С Януари идва Новата година, да е здрава, весела, щастлива!

• 9 785
  • 211
  •   1
Отговори
# 165
Ренче, честито порастване! Да се сбъдва всяко твое желание лесно и безпроблемно! Ти все така красотиш двамата ти мъже и те да те слушат, особено големия! Много целувки за рождения ти ден!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 166
Честит Рожден Ден, Рени!   bouquet

Може да не се разписвам често, но вие сте с мен постоянно, защото ви обичам всички момичета и малките ви/ни буболечета.  Hug

Новото при нас е, че Макси тръгна на ясла миналата седмица. Сестрите там са влюбени в него, на втория ден като го взех на обед имаше следи от червило по бузката  Heart Eyes  На третия ден остана да спи на обед. Харесва му явно, вчера като го взех си припяваше нещо за снежинки. Той все нещо си тананика между другото, дори като заспива.  Grinning
Аз съм в усилено работотърсене и може би по тая причина не съм усетила раздялата с него да ми се отразява. Само дето ми е гадно тихо в къщи през деня.

Желая ви прекрасен снежен ден!  Heart Eyes

# 167
  • Бургас
Честит рожден ден, Рени! Пожелавам ти повече сбъднати мечти   bouquet

Bori-Ana - много се адвам, че Макси е толкова адаптивен, така е по-лесно и за теб  Peace  Дано да си намериш хубава работа  Hug

# 168
  • Варна
Честит рожден ден, Рени! Желая ти много здраве и повече поводи за усмивки! newsm59

# 169
Светле, Сребърен нитрат ако имаш познати, работещи в лаборатория може да ти услужат. Аз лично съм работила с такъв разтвор допреди 3г., но уви вече затвориха завода, иначе можеше да съм ти полезна. А това с черните зъбки ами детенце ще го израсте и това. Знам за много такива случаи, упорито и доста мъчително лечение, но с пубертета проблемът приключва Peace

Бори-Ана успех в търсенето на работа,а това че Макс се е адаптирал толкова лесно е чудесно!И аз започнах да си търся работа вече, даже ходих на едно интервю, обаче останах разочарована и ми е все едно дали ще се обадят или не. Crossing Arms

Алина, много ме кефи косичката на синчето ти....сладурче.

Исе, как е Хриси, нали щяхте да ходите на лекар?

РЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  bouquet

# 170
Честит рожден ден мило Рени!Бъди все така всеотдайна и любяща мама и съпруга!
Весел празник!

Бори,успех в търсенето на работа и целувки на Макси.Браво на него Heart Eyes

Цитат
Исе, как е Хриси, нали щяхте да ходите на лекар?

Горе долу е добре Тале,но много кашля.Снощи го заведох на лекар-няма зачервено гърло,но се стичат сополи,гърдите са му чисти,абе явно е настинал някъде.
Сега ще пием сироп и ще слагаме капки.
Иначе все още плаче сутрин,като затръгваме за градина Sad,а там..................то са целувки,то са прегръдки,то са сълзи Crazy
Много ми е тъжен,нооооооооооооооо

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 15:24 от isepise

# 171
Честит рожден ден, Рени! Много здраве, щастие и любов ти пожелавам!   bouquet

Честит рожден ден на патерички и на малкия Ники! Да расте здраво и щастливо дете!

Тале, Бори успех в търсенето на работа!

# 172
  • Виена
Благодаря, милички!  Hug Hug Hug Да ви се връщат многократно хубавите пожелания!   bouquet

# 173
Здравейте, милички! Hug
Аз съм в сесия и се мъча над учебниците.  smile3529
Рени, честит рожден ден! Желая ти всичко най-хубаво- много здраве, щастие и любов! newsm51
Не съм писала отдавна,че покрай лекциите не ми остава много време. А малкото време ,през което успявам си остана вкъщи го прекарвам с Дани. Малкият расте, папка доволно и пълни памперсите. Mr. Green Вече е 5 кг и 400 грама и 58 см.
Подутото на вратлето се оказаха разкъсани мускулни влакна от раждането. Нали беше седалище и излезе по-трудно. Ходим на масажи и вече взе да намалява, надявам скоро да изчезне.
Кики преди две седмици някъде да си пазарувала в Кауфланд в Дружба? Стори ми се ,че те видях , но моята приятелка вече беше потеглила , а и не бях сигурна че си ти.
Светле Hug Надявам се скоро всичко да се оправи.

# 174
Кики преди две седмици някъде да си пазарувала в Кауфланд в Дружба? Стори ми се ,че те видях , но моята приятелка вече беше потеглила , а и не бях сигурна че си ти.

