Много здраве, късмет и любов желая на всички вас и семействата ви и най вече на дечицата!
Аз пиша изключително рядко, но за сметка на това чета най-редовно и сверявам часовника си, за което много ви благодаря

По въпроса за спането - дъщеря ми се отказа от нощното хранене(това в 3ч) още в началото на втория месец, докато сина ми все още се буди понякога около 4ч./4,3 за да яде и после в 7,30/8 и така нататък. Това което правя е: през нощта го храня на тъмно, сменям памперс само ако е наакан и още щом го чуя в просъница да пъшка и да се върти му давам да яде веднага - буквално яде насън. С дъщеря ми беше същото. Това което е различно при него е че се буди много от ръцете си и затова го увивам с една пелена почти по метода на Карп , но само горе ръцете и така ми спи спокойно. През деня не го увивам така и резултата е че спи между храненията около 30-40 мин. най много, а понякога и не спи. За да не ми спре кърмата пия лактогонни чайове през целия ден и засега всичко е наред. Температурата при която спим е 19-21 в зависимост от времето навън, а през деня поддържам 21-23.
По въпроса за киселото мляко - както беше казала някоя мама - всеки има глава на раменете си и си носи отговорността за постъпките си.
Желая ви приятен ден!

Каза ми,че на недоносените бебчета под 2.500кг се бият 300 000 еденици
Малко като задача по математика го описах,но исках да обясня точно какво ми каза и общо взето-да не се притеснявам
Все пак не може постоянно да му давам такава доза и сме само за 2 седмици и после пак на преглед за да се види до къде сме се докарали
Дано не навреди на малката душица
. сега храня и я бутам в леглото, но пак ми тежи, особено когато става по повече от 5 пъти за 8 часа.
Аз правя същата ама скоро не съм имала време да се развихрям в тая част
Голема блейка съм и сега казах на мажо да ме подсеща защото той не забравя такива неща 

)
Една моя приятелка е отгледана с попара от хляб и вино за да спи през ноща