2010 година дойде,а ОКТОМВРИйка е с най-прекрасния дар на ръце!

• 20 023
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
desifame, книгата е http://cgi.ebay.co.uk/Healthy-Sleep-Habits-Happy-Child-A-Step-by … sh=item3ca89c632f
OnlyOne, успокоява ги бебоците звука на сешоара. Аз се поразтърсих из нета и за да не си изгоря сешоара  Wink си изтеглих звук на сешоар, който в момента е записан на диска и при много краен случай (вече!) му го пускам (касетофона му е на шкафчето над главата). Ако спи много неспокойно, се е случвало да я върти таз МР3-ка цяла нощ, но поне съм сигурна, че няма опасност нещо да се запали. Ако искате, ще я кача там, където Миркамчето е качила схемите за захранване или ако иска Муни да й я пратя да я качи в блога. Спането по корем едва ли ще се отрази на кърмата, виж на чаршафа е друг въпрос  Wink Laughing, че в къщи при таково положение обикновено става локва  ooooh!. Сложила съм под чаршафа едно найлонче, че матрака ни е скъъъъъп и ще го съсипя с моите течащи "централи"  Crazy
Ронка, малкия е на моменти с цвета на акото - сега може да е нормално златисто, а при следващото ходене след 3 часа да речем да е зелено - не знам на какво се дължи.
А ръчичките - все пак не ги стягайте прекалено много, да не се изметне ставата. Аз го слагам в леглото, свалям ръчичките му надолу (не че след това той не ги сгъва, но не могат да му стигнат до устата и около лицето и да го разсънят) и подпъхвам много добре под него една по-голяма пелена или тъничко одеалце. Това не му пречи обаче като се събуди, да успее да се измъкне  Laughing
За звуците - горе-долу му е еднакъв звука когато му се доспи и когато му се яде, и аз се ориентирам по часовника кое от двете е  Laughing А с баща му си провеждат цели диалози - като го види вечер, направо се разтапя. От 4-5 дни му прави страхотен кеф на малкия да пипа мен и баща му по лицето, да си навира ръцете в устите ни и да ни хваща за носовете.

# 601
Ger40 MVinzens-това за ботокса е пълна лъжа просто vanirra се шегува Wink
qinbay-Теодор се събуди да яде в 3 и болки не болки ставам какво да правя

# 602
Благодаря за препоръките.

Сега направих така - при първото измрънкване, че му се спи го взех на ръце - рев и дърпане. Полюшках го около минута - рев и дърпане. Сложих го в креватчето, завих го, цунках му и започнах да люшкам кревата и да му шъткам. Ами заспа за около минутка. Да видим до кога.

А относно вечерното приспиване - към 19 и 30 гимнастика на ръце, крака, обръщане по корем да се помъчи да лази. Баня. Обличане - е тук е големия рев. След това в спалнята на загасена лампа, само малко светлина влиза от коридора, за да го виждам и да му уцеля устата. На леглото сме аз и той, като съм го завила с юргана. Хапва си и като се поодреме го вдигам да се оригне. Понякога отнема повечко време от хапването. И след това в леглото. Целувка, завивам го и той си е заспал. Заспива ми още в ръцете докато го оригам. Има моменти, ако не може да се оригне да се събуди след 20тина минути. Тогава приключва тази трудна работа и продължава да си спи. Но по време на нощтните кърмения - оригването е трудна работа.

Още спи

РОНКА - на нас в сряда ни слагаха ваксината - вечерта беше много спокоен, но вчера акаше не златисто, както е по принцип, а леко зеленееше и снощи беше много неспокоен. Днес също се изака малко по-зеленикаво. Може и от ваксината да е. Поне се надявам да е от това.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 13:12 от DRalkova

# 603
  • Sofia
Племенницата ми беше останала само с един пънкарски кичур отгоре и беше много смешна.

Нашето диване е така и ще Ви пусна снимчица по някое време-страшно е смешен  Joy Дано мъж ми не прочете за подстригването и да каже "Виж,че може!",че аз не давам и е война в нас  Blush

Бейбимама,аз май открих топлата вода  Peace Бебко нали засуква в началото и после почва да пуска и да не иска пак да захапе? Поне Гугата е така и като пусне му давам да цокне от другата на струйка,вкусне 2-3 пъти и веднага го връщам обратно да доизяде задното мляко  Peace Упражнение си е това менкане постоянно на циците,но при нас има ефект и вече не се храним на час и половина-2 Wink

Едирка,това за реването все едно аз съм го писала  Laughing И нашия вика-"Неееее,неееее" и се улавям,че почвам да го имитирам  hahaha

Мегчо,напълно ти съчувствам  smile3518 Като бях още дете имахме бобтейл и го блъснаха пред блока и го убиха на място.Не ходех на училище и беше голяма трагедия в нас.Взехме си друго кученце и му дадохме цялата си любов,защото всяка една душица я заслужава  Heart Eyes Определено фразата "Клин,клин избива" си е на място  Peace Гушкам те силно!  Hug  Heart Eyes

# 604
  • Лавал-Пловдив
Само казвам здрасти и бягам да водя децата на рейса за училище  Peace

# 605
  Момичета, наистина ваксините раздразват коремчето на децата. Моята бебка вече трети ден е неспокойна, ака зеленикаво ако, което е и воднисто. Голямо гърчене. От най-спокойното дете на света, което си заспиваше само , стана пълна противоположност.И всичко след ваксинацията в сряда  Tired Tired  .  Появи се и още един проблем иска да яде само от едната гърда, другата само , като я види и започва да се дере и дърпа.  ooooh!

# 606
  • Сф
Плами Hug сега почвам и тая техника, от две хранения насам се храним разхождайки се-ауууу, ама то тежало това бебе Tired
Пробвам всико и няма да се отказвма, защото вчера яде достатъчно добавка, днес няма да се давам, докато е сънена яде си супер, ама през деня, даже не мига -да не би да изтърве нещо, камо ли да заспи, за да я храня заспала Tired Днес само ще се гушкаме и ще следвам всики съвети, които сте ми дали по-назад Hug

Милото ми така се мъчи, че не можем и на разходка с Ани бани да излезем-Аниииии, в понеделник се надявам да се видим!!! Hug

# 607
от две хранения насам се храним разхождайки се-ауууу, ама то тежало това бебе Tired

Дааам...разбирам те, аз вече си имам завидни бицепси Laughing, но и с това се свиква Laughing

# 608
  • Пловдив
Момичета, ето ви упражнения за бицепси и всякакви други мускулни групи  Wink - http://www.letsgym.com/2007/03/13/maiki-s-bebcheta/

# 609
Пробвах и аз техниката с хранене , докато се движа, но ефект нулев. Ще кажеш , че сме тръгнали на обиколка на забележителностите у дома. Нищо не пропусна да погледне  Crazy .Ама наистина натежали дечурлигата  Simple Smile  .

# 610
Момичета, ето ви упражнения за бицепси и всякакви други мускулни групи  Wink - http://www.letsgym.com/2007/03/13/maiki-s-bebcheta/

След като родих Габи точно така се въведох във форма  Peace Хем мама стегната, хем бебе весело  Party

# 611
Познато ми е това с разходките.... Редовно изпълнение! Аз обаче имам от коледната украса още на стената един гирлянд и по него закачени коледните картички, които получих тази година. Там като стигнем захапва и почва да гледа картичките. По някое време пуска, усмихва им се, пее малко на някоя картичка и продължава да се храни. И така няколк пъти. Голям майтап е!
Другата забележителност е цветарника, който играеше ролята на елха. Целия е увит с лампички и вечер много обича да го гледа докато яд.... и заспива. Никой не е в състояние да ме накара да махна лампичките от там сега! Щом я успокоява ще ми е коледно и посред лято hahaha hahaha

Аз чакам мъжът ми от 2 часа да се прибере. Последното което каза беше "Взимам столовете и след 1 час се прибирам! Обличай детето и ме чакайте"... Два часа а още го няма В резултат на това малката спи на терасата в пълна екипировка в кошницата за кола. Сега ще я събудя да я нахраня и сменя памперса и може и да е пристигнал баща и....

# 612

Вчера забелязах, че когато малкия е нервен реве на не "Нееееее" Когато е гладен на "Хау-Хау" А когато ме вика ей така за да не му е скучно на "Уееее"
Ставам че сме на "Хау"

Хахаха ,Еди, и ние издаваме същите звуци само ,че като е гладна и го докарва като вълк " АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ" Joy

# 613
Бънси а моя лае като куче рязко и отчетливо Хау-Хау.
Аз се бъзикам че съм се омъжила за Вълк (мъжа ми се казва Вълчо) а сме си направили куче.  Laughing

# 614
  • Русе
ginbay, много ще ти бъда благодарна, ако къчиш някъде mp3 на сешоар, че аз така и не намерих, а наистина има нощи, в които е включен нон стоп и аз не мога да заспя...  Hug
Иначе мноите гърди не текът, няма опасност от мокър чаршаф. Чувала съм обаче, като искаш да ти спре кърмата се стягаш с разни бинтове и се замислих притискането към леглото да не се отрази по същия начин.

edira, сега забелязах аватара ти!  Grinning Много сладки мигащи очички!  Crazy

Мегс, и според мен клин клин избива!

Общи условия

Активация на акаунт