2010 година дойде,а ОКТОМВРИйка е с най-прекрасния дар на ръце!

• 20 040
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • гр.София,кв.Овча купел
Честита 2010 и от нас !
Ние от вчера сме си в София,на бебка много добре и се отрази планинския въздух.
Спеше,като за световно!
За спора-мисля,че няма смисъл да го продължаваме,в крайна сметка всеки има глава на раменете си и преценява,кое е правилно за него/я и за детето.Аз лично бях посъветвана от педи на 23.12 да почна да давам  сок от ябълка и морков на бебка,защото не беше акала 3 дни,е да,ама не,ще ям сини сливи,тикви и каквото трябва там,за да ака,но на нея сок няма да и дам поне до 5-6 месец,пък за по натам ще видим!
Силве,честит имен ден на патерица!Да си ни жива и здрава и все така готина!!!
Спирам,че бебка плаче,до по-късно!

# 181
  • София
За среща сме винаги на линия с моя зъбат таласъм  Laughing

Сега има ново 20 - слузести акита и ужасно много газове. Чудя се дали не е от това неспокоен. Не съм си променяла хранителният режим и затова подозирам една Био Гая, която май е неправилно съхранявана  Rolling Eyes

# 182
Здравейте момичета,

Честита Нова година на всички! Пожелавам ви много здраве и късмет, щастливи семейства и много детски усмивки и незабравими мигове през новата година!

Четох малко отгоре-отгоре, че вие сте се уляли тези дни. Тъжно ми стана, че пак има убидени, ама като пишеща и в друга отчетна тема знам, че това е неизбежно, докато мине достатъчно време, опознаем се добре и се отсее групичка, на която и е приятно да си комуникира тук помежду си без някой да се чувства обиден и лично засегнат от чуждото мнение.

По горещите теми-аз процедирам така-захранвам след 6 месеца нататък, когато детето покаже, че е готово, кърмя на поискване и максимално дълго. Баткото кърмих 1г.7мес. Отбиването му въпреки, че го направих плавно и бавно беше много травмиращо за мен, но го избрах след дълго чудене дали да кърмя в тандем с бебето, незнам дали съжалявам, че го отбих май 50 на 50. Бебето се надявам да кърмя по-дълго. Деян наддава доста повече от брат си-първият месец почти 2 кила Simple Smile. Не давам абсолютно нищо друго освен кърма (само Вигантол), за мен всичко друго си е захранване, независимо по какви причини се дава. И капки против колики не давам  Laughing, но имах късмет, че бебо нямаше, на баткото давах Лефакс. Кисело мляко давам на баткото домашно след отбиването-не ползва шише и биберон и нямаше как да давам АМ, но той е голям, иначе съм го въвеждала около годинката, трябва да си погледна записките. На бебе не бих дала, аз на баткото АМ не съм му давала никога Laughing, поредната вманиачена съм на тема кърмене и захранване Laughing. Много внимавам с храните, захранвам изключително бавно въпреки че нямаме фамилни алергии и се старая да се храни изключително здравословно доколкото е възможно. Дори и сега като давам нова храна я въвеждам по-малко за няколко дни (наскоро захраних баткото с бадеми). Така ще процедирам и с бебо живот и здраве. Това е моето мнение.

Иначе като споделям нещо тук винаги разчитам да има мнения по питането ми, дори и обратни на моето и така научавам нови неща. Въпреки, че децата ми са с малка разлика и съм чела доста в нета още от баткото, съм научила и много неща от вас Hug

Да разкажа и как изкарахме празниците  Grinning- събрахме се у едни  приятели с  децата. Те бяха много кротички, приспах ги рано рано към 22часа и ние си продължихме купона до сутринта, домакинята се беше престарала с трапезата, изкарахме си много хубаво. На другия ден ходихме до нашите в кюстендил. Бях измайсторила сурвачки на момчетата и изсурвакаха народа там Laughing. А баткото беше и именник, събраха много парички и подаръци. Много хубаво изкарахме.
На патерица честито на всички именници. Бъдете здрави и щастливи Simple Smile!

# 183
Здравейте и от нас  Simple Smile...в този снежен ден се чудя какво да правя освен че забърках една торта набързо ..не знам как е времето при вас но тук пак започна да вали сняг от сутринта  Sad и няа да можем да излезем на разходка ,а така ми се искаше да я изведа малко навън мушмулката ми ..
НАДЕЖДА ВИНАГИ ИМА... да и според мен трябва с маска ...и си вземи от аптеката едни бонбончета има -с зелена опаковка ,струват стотинки...това са ментолови бонбони с витамин С ,смучи постоянно от тях и ще си оправиш.... Hug Peace
За раждането ....и аз гледах снощи новините ,но това явно съм го пропуснала по коя телевизия го гледахте да го потърся в нета....
И НИКОЙ НЕ МИ ОТГОВОРИ...заради безумния спор...как да влезна в snimka.bg ,за да си сложа снимчица на дечко за колажа?
Благодаря...
julia__kristi...и на Велиана стъпалата стоят така, леко навътре ...но като стъпи на крачка се изправят ...според мен не трябва да се притесняваш просто и прави масажче без разбира се да я гъделичкаш  Peace
отивам да видя тортата как се стяга    newsm78 Grinning

# 184
Здравейте,
merydit , трябва ти парола, ще ти я пратя на лични Peace

за раждането, явно съм изпуснала, по коя тв. са го давали, че ми стана интересно?

