК.

# 194
Мерри, и на мен повръщащото безценно ми беше голям стрес. Наддаваше си цоклата стръвна. Ако не връщаше (а тя го правеше, защото беше стръвница) сигурно до шестия месец щеше да е залепила десетарка в тонове.  Wink Ще чакаме да ни пишеш. 
Сладуранка, много е порасло момчето!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт