Не е. Моят няма и 3 месеца, а вече се е озъбил

(водния ден го пропусках)успех 

но от както родих се успокои 
От вчера се боря с него да го снимам, че ме обявиха за луда повечето познати като им казах, ама не дава. Слага си езичето отгоре, а като се опитвам да му го отместя почва да реве.
Куче не бих държала при новородено, но не знам дали са необходими такива ограничения. Много семейства живеят с кучета и бебета в дома си. Това бебе и в болница да се роди ще отиде след два дни в дома си. Между другото болниците съвсем не са стерилно и безопасно място. Там са разпространени най-устойчивите бактерии, третирани многократно с антибиотици и въпреки това оцелели. И може да бъде много опасно. И в най-развитите страни има вътрешноболнични инфекции, които понякога до такива последствия могат да доведат, че ви е бедна фантазията. Преди няколко години в Квебек имаше случай когато някаква месоядна бактерия беше нападнала родилка - за броени дни я бяха докарали до ампутация на части от двата крака. Тази бактерия никакви антибиотици не я лекували. Но така или иначе аз онова семейство не го смятам за привърженици на естественото. Първо биберона, второ ваксините и трето - не знам как са могли да допуснат репортери в дома им. Лично аз смятам че ако имам една добра акушерка в дома си и бърз превоз до болница ако се наложи, това за мен е най-безопасният начин да родя. Няма да им простя на тези тук секциото при третото раждане и страданието преди това. Сега за да не им попадна в ръцете и да ми правят всичките им безумни интервенции обикалях няколко часа по коридорите на болницата преди да вляза в родилното, ама болката беше несравнимо по-лека от предишния път и накрая не стигнах пак до ножа. А се наложи да обикалям няколко часа, защото докато стигнах до болницата от притеснение контракциите ми се разредиха двойно.
...
и нашето педи ще ни мери утре , да видим и ще ни бие ваксина .... 
, изведох я навън за 30мин - уж да се успи, увих я като зелка - ама нццц не заспа....пееме си и се гушиме, нито мога да сготвя, нито да изгладя....

Свързах се и с консултант по кърмене, много ме успокои жената
двете с доки ме посъветваха да кърмя на два часа и половина, дано се оправят нещата 

егати и късмета моя от началото на годината...в четвъртък ще ми правят операция на лицето някакво запушване на тъкан съм получила и сега цялата съм надута
И Теодор ще водя,че като излезна от упойка да може да си го накърмя.Направооо такива перипетии няма на никъде