2010 година дойде,а ОКТОМВРИйка е с най-прекрасния дар на ръце!

• 20 045
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
О,Ванирка как позна Crazy Чистих, лъсках и сега се наслаждавам на тишината .Самички сме с Габи до утре . То нямаше такова чудо, лудница ,готвене ,разхвърляне, абе ужас. 1-2 дни може ,ама някои хора се не съобразяват по цели седмици. и поне да се включат в нещо, а не само кефенце и вирчене на крака.  Crossing Arms

# 196
Е как няма да позная?!? Ти си примерна снаха и съм  сигурна, че си направила престоя на свеки много приятен  Wink.
Радвам се, че вече сте си сами- релаксирай си, много е добре такаслед лудницата. И ние сме сами от днес до вторник.

# 197
Е как няма да позная?!? Ти си примерна снаха и съм  сигурна, че си направила престоя на свеки много приятен  Wink.
Радвам се, че вече сте си сами- релаксирай си, много е добре такаслед лудницата. И ние сме сами от днес до вторник.
Бях примерна, ама имахме един словесен двубой когато се опита да ни скара с наши семейниу приятели. Не ни били на нивото, техните подаръци съм заелязазвала , нейните не. Ей направо полудях #2gunfire

# 198
Ох, тя явно много държи да й се кланяте и като ви даде нещо трябва да сте й благодарни цял живот! Ми вие сте възрастни хора, работещи, имате си доходи... тя защо си мисли, че е някакъв огромен фактор в семейството ви  ooooh!?
Не й се връзвай, кой знае кога пак ще дойде.

# 199
Здравейте!
Бамби, за акането освен маса6 на корема,опитай да се храниш с по-течни храни,аз ядях Активия,ошав от сини сливи. А след неакане 4-5 дни дадох Лактулоза мип.
Бейби мама,първо е важно каква помпа за цедене ползваш,аз ползвах на авент,но с едно кръгло накрайниче нищо не ставаше, а с едно продълговато се изцеждам перфектно.За останалото опит нямам!Деси е посочила интересна инфо Simple Smile
За ревът на бебетата-мисля, че може покрай празниците да са се изнервили!
Анхелика, Hug знай,че си ми симпатична и чета постовете ти. Стана ми мило, когато разбрах че си осиновена и майка ми е осиновена!Бих се радвала да пишеш още в този форум! Peace
Мнението ми по спора/ще го дам щом го искате Laughing/ е,че за тази вечна одисея за ранно-късно захранване и такива спорове са виновни единствено лекарите.Аз силно се дразня от тези,които години наред са съветвали майките да дават кисело мляко и захранват рано,а сега също така ревностно пак ни направляват в обратното. Питах една лекторка -педиатър - като практикува от 20г. как така си е променила мнението,а тя се направи че не ме е чула.
Ако са толкова категорични и доказани ползите от късното захранване,защо няма приета задългителна стратегия при воденето не детска консултация?
Наистина не прави чест на този, който обижда - по прост или завоалиран начин!Ако не съм съгласна с нечие мнение,просто не го възприемам!Руми,супер са питките!
За родилката по новините-доста се интересувах,то следва да се извърши в присъствие на акушер, при положение,че няма проблемна бременност и опасност за маЗдравейте!
Бамби, за акането освен маса6 на корема,опитай да се храниш с по-течни храни,аз ядях Активия,ошав от сини сливи. А след неакане 4-5 дни дадох Лактулоза мип.
Бейби мама,първо е важно каква помпа за цедене ползваш,аз ползвах на авент,но с едно кръгло накрайниче нищо не ставаше, а с едно продълговато се изцеждам перфектно.За останалото опит нямам!Деси е посочила интересна инфо Simple Smile
За ревът на бебетата-мисля, че може покрай празниците да са се изнервили!
Анхелика, Hug знай,че си ми симпатична и чета постовете ти. Стана ми мило, когато разбрах че си осиновена и майка ми е осиновена!Бих се радвала да пишеш още в този форум! Peace
Мнението ми по спора/ще го дам щом го искате Laughing/ е,че за тази вечна одисея за ранно-късно захранване и такива спорове са виновни единствено лекарите.Аз силно се дразня от тези,които години наред са съветвали майките да дават кисело мляко и захранват рано,а сега също така ревностно пак ни направляват в обратното. Питах една лекторка -педиатър - като практикува от 20г. как така си е променила мнението,а тя се направи че не ме е чула.
Ако са толкова категорични и доказани ползите от късното захранване,защо няма приета задългителна стратегия при воденето не детска консултация?
Наистина не прави чест на този, който обижда - по прост или завоалиран начин!Ако не съм съгласна с нечие мнение,просто не го възприемам за себе си !Руми,супер са питките!
Добре дошли на новите! Peace