Мдааа..абе не беше ли по- отдавна??? Струва ми се, че беше скоро след като роди и момичето,което взех за теб ми се видя много слабичко и не можех да си представя, че може толкова бързо да свалиш килцата... Ама явно си успяла.. Mr. Green Ще казваш как си го направила:) Бяхте метнали в количката  кучето на Фишър Прайс, дето пее и говори, нали:)) Ние го имаме същото и Бела много му се кефи, нашето е испаноговорящо и вече знам цветовете и частите на лицето на испански... Иначе пазаруваме в Кауфланд всяка седмица, напоследък привечер в събота или неделя- оставяме Бела в едно клубче в Гео МИлев и вече пазаруваме на спокойстие:))

Не влизам често напоследък. Сега пък мога да обвиня Ларедута и разните други шопинг сайтове, тя и Зори затова я няма...  Само гледам,поръчвам, харча пари, но резултат няма Mr. Green Mr. Green Mr. GreenИ фермата още поддържам,макар отдавна да ми мина ентусиазма..

Децата ми ме превърнаха във футболна топка. Ритат се през корема ми- единия отвътре, другия отвън. Голям кеф Heart Eyes Имам чувството,че съм огромна. А едва преполових... не ми се мисли на какво ще заприличам след 4 месеца...
 За трети път оня ден ми се случи, ровейки в нечия уста, вместо да кажа "отвори" да кажа "ам".  Хората ме гледат странно. Хормонално повредена Joy

Рени, честито...на патерица...  Heart Eyes bouquet  bouquet  bouquet

# 175
  • на дъното
KikiNiki
Цитат
За трети път оня ден ми се случи, ровейки в нечия уста, вместо да кажа "отвори" да кажа "ам"
rotfImbo много смешно ми стана,но ти се радвам Hug
погали коремчо и целувки на кака Бела
п.п.Ех защо не си ми под ръка,че тъкмо тръгнах да си оправям зъбите,колко яко ще  да е,аз съм добро дете и щях да си отварям устата  Laughing Hug

# 176
Като стана дума за зъболекари, и аз бих с възползвала от услугите на КиКи. От няколко дена ме боли един зъб от топло, направо не ми се мисли как ще отида да ми го правят  Rolling Eyes

погал на всички  preggo

# 177
Здравейте милички.
Честито на патеричка на всички, имали поводи за празнуване, да сте живи и здрави   bouquet
Влизам да кажа, че теглихме Дара. Качила е цели 200гр, та най-накрая мръдна от 7-те кила, беше 7400 вчера. Малко ми поолекна. Другия месец ще пускаме нови стерилни урини и ехограф на бъбреците. Дано и там всичко е наред  Praynig
Аз обаче днес много лошо си сецнах кръста, много боли, едва мърдам, за капак и нали още кърмя, та нищо не мога да пия и да се мажа. Някой ако знае нещо да казва.
А милото ми Даре подава ръчички да го взема, а аз не мога  Cry
Целувки на всички мами и бебоци, и да се пазите в това време, че много лошо  Hug Hug

# 178
Ники, развесели ме много  Joy
Ще мине времето, няма да усетиш... виж половината се изтърколи  Hug После лятото в парка с две съкровища, представяш ли си какво щастие? И колко бързо ще заслабнеш  Mr. Green
електра, браво, бе момиче! ти си нашта гордост - и бебе и учение... как се оправяш не знам  Rolling Eyes Аз като си спомня като студентка как нямах време за нищо друго по време на сесия... а през другото време как се разцепвах от купони  Embarassed
бори, тале - успех! дано скоро намерите нещо подходящо. Истината е, че е много трудно. Аз изкарах някакъв супер късмет. Ние скоро пускахме обява за работа и като гледам как се прави подбора  Sad хич не е в полза на майките с малки деца независимо от качествата, за съжаление.... Търстят се хора с колкото може по малко ангажименти  Confused
исе, дано бързо се оправяте и не става по сериозно  Hug Пък за драмите сутрин в детската не се измъчвай много. В повечето случаи е театър за пред мама и после вътре се успокояват и започва играта  Wink
Само тук не съм се похвалила, че снощи си купих кола  Laughing Е, тати ми я купи, де  Blush Ние с моя мъж напоследък едвам сколасваме да оправим сметките  Tired
Скромничка ми е, ама толкова съм щастлива, като малко дете се радвам  Laughing
Снощи Вики отиде на село, ходих да я взема. Ама тя ми каза "ути тато светне ила мамо. с малката кола"  Joy И остана при баба и дядо. Мъжа ми излезе, и ми е голям кеф - пийвам си винце и разпускам  Grinning
тъжна мама, видях лентичката ти  - много се зарадвах. Така било писано да стане, няма случайни неща - всичко ще е наред  Hug

# 179
  • София
Шер, Hug честита ти кола. Скромна, не скромна, кола е! Simple Smile
Хубаво разпускаш... и аз така обичам Heart Eyes

Ники, ама ти работиш ли? И аз имам нужда да кажа "ам" Simple Smile))) ще звънна  Hug

Много прегръдки и целувки на всички!  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт