2010 година дойде,а ОКТОМВРИйка е с най-прекрасния дар на ръце!

• 20 007
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета  Simple Smile
-silvana- ,благодаря ти за кафенцето  Peace
Ger4o,buba_katinka,ginbay,Siiisko, Честита ви месечинка  Hug
 И ние днес ставаме на три месеца  ..та да ви почерпя виртуално  Grinning

# 646
Добро ви утро!

Мегс, това е цял комплекс от сгради. Казва се Джумейра Бийч Резидънс (Jumeirah Beach Residence). A самата  сграда се казва Bahar 1.  

И на Вивито ги биха в крачетата. А знаете ли, как се понасят реимунизациите? По леко ли от първоначалните инжекции?

# 647
Добро утро.
Малката яде през половин час - явно мляко няма. Гърдите ме болят по един особен, изтръпващ начин и все едно съм ги попарила с вряла вода. Какво стана - не ми е ясно. Ама аз не се отказвам, та ако трябва да виси на цицата по 24 часа - ще виси. Ева ще я кърмя поне 6 м та ако ще камъни да падат.
девойки, другия уикенд искам да топна задник в някой спа хотел. Идеи? Сега звънях в Калиста, че четах добри отзиви и направо ми идеше да скокна да удуша рецепционистката. Питам я за дете па 3 г и 9 м - безплатно било, а за бебе на 3 м - ами трябвало да плащам като на 50% от цената на възрастен. Питах я дали ще му сервира пържола на закуска и дали ще ползва легло като на възрастен - мучи като добиче. Ако някога стъпя в този хотел им обещавам да вляза и с ева и с иван в зоната за релакс - мисля, че никога повече няма да имат клиенти  Joy Joy Joy. Егати смешната бг действителност. Не стига, че за тези пари във всяка цивилизована държава може да се намери хотел, че и ще останат, ами и за детето искат да плащам. Е, не мога да го разбера това. Нали и 2ма човека да сме и с децата да сме пак ще им заемаме място в двойна стая  newsm78

Меридит, честита месечинка, както и на всички останали юнаци и юначки, родени днес!

Еди, аз имам кенгуру на Чико от иван останало. беше ми много удобно с него, ама сега ева едвам я напъхвам и го ползвам само за спешни случаи. Според мен отиваш в някой голям магазин и мериш. Избираш, а после се връщаш в къщи и го поръчваш в нета за 50% от цената

# 648
  • Пловдив
Добро утро и от мен! И ние днес ставаме на 3 месеца (кога минаха толкова бързо!). Днес трябва да се отдам малко на чистене, че къщата е заприличала на нямам думи. Мъжа отива на кафенце, ще го чакам да се прибере и почвам да действам. А и имам намерение да подреждам после пъзел .... дано да не ми мине котка път!

# 649
Добро утро ,мацки.
Честита месечинка на всички бебета!
Мередит
,правила си от мойта торта,гледам. GrinningНаскоро "черпих" и аз с тази картинка и мацките ме разпнаха на кръст,че съм им събудила глада за торти. Mr. Green
Моя син от седмица вече си се буди на 3ч.за ядене и туй-то.Понякога успявам да го залъжа с бибата и спи по около 4ч.,ама рядно.Всъщност,забелявах,че се буди заради коремчето,напъва се много,пуфти и пръцка,както в дните с колики.Започнал е да как само 1-2 пъти дневно,ама мноооого обилно.Нощем почти не се случва вече.Но много се напъва.Като се разбуди и край-иска цица.Такъв вой надава,ако дам бибатамче се принуждавам да го накърмя.Най-накрая сутринта ,в 6.30.,той пак си заспа,ама аз не.Разсъних се и край.Всичко ме боли от това неспане,явно спя накриво или неудобно,не знам.

# 650
Добро утро. Hug

Моят Крис продължава да дриска често и в зелено. Rolling Eyes
Иначе е спокоен, нощта спа добре.

Времето се побърка, хора. Онзи ден се похвалих, че уж съм дошла на по-мек климат. А в момента е -3, усеща се като за -10, оставете това, но цяла нощ вали сняг, и как е натрупалооо. Много е красиво, Ема се кефи максимално, няма търпение да излезе да поиграе на снега. Днес сме на РД, отделно по магазините ще обиколим/трябва да уважим намаленията/...а колата ни е с летни гуми. Лошото е, че не само ние сме така, а всички! #Crazy На вън карат с 10км/час. А ние ще отидем да си сложим зимните гуми, че ме е страх да акрам така. Naughty

Честито на месечинките днес. Hug

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 11:15 от Ронка

# 651
Здравейте и от нас,
Честито на всички месечинки днес, да са ви живи и здрави.

Еди, и моето кенгуру е на BABYBJÖRN- Synergy. Много съм доволна, взех го от Амазона, че тук ги няма. Пробвай и в продавалника, ако не държиш да е чисто ново.