# 200
  • Sofia
Мами,помагайте!!!  Praynig Галин не иска да седи секундичка без някой да го носи и дундурка,мълчи само като яде и спи,а аз вече съм без кръст и ръце  smile3514 Не признава нито шезлонги,люлки,слингове,колички,кенгуру....  Cry Мойто слънце само ми се кара,че съм го свикнала така и аз съм си виновна,но ми е толкова жал като плаче и как да не го гушна  Cry

Моля,давайте някакви съвети,статии или каквото и да е Praynig Praynig Praynig

# 201
Плами, не знам какво да ти кажа, освен да имаш повече търпение. И този зор ще отмине.
Криско също е така от няколко дни, като прибавим и това, че през деня не спи, освен, ако не е захапал цица. От вчера кърмата ми никаква я няма и това още повече усложнява ситуацията. Зърната ми са разтегнати като локуми и болят от непрестанното цокане. Преди това малкото ми правеше някаква стачка + умората около празниците и кърмата съвсем изчезна. А пък днес уж се нормализираха нещата и Крис пак не суче много ефективно, гъне се реве, пищи....само в легнало положение мога да го залъжа да цока, но не ефективно, а слезе ли кърмата цокне 2 пъти и пуска. Crazy

Исках още да пиша, но ми е в ръцете.

лека вечер. Hug

# 202
  • благоевград
Как успявате да намирате време за писане  Thinking  Аз все не стигам до форума  Cry

Имам въпрос към майките спящи с бебоците - Как смятате да ги отучите после ? моя не иска да спи без мен тоест в креват4ето си  ooooh!

Снощи мъжо го държи над кревата и му вика - Това е твоето креват4е в него се спи , не е украшение в стаята  Joy Joy Joy

# 203
Чипче информираните лекари си променят мнението, защото медицината се развива,излизат резултатите от дьлгогодишни проучвания,които показват отдалечените ефекти от даденото лекарство,храна и т.н.

А единна стратегия в детските консултации няма защото това е Бьлгария-в по развитите страни има,вклучително и СЗО има консенсус за хранене на кьрмачето който е разработен от екип специалисти от различни области;друг вьпрос е че наистина не може да се очаква всички майки да знаят чужд език и да имат време да се информират за всичко сами-това е работа на лекарския сьюз и дьржавата,които трябва да следят лекарите да дават еднаква  и сьвременна информация-нали затова хората се консултират с тях;за сьжаление в Бьлгария не е така 

# 204
Здравейте на всички,
тъй като днес чак се поинтересувах дали в шишетата на Авент има бисфенол се оказа, че в един от моделите им има Sad. Естествено точно този, който ползвам..
Ето една статийка относно това:
http://bgbaby.net/forum/index.php?showtopic=1024&mode=threaded

Аз днес купих шишета ма томи типи против колики и съм много доволна от анатомичната форма на накрайника. Има и индикатор за температурата на млякото. Ако е по-топло от необходимото (37 градуса) има лентичка, която почервенява.

