Много здраве, късмет и любов желая на всички вас и семействата ви и най вече на дечицата!
Аз пиша изключително рядко, но за сметка на това чета най-редовно и сверявам часовника си, за което много ви благодаря

По въпроса за спането - дъщеря ми се отказа от нощното хранене(това в 3ч) още в началото на втория месец, докато сина ми все още се буди понякога около 4ч./4,3 за да яде и после в 7,30/8 и така нататък. Това което правя е: през нощта го храня на тъмно, сменям памперс само ако е наакан и още щом го чуя в просъница да пъшка и да се върти му давам да яде веднага - буквално яде насън. С дъщеря ми беше същото. Това което е различно при него е че се буди много от ръцете си и затова го увивам с една пелена почти по метода на Карп , но само горе ръцете и така ми спи спокойно. През деня не го увивам така и резултата е че спи между храненията около 30-40 мин. най много, а понякога и не спи. За да не ми спре кърмата пия лактогонни чайове през целия ден и засега всичко е наред. Температурата при която спим е 19-21 в зависимост от времето навън, а през деня поддържам 21-23.
По въпроса за киселото мляко - както беше казала някоя мама - всеки има глава на раменете си и си носи отговорността за постъпките си.
Желая ви приятен ден!