Герчо, http://www.grandhotelpomorie.com/ - любимия ми хотел - красиво, чисто, топло, просторно, страхотни спа и балнеология - басейн с топла солена минерална вода от подземно езеро, два детски басейна, калта за процедурите е винаги прясна/директна тръба/, има и детска стая с много играчки. Спирам, че да не излезе реклама /само да кажа, че за вечеря препоръчвам При американеца - ресторант за чревоугодници -страхотна кухня, нормални цени/
Ако ви е далече - Велинград-там избора е голям.

И ние сме много кисели и ядем по-често, май наистина има нещо с тия 3 месеца newsm78

# 652
Честито на всички с месечинки!тая торта....уф колко обичам точно такива - шоколкадови, сиропирани с крем!!!С шоколад не можеш ме изкуши, ама с ей такива торти и сладкишчета.....
Герчо, хубаво е в Калиста.Но в БГ бече се нас.аха.Една причтелка беше ходила миналата година в Грандхотел Велинград.Първо  цените бяха по-нормални и в пакета и бяха включени много повече неща , като едночасов масаж например /мойто любимо/. Но тя беше намерила офертата чрез агенция.Пробвай и ти - винаги имат някъде изгодни пакети, дори по за 2 дена.  На мен ми е много интересно като тръгна с всичката челяд  по почивки и морета къде ще ни сложат Crazy.Миналата година  туроператорката се озори и се скъса да ни предлага 2 двойни стаи, все едно ще оставя хлапета на 10 и 8г сами.А сега като прибавим още един член и почивката в България  изчезва.
Дара тая нощ не е яла.Заспа в 9, пи вода в 2 и после яде чак в 6ч.Пу-пу-пу. Grinning  Ама за сметка на това през деня ме прави на луда.Иска непрекъснато някой  не просто да я държи, ами и да се прави на маймуна, че тя да се забавлява и да се хили.И като я разнасям по възможност да я подрусвам.
Абе вашите деца вече хващат ли играчки?Щото тя се засилва, ама не знае какво да направи и само си протяга ръчичката.И общо взето се заглежда по всичко друго, но не и по тях.
Оооо, в Поморие си карахме медената седмица преди....11години.Имам страхотни спомени от там, но не е останало и спомен от романтичното и тихо градче.

# 653
  • Пловдив
Vanya_P, радвам се, че хотел Поморие ти е харесал. Инсталацията за калта, топлата вода и всички други отоплителни неща ги прави нашта фирма, та знам за какво иде реч.
Истината е, че всички по-големи курорти (и по-известни) ги направиха като за богаташи. Да не говорим и каква е лудница. А в същото време има доста приятни кътчета от родината ни, където хем не е толкова скъпо, в същото време е по-спокойно, а е напълно възможно и обслужването да е на по-приятно ниво.

# 654
Гер40,Гранд-хотел Велинград ми е любим,харесвам и Лъки Банско.
Мооннн,моя протяга ръка,но свита в юмруче и само почуква играчката,като бързо му омръзва.Иначе сме или на ръце,или в квнгуруто. Crazy А вече е повече от 7300кг. Crazy Crazy Crazy

# 655
Деска, ми Дара беше 6100 на 19.12. И като гледам колко ми е натежала от тогава....ша е дебела мома. А досега съм правила крем с нея на ръце.Оставих я за малко и тя се съдра от рев, ама яко съдиране.И някой като ми каже, че съм я научила на ръце и падам.Тя такова дисциплинирано и възпитано новородено беше, че чак исках да се събуди, че да я помачкам и погушкам.Даже преди 2 седмици питах Адри дали Вико още спи много, че тя  си спеше почти непрекъснато.А после...ела ни виж как се разнасяме непрекъснато.Ми като реве какво да го правя това дете - да я оставя да се дере ли.Естествено, че ще я взема. Нали още 3-4месеца и ще тръгнат с проходилки и ще започнат да ни бутат с ръчички като поискаме да ги  гушнем.В крайна сметка болят ни ръце, крака, гърбове, ама вярвам, че на всички ни е кеф като си ги гушнем. Hug
Лелеее, тъкмо заспа и сега влизам да я видя и заварвам малкия да я отвива и да я мери с линийка дали е порастнала... Crazy

# 656
Здравейте мами  Hug

Честито на месечинките  Hug Hug Hug

Аз ползвам кенгуру и то доста често. Моето е на Cangaroo и е "Кенгуру Комфорт" за момиченце  Laughing Не знам, на мен ми е удобно, взех го ей така от магазина защото нямаше други а ми трябваше. Довона съм защото има и легнало положение като заси малката и иманещо като качулка ако духа вятър  Peace Струва 24 лв.
Имам и слинг ама на мен нещо не ми е удобен въпреки, че на дудка й е удобен и с удоволствие заспива в момента в който я сложа в него  Laughing Добре, че не иска у дома толкова да я разнясяме, та не се налага да съм мама - кенгурка  Crazy

Моята се опитва да хваща играчките ама трудно и се удава и само ги бута а ако случайно докопа някоя почва да се налага по главата  Laughing

Ние излязохме сутринта на разходка и сега се прибираме защото "голяма уста гладен"  hahaha не ни остави много да се мотаме, отказа шишето а нямаше къде да се сврем да дам цица  Crazy  Сега лежи до мен и слуша "Ред Хот Чили Пепър" за ужас на татко й за нейн кеф  Joy ей така гука и се радва на тая музика  Crazy

За цикъл говорите та аз да питам - има ли на някоя от вас да не е идвал изобщо  newsm78 Защото на мен не е, а все ме е страх да не се забременим без да се усетя  ooooh!

# 657
Стилисима, и на мен не ми е идвало. С големия също ми дойде много късно 5-6 месец някъде.
За играчки - моя има една музикална звездичка, редовно си я хваща и си клати. И на мен и ми се излиза и ме мързи  newsm78
Някой към Южния парк???

# 658
Деска, гледах оферти за гранд хотел велинград и е по-скъпо от двореца, а звездите му са 4. Някаква идея кой е по-добър. Аз се спрях на двореца, ама сега се разкандардисвам...
Ваня, Поморие ми е далечко. Само като си помисля целия тоя път и ми се отщява почивката
Ванира, в Калиста звънях преди малко, че имаше хубави отзиви в нета и се издразних страшно. Питам ги 2 вързастни и дете на 3 г и 9 месеца - цена... Тая ми обяснава, че детето е безплатно, защото било малко. Питам я и за варианта за + бебето и тая ми обясни, че трябва да платя за бебето 50% от стойността на възрастния. Питах я ще му дадат ли легло и паржола на закуска, а тая по телефона почна да заеква. Хубава работа, ама българска. Все забравям защо мразя да почивам в бг, ама като говорих с тая се сетих... Егати простотията. Няма да платя за ева, та ако ще да не почивам никъде. В на път, на море, почивка зададах въпроси и веднага се появиха гъските, дето да ми обясняват как трябвало да си плащам за децата, ако искам да ги водя... И че хубавите хотели стрували скъпо  newsm78. Видели те хубав ходел си мислят милите...
Драмите с кърмата продължават. Добре, че е почивен ден, че днес не мога да изцедя и 1 капка - щеше да седи гладна ева... Иначе за последното ядене явно се сърба, че изкара към 2 часа след него

Забравих да се похваля - бях на пазар, докато таткото разхожзаше децата. Имам си 2 нови чифта дънки, 2 пубовера, няколко блузи и страхотно яке  Mr. Green, че ми писна всичко да ме стяга

Стайли, на мен не ми е идвало, ама нещо се мъчи тези дни, ама се надявам да ми размине, че ако цъфна ще ме е яд за почивката

# 659
  • Русе
Здравейте!

Еди, моето кенгуру е: такова. Удобно ми е, но Симеон не иска да стои в него, естествено! Нали е диваненце...

Стилисима, и на мен не ми е идвало още.

Моят беб хваща всичко,което му подам от седмица някъде. А от няколко дни се забавлява, когато го сложа на активната гимнастика. Говори на играчките и мята ръчички и кръченца, но не ги стига.

Ние с гимнастиката сме много зле. Не дава нищо да правим. Стяга се и край! То аз малко се чудя за какво ни е тази гимнастика, след като той по цял ден рита и мята ръце.... Crazy

Честити месечинки на всички малки буболечки! Да са живи и здрави!

Аз съм с хрема... Sad

П.С.Гер4о, тези наистина не са нормални! Да плащаш за толкова малко бебе, а за по-голямо дете не!  Shocked Май и аз съм прекалено тъпа и не разбирам къде е логиката!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт