OnlyOne, успокоява ги бебоците звука на сешоара. Аз се поразтърсих из нета и за да не си изгоря сешоара
си изтеглих звук на сешоар, който в момента е записан на диска и при много краен случай (вече!) му го пускам (касетофона му е на шкафчето над главата). Ако спи много неспокойно, се е случвало да я върти таз МР3-ка цяла нощ, но поне съм сигурна, че няма опасност нещо да се запали. Ако искате, ще я кача там, където Миркамчето е качила схемите за захранване или ако иска Муни да й я пратя да я качи в блога. Спането по корем едва ли ще се отрази на кърмата, виж на чаршафа е друг въпрос
. Сложила съм под чаршафа едно найлонче, че матрака ни е скъъъъъп и ще го съсипя с моите течащи "централи" 
Ронка, малкия е на моменти с цвета на акото - сега може да е нормално златисто, а при следващото ходене след 3 часа да речем да е зелено - не знам на какво се дължи.
А ръчичките - все пак не ги стягайте прекалено много, да не се изметне ставата. Аз го слагам в леглото, свалям ръчичките му надолу (не че след това той не ги сгъва, но не могат да му стигнат до устата и около лицето и да го разсънят) и подпъхвам много добре под него една по-голяма пелена или тъничко одеалце. Това не му пречи обаче като се събуди, да успее да се измъкне
За звуците - горе-долу му е еднакъв звука когато му се доспи и когато му се яде, и аз се ориентирам по часовника кое от двете е
Дано мъж ми не прочете за подстригването и да каже "Виж,че може!",че аз не давам и е война в нас 
Бебко нали засуква в началото и после почва да пуска и да не иска пак да захапе? Поне Гугата е така и като пусне му давам да цокне от другата на струйка,вкусне 2-3 пъти и веднага го връщам обратно да доизяде задното мляко 
Като бях още дете имахме бобтейл и го блъснаха пред блока и го убиха на място.Не ходех на училище и беше голяма трагедия в нас.Взехме си друго кученце и му дадохме цялата си любов,защото всяка една душица я заслужава
Определено фразата "Клин,клин избива" си е на място
.
Много сладки мигащи очички!