Баткото ми е с Т от сутринта Sad не съм давала още нищо. Не е много висока-37,7-37,8, но си я поддържа почти постоенно до сега Confused

И на Дейка са и навътре, но като стъпи се изправят.

# 185
И аз гледах това за раждането, май беше по нова, но и по други го засякох. Моя приятелка в Холандия роди вкъщи по желание, под лекарско наблюдение, мъжът й отряза пъпната връв... цивилизована работа и нямам против, там е практика. Това снощното обаче си беше мизерно и тези ми приличаха на някакви сектанти такива... Беше мнооооого далеч от цялостния замисъл за домашното раждане  Thinking.
Мегсчо, дано баткото бързо смъкне температурата.
Mуунчето не пише май. Някой знае ли нещо?
вижте това http://www.focus-news.net/?id=n1324834

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 16:39 от vanirra

# 186
Мегс, аз като изпатила да кажа - заведи малчо задължително на лекар!!!И аз така се чудех дали да го викам, щото само Т имаше нашият батко, ама добре че га викнах.Бронхит без кашлица!!!Такъв е вируса, дори с антибиотик (за да не стане на пневмония)  имаше Т почти 5 дена.Такова чудо в 10 годишната си практика на майка не бях виждала.Мойта приятелка и тя го изкара по абсолютно същия начин.Свински грип ли беше,  пилешки ли не знам, ама док. обясни, че точно така стават усложненията.Хората не си обръщат внимание, като имат само Т и вирусът си атакува подмолно и бързо, докато се стигне вкл. и до дихателна недостатъчност.

# 187
Merydit мерси за отговора Simple Smile и аз знам,че попринцип е нормално да са леко навътре стъпалата,но ме притеснява това,че едното стои доста по изправено от другото .или по точно едното сякаш се поизправя а другото не .И както вече казах се роди седалищно и заради това се шашкам,че може евентуално да има някакакъ проблем.Дано не съм права  Sad

# 188
Julia-Kristi,нека я види ортопед,но знам,че с масажи,този проблем се оправя.На моя Дани доста дълго крачетет седяха изкривени навътре,но педито тогава ми каза,че няма проблем.
Ванче,нашата педка каза,че от април влизат новите ваксини и затова решихме да чакаме да видим какво ще включват и тогава да ваксинираме допълнително .
Жени,привет. Grinning
Аддри,Стайли,бързат вашите дребуси със зъбаците,а. Simple Smile
Айде среща-гореща,да я уточняваме отсега викам.
Ние днес бяхме на ресторант  във "Воденицата" и изкарахме супер.Големите батковци ги занимаваше една жена,наета от ресторанта и бяха кротки/рисуваха,оцветяваха и тн./.Бебето погледа малко,нахраних го и го изкарах навън да спи.Масата ни беше близо до голям френски прозорец,който директно водеше към градината,та беше много удобно.Заспал е в 14.30 и още спи в коридора,опакован в количката.Така най-обича да спи,не знам как не се сварява от жега.Баткото е на детски рожден ден,а мъж ми отиде на фитнес и после ще го вземе от клубчето.Аз съм се метнала на дивана и цъкам...И-Д-И-Л-И-Я. Mr. Green

Някой да има велоергометър ,да препоръча.Читав и компактем,не много скъп,че от утре съм на режим,ама и движение трЕбе. Whistling

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 17:26 от ДесиХ3

# 189
И аз искам уред. Аддри, я снимай твоя степер да видя, моля.
Къде да е срещата? Аз съм на линия!

# 190
  • София
Ето това е моят степер. Доволна съм. Купих си го от халите за 90лв преди 2 години. Още е здрав въпреки издевателствата на 105 килограмовият ми мъж  Laughing
Деска, ако имаш възможност по-добре си вземи крос тренажор вместо велоаргометър. А ако не дори степер - много по-компактен и евтин. Пробвала съм какви ли не уреди и велоаргометъра винаги ми се е струвал най-бесмисленият. Освен бокла в задника (не от мускулна треска, а от натъртено) и колената друга полза от него не видях. Много по-пълноценно натоварване усещах от крос-тренажора.

# 191
Адди, мерси. И аз искам нещо такова, че нямам много място вкъщи. Уесеща ли се натоварване? Аз на фитнес не съм ходила и не съм наясно с уредите, скачала съм тае-бо, но с бебка не мога на този етап.

# 192
Деси, аз ти препоръчвам на Кетлър. Добро качество и разумна цена. Ако имаш достатъчно место може да си вземеш кростренажор.Много по-голя ме ефекта от него, освен това се моделират краката идупет осе стяга, защото активно участват в движението Hug

# 193
Нямам място за крос-тренажор.Имам професионален степер,освен да видя дали ще мога да го сбутам някъде.

# 194
Жени, как си вече.
Изчисти и се наслаждаваш на тишината ли?

Общи условия

Активация на акаунт