2010 година дойде,а ОКТОМВРИйка е с най-прекрасния дар на ръце!

• 20 011
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Еди,на мен БейбиБйорн ми е мн.удобно като захват,мога с една ръка да го сглобя.В Амазона май излиза на-евтино ,но виж и в mytoys.de,откъде си го взех аз.Има няколко модела,цвята и тн.Лигавниците се продават отделно,имай го предвид.Вървят 2 бр. в кутия.

# 631
MVinzens, не можеш да си представиш колко многа искам да ти дойда на гости Joy

Айде де идвайте! Simple Smile Че съм умряла за социални контакти!

Гинче, но проблем. Ще ми кажеш каква искаш, пращаш ми мерките си и ще ти я донеса лятото Simple Smile.
Ох, как уважавам и социалните контакти... Flutter
Миракълче, аз бях така 3 дни!!!Направо щяха да ми паднат ръцете най-накрая, а за гърба да не говорим ooooh!.Добре, че премина, че тва гюле ми разката фамилията. Crazy
Днес на Анхелика голямото детенце прави 3годинки.Видях го в линийката.Да ти е жива и здрава, Анхи  и много да те слуша!!!

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 19:13 от monnnn

# 632
  • Sofia
Монннн, ти три дни,а аз съм така от повече от месец  newsm45 Имам чувството,че ще ми се извадят ръцете от ставите,а за гърба и кръста и Космодиск няма да ме оправи  Crazy Днес Галин е невъзможен!!!!  newsm50Не иска да спи,не иска да го гушкам,не иска да яде-нищоооо,само реве,по-скоро се дере и вече се виждам в чудо  ooooh! Ако го караме по този начин ще стигна до 4-ти километър....Бях забравила за белия шум и имам програма на телефона и съм ги барикадирала в спалнята от около 1 час  Whistling Дано поспи малко,че татито ни вече не иска да се прибира като знае какво го чака  Praynig Tired

Анхи,честита Ви рожденничка   ura Tada Много да Ви слушка и да помага на мама Wink

# 633
Мерси момичета,ама тази линиика май се е скапала.Каката имаше рожден ден на 19-ти ноември.Но найстина много благодаря че сте видяли и ни честите макар и на патерици.

# 634
И на мен някак кърмата ми изчезна  newsm78. Ще видим как ще е след 2 часа. Влизам в банята за горещ, успокояващ душ и след това се паркирам до ева да се гушкаме. Сутринта всичко бееше наред - в 3 часа през нощта щяха да ми се пръснат гърдите и цедих. Сутринта също. Сега като се прибрах от офиса няма никой  newsm78. Егати странната работа. Хубавата новина е, че имам 1 фризер кърма  Joy, ама няма да се откажа без бой. Просто не бях подготвена за тая драма. Няма да размразявам да видим какво ще стане. Утре не съм на работа та ако трябва цяла нощ ще виси на гърда - друга работа нямаме днес и нощес. Аз имам чувството, че всеки момент ще ми идва - може и затова да е тази драма, ама пак ми е странно  newsm78

# 635
Герчо, на мен миналият месец ми дойде цикъла. Кърмата ми доста намаля 1-2 дни преди да дойде, аз изобщо не предполагах, че се дължи именно на това, тъй като нямах никакви симптоми. След 2 дни нещата влязоха в релси. Peace

Благодаря ви за отговорите относно зелените акита. Може би ще да е от ваксината. Няма никакви други симптоми, освен, че е малко по-неспокоен.

Калли, пробвай да сложиш малката на гърдата която отказва в позиция сякаш я слагаш на тази която иска да суче...крачетата й да са отстрани на хълбока ти...дано ме разбра, че никаква ме няма в обясненията. Embarassed

# 636
Деска мерси за отговора  Hug
Явно момичетата не ползват много кенгуро  Laughing
Аз вчера имах подозрения че ще ми идва, ама слава богу още не...

# 637
Калли, пробвай да сложиш малката на гърдата която отказва в позиция сякаш я слагаш на тази която иска да суче...крачетата й да са отстрани на хълбока ти...дано ме разбра, че никаква ме няма в обясненията. Embarassed
  Ронка, благодаря ти за съвета  Peace Hug . За мое съжаление пробвах днес , но не се получи . Просто тя разбра измамата. Имам чувството, че децата вече се раждат с висшето  образование. Не се хващат на номерата лесно.
      Момичета, стана ми интересно, когато биха на дечицата ви ваксина в ръчичката, те плакаха ли неутешимо. Беше ли внимателна мед. сестра ?  После ръчичката зачерви ли се ? 
      Във връзка с изчезването на кърмата - пробвайте сладолед да хапнете, може да ви се види смешно, но при мен действа  Mr. Green Mr. Green .

# 638
 kallii аз не съм видяла кога му я бият, но още му е червено и на раничка.

# 639
Kalli, на Крис му бият ваксините само в крачетата. Peace
Педито изписва едни болкоуспокояващи лепенки, които да залепя час преди да му бие ваксините. Но аз още не съм ги лепила... има лидокаин в тях.
Иначе наистина се усещат мънице, и Криско по едно време ми отказваше дясната гърда. Ипробвах да го залъжа, но точно след като захапа и се усети. Simple Smile

Еди, кенгуру не използвам. Слаб ми е кръста и знам, че няма да го използвам много.

От 2 дни сутрин правя гимнастика, а вечер коремни преси....е няма да ви казвам как съм се схванала. ooooh! Толкова да съм се залежала... Blush

# 640
 Ронка, точно дясната гърда не иска , съвпадение. Дано да си стане същото спокойно детенце, като преди  Praynig  Simple Smile  . Когато бият ваксинат ме карат и да го държа, здраво , че да не мърда. Като я гледах как я хакна инжекцията и как писна детето ми идеше да я шляпна по главата мед. сестра   как се здържах, един господ знае newsm53 .

# 641
  • Лавал-Пловдив
На Сами му ги биха в крачетата - едната в едното, другата в другото. Вечерта когато махнах лепенките нищо не личеше. Може да е бил малко по неспокоен, не помня, но сестрата беше мила и го утешаваше.
Кенгуру и слинг не ползвам - гледах едни слингове на Бейби Биорн, но не ми се купува, като знам че няма да го ползвам. Тук времето много не е за разходки със слинг, защото почти винаги духа и предпочитам да е на завет в количката.

# 642
   За мамите с близнаци, вижте на какъв слинг попаднах

# 643
Добро утро мацки ето кафето

# 644
Добро утро,
Герчо, сигурна съм , че това е нещо моментно  Hug Просто няма как да е друго нещо Peace (а може и да е цикъла де)
Силванче , тенкс за кафенцето, с кеф си го пия пред компа Wink
Еди, кенгуру имам още от баткото, но не го ползвам особенно и не знам как са днешните марки Simple Smile
Дубайче, дай някой линк или кажи как се казва новата ви сграда, че да ти помахаме от Google earth  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт