Отговори
# 690
  • Sofia
Добро утро мами,
първо да благодаря за кафенцето и закуската към него.

Честит имен ден на всички именници!   bouquet  bouquet  bouquet

Тъкмо се чудех дали този Аватар е хубав, сега ще го сваля и аз да го гледам.

Относно храната -  ЗА моя бебок поне разбрах, че му влияе за съжаление. Предишната вечер хапнах бобец, два дни ям пържени картофи и малкия вчера се скъса от колики. В тази връзка да попитам малко червено вино дали има някакво отржение. Много обичам, но не смея да пия.

Днес ставаме на 40 дни и следобед в 17.30 ще ходим при дядо поп за Чистата молитва.  Praynig

Честита месечинка на Choosy.

Хубав и топъл ден от мен.  newsm03

# 691
  • Варна
Добро утро и от мен!
Честито на именниците да са живи и здрави!
И да не забравя да честитя първия месец на Стела на Choosy , както и
да почерпя за втория месец на бебеДачо. Как лети времето...

# 692
добро утро мами ,толкова пъти почвах да пиша и спирах през пследните дни,че вече не знам какво съм пуснала като пост.
Алуин искам да ти кажа ,че моят брат е роден с порок на сърцето и има сърдечна операция от проф.чирков,сега е на 32 да е жив и здрав, и има две прекрасни дечица.Имай вяра че всичко ще се нареди по-най добрия начин!Не се отчайвай и бъди много силна!
Моят Нико си прави паузи в акането по 3-4 дни,но като си свърши работата си е със нормална консистенция,значи не е запекън.Но вечер му слагам хомеопатични свещички ,за да не е нервен , иначе се напъва постоянно без резултат.
Напоследък взе да си хапва по на 2,5 - 3 часа през деня и нощта,но много будува денем ,спи по 20 мин. и се събужда и така през няколко часа.
Миленка оздравявай бързо,и мен  като ме духне студения варненски вятър ме заболява лицето буквално,но си слагам торбичка със загрята  морска сол и се оправям.Времето е кошмар има да скучая днес.

# 693
  • в огледалото на живота
Пак съм тук!Ама днес би ли Атанасовден-хайде честито на всички празнуващи!  bouquetДа са живи и здрави!Честита месечинка на Стелка, на Чузи,честит 2мес на бебе Дачо,на Евил,честита 40дневка и на Мезарт,всички да са мн.щастливи и послушни! Heart EyesАма някой мама мн.се губят....Милена 1976,къде отиде девойко,скри се от хоризонта,я се пови и сподели с нас,и другите мами,бързо на отчет! Naughty

# 694
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес.

Честит 1-ви месец на Стела на Choosy.

Честит 2-ри месец на бебе Дачо на Evil.

Честити 40 дни на Петър на mezzatr.

Mezzatr аз от време на време пийвам по половин чаша червено вино, особено след кърмене и най-вече преди голямата пауза. Засега не съм забелязала виното да влияе на Боян. Така че може би по малко няма да навреди и при теб. А ако забележиш, че плаче повече - спираш виното.

Спокоен ден и от мен.

# 695
Буенос диас Sunglasses
Честита месечинка на Стела на Choosy, 2ри месец на Дачко на Evil и честити 40 дни на Петър на mezzatr!!! Как лети това време...

От няколко дни се чудя какво да напиша на Aluin, но все думите не ми се струват правилни, точни, достатъчни и т.н. В крайна сметка, това което се опитвам да ти кажа е, че съм убедена че ще обърнеш света, за да направиш каквото е необходимо Веда да е добре! Аз вярвам, че нещата ще се наредят и тези кошмарни дни ще са зад гърба ти  Praynig... а тук при нас можеш винаги да намериш опора и морална подкрепа...а ако е необходимо и нещо друго- ние сме насреща  Hug Hug Hug

Хубава седмица на всички ви...и дано времето омекне вече  Wink

# 696
  • София
Добро утро и от мен, честито на всички празнуващи  bouquet

sunnyflo , мерси за отговора за кремчето  Peace

Само да уточня- пъпките са само по лицето, няма на друго място по тялото, по-скоро са много ситен червеникав обрив по челото, бузките, брадичката, като чат-пат има и някоя по-голяма пъпка. Нямат връхче. На моменти избледняват, на моменти се зачервяват. Личицето на пипане е грубо, грапаво. Имаше и червени обривчета с коричка по ушетата, но минаха. Според педиатърката всичко е нормално, но аз се съмнявам вече. Ще съм благодарна за всяко мнение Confused Hug

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 12:14 от Marleen

# 697
  • Sofia
Благодаря на всички за пожеланията. Наистина времето минава много бързо.
sunnyflo благодаря ти за коментара на винцето. Мисля да послушам съвета ти, като спра всички други газообразуващи храни.
И дано вече намалеят тези колики.

Молим мамите, които са по сериозни и в крайна сметка осъществиха срещата да качат снимка във фейса.  lalalala

# 698
ели, ти хубаво правиш ам с вода от овесени ядки, но в тях не се ли съдържаше глутен?
ами това е много спорен въпрос, по принцип има глутен, доста мнения съм изчела из виртуалното пространство и общо взето стигнах до извода, че това е строго индивидуално за всяко дете, и че по принцип рядко се среща дете да прояви този тип непоносимост. на мен мои познати мами ми препоръчаха този метод и аз го прилагам от около месец, не съм забелязала да има някакъв проблеми, като обрив и т.н., а трябваше все пак, ако има алергия тя да се е проявила.

# 699
Само да уточня- пъпките са само по лицето, няма на друго място по тялото, по-скоро са много ситен червеникав обрив по челото, бузките, брадичката, като чат-пат има и някоя по-голяма пъпка. Нямат връхче. На моменти избледняват, на моменти се зачервяват. Личицето на пипане е грубо, грапаво. Имаше и червени обривчета с коричка по ушетата, но минаха. Според педиатърката всичко е нормално, но аз се съмнявам вече. Ще съм благодарна за всяко мнение Confused Hug

Точно същите са и при моичкия.
Бузките омекнаха много от крема на д-р Тайс с някакъв си балсам, подходящ за бебета, ето такъв. Просто магическо действие!

# 700
  • Sofia

Точно същите са и при моичкия.
Бузките омекнаха много от крема на д-р Тайс с някакъв си балсам, подходящ за бебета, ето такъв. Просто магическо действие!

Ние ползваме същият крем. Много съм доволна и аз. Ползвах още при баткото ни и сега за бебо пак си го взех.

# 701
Здравейте  Hug
Честито на всички именници и на патерица за празнуващите вчера   bouquet
Честит втори месец на бебе Данчо   bouquet Ама вярно времето лети.
Честити 40-ти дни на порасналите бебчета   bouquet
Ние сме добре, днес наистина ще е скучно, ама аз трябва да свърша доста неща, да видя как ще наглася яденето че малкия ще остава при баба си.
Лек ден

# 702
  • София
eta, mezzatr, благодаря, ще си го взема още днес, дано има ефект, че почнах вече да се тревожа Praynig

Не е алергия предполагам, защото надали би засегнала само лицето Rolling Eyes Чудя се обаче да не е атопичен дерматит ooooh! или нещо подобно... Вие водихте ли бебчовците на лекар по този повод?

# 703
Добър ви ден от нас Hug
Честита месечинка на Стели!
Честит втори месец на бебеДачо
Честити 40 дена на Петър!
Зузка да ти е жив и здрав именника,умерено послушен и много щастлив Hug
От 8ч. сутринта го пиша това #2gunfire

# 704
  • Sofia
Мarleen бях при доки и тя каза, че не е страшно. Даже ми каза, че може и само със преварен зехтин.
Най - вероятно пъпките при нас са от кърменето, че като кърми гърдата се търка в малките бузки, а има и остатъци от млякото.
Но това за нашите, само мога да предполагам за вашите.
Така или иначе този крем се надявам да ви помогне. Стискам палци.

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 14:21 от mezzatr

Общи условия

Активация на акаунт