Относно заспиването аз бебо го слагам в креватчето му в момента, в който го видя че му се спи (започва да се прозява и да прави очички на тиренца Simple Smile). За сега имам успех, но да видим кога ще се усети, че има и по-приятен начин Simple Smile.

Лека вечер  Hug

# 205
Моят степер е същият като на Адри, само има и ластици за ръце, много боли д-то от него. Но аз съм несериозна и затова ходя на фитнес, и там най-добре се чувствам на пътеката, обаче в къщи такова нещо няма къде да го сложа. Аз за първи път в живота си не слабея при активно спортуване. Ама си ям като за световно де, а вече почти не кърмя откъде апетит незнам. МАй трябва да си изследвам хормоните, че лоша работа.
МАрина днес е ужас, цял ден реве, не иска да яде, не иска да спи, не иска да я носят, да лежи, да се люлее, само мрънка, ако не и се обърне внимание пищи. НЯмам кръст вече, и майка измъчих. Дано поне спи през ноща.

# 206
Как успявате да намирате време за писане  Thinking  Аз все не стигам до форума  Cry

Имам въпрос към майките спящи с бебоците - Как смятате да ги отучите после ? моя не иска да спи без мен тоест в креват4ето си  ooooh!

Снощи мъжо го държи над кревата и му вика - Това е твоето креват4е в него се спи , не е украшение в стаята  Joy Joy Joy

С големия ми син спяхме в едно  легло  цели 2 години, а неговото , само заемаше място в стаята  Wink . Той сам реши  да се прехвърли в неговото  един ден, беше много смешна ситуация. Представете си  аз съм бременна с корема, мъжът ми и синът ми в най-топлия  ден спим в едно легло. Ужааас. Жега. Тази ситуация май разкандърдиса  синчето да се бута с нас. Реши , че да е отделно е по-добре, На следващия ден ме сащиса, като сам  реши и си влезе в неговотоCrazy . От тогава насетне  дойде и моето царство нощем  Simple Smile .  Скоро се опита да се прехвърли отново, но му обясних, че слънчо си има легло и спи нощем в него и за това и той трябва да си легне в своето. Peace . Имаше резултат.

# 207

Моето дете от две кошари денем спи по диваните, а нощно време при мен ooooh! Мъжо вика само дето купувахме легла, че и две Laughing От вчера се опитвам да го свикна да спи в неговото си легълце - снощи успях, за тази вечер още незнам дали ще се получи, но ако имам успех в начинанието ще споделя метода  Peace

# 208
Здравейте! Аз днес нямам никакво настроение да пиша. Малката е болна. Днес сутринта ходихме по спешност на лекар, тъй като снощи много кашляше и едва дишаше от сополи и запушено носле. Слава Богу се оказа, че гърдите й са чисти, но от хремата сополите се стичат и кашля много. Изписаха ни антибиотик, капки и Проспан. Сега следя стриктно дали ще вдигне температура. За сега няма и се моля да няма, тъй като не ми се мисли. Душицата едва спи. Почни не иска и да сучи. Наложи се преди малко да изцеждам и така да й давам.
Ронка, дано бързо отмине тази криза  Hug
Мегс, дано не  е нещо сериозно Peace
Жени, предполагам вече си спокойна Hug
Гери успяхме да я научим да си спи в кошарата Peace
Добре дошли на новите момичета  Hug
Лека вечер за сега  Hug

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 22:43 от Анонимен

# 209
Хриска ,пожелавам ти всичко да се оправи бързо и малката да не се мъчи повече от тези сополчета  Praynig Hug
Велиана също има от време на време сополчета...днес даже имаше ,но като чуя че се мъчи от тях и веднага и пръскам от Стеримара и после с помпичката ги махам ...да чукна на дърво справям се за сега  Praynig Peace
Ок, момичета пожелавам ви приятна и спокойна нощ  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт