2010 година дойде,а ОКТОМВРИйка е с най-прекрасния дар на ръце!

• 20 541
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
Сгодена ,да не би да е неспокоен от зъбки вече?
Знам ли?Гледам че много се лигави вече а и все бута ръце в устата,най -вече палеца!НЕ е ли още раничко за зъбки?

Не е. Моят няма и 3 месеца, а вече се е озъбил
Ама набъбнало ли  е зъбче или посто така предполагаш!? Thinking

# 331
Привет и от мен Hug
Норче,тази диета е супер аз съм я спазвала и има ефект Peace(водния ден го пропусках)успех Hug
Ани,радвам се че сте добре Hug
Адри ,и аз съм имала такива приключения с мъжо но докато бях бременна,стигало се даже да го хващам по боксерки да излиза посреднощт от вкъщи Joy Joy Joy но от както родих се успокои hahaha
Моя синковец от 2дни страшно си лапа ръчичката,направо иска да я изяде???дали е зъбче???

# 332
  • София
Вижда се връхчето на зъбчето съвсем отчетливо. А зърната ми го и усетиха. Такива рани не съм имала и в началото докато се учеше да суче  #Crazy От вчера се боря с него да го снимам, че ме обявиха за луда повечето познати като им казах, ама не дава. Слага си езичето отгоре, а като се опитвам да му го отместя почва да реве.

# 333
Дани ми се лигавеше и направо си изяде ръцете от 2-ри месец,а зъбче проимахме чак на 6м.

# 334
 Адри, честито зъбче  Hug
 Честити месечинки на празнуващите днес   bouquet Heart Eyes

Ще ви подсетя разбира се,  Hug така съм се ошашкала Crazy хихихи hahaha

И моята мишка много си лапа ръчичките, много Simple Smile

# 335
Здравейте момичета!
Изгледах и аз репортажа за домашното раждане. Това раждане се нарича Лотус, използвало се е традиционно много, няма никаква опасност, стига плацентата да е поставена на нивото на бебето. Аз лично не бих искала да си оставям плацентата, по простата причина че не ми се ходи в тоалетната с нея Laughing Но много бих искала да ми оставят пъпната връв непрерязана 10-15 минути докато спре да пулсира, както между другото правят в много западноевропейски страни, но не и в моята задръстена по отношение на раждането провинция и болница Sick Куче не бих държала при новородено, но не знам дали са необходими такива ограничения. Много семейства живеят с кучета и бебета в дома си. Това бебе и в болница да се роди ще отиде след два дни в дома си. Между другото болниците съвсем не са стерилно и безопасно място. Там са разпространени най-устойчивите бактерии, третирани многократно с антибиотици и въпреки това оцелели. И може да бъде много опасно. И в най-развитите страни има вътрешноболнични инфекции, които понякога до такива последствия могат да доведат, че ви е бедна фантазията. Преди няколко години в Квебек имаше случай когато някаква месоядна бактерия беше нападнала родилка - за броени дни я бяха докарали до ампутация на части от двата крака. Тази бактерия никакви антибиотици не я лекували. Но така или иначе аз онова семейство не го смятам за привърженици на естественото. Първо биберона, второ ваксините и трето - не знам как са могли да допуснат репортери в дома им. Лично аз смятам че ако имам една добра акушерка в дома си и бърз превоз до болница ако се наложи, това за мен е най-безопасният начин да родя. Няма да им простя на тези тук секциото при третото раждане и страданието преди това. Сега за да не им попадна в ръцете и да ми правят всичките им безумни интервенции обикалях няколко часа по коридорите на болницата преди да вляза в родилното, ама болката беше несравнимо по-лека от предишния път и накрая не стигнах пак до ножа. А се наложи да обикалям няколко часа, защото докато стигнах до болницата от притеснение контракциите ми се разредиха двойно.
За фитнеса, при предишното раждане се опитвах 1 месец, без никакъв ефект, накрая се стопли времето и тръгнах по дълги разаходки с количката. Точно тогава отслабнах. Та сега чакам пролетта Laughing

# 336
  • София

Маааале не мога да ви изчета....., явно днес  сте предпочели да гледате снежинките през прозореца и сте изписали сумати странички..... Simple Smile...

ДесиХ3 - твоя бебок страхотно наддава -  smile3521 и нашето педи ще ни мери утре , да видим и ще ни бие ваксина .... ooooh!

Мегс - страхотно - ще си имаме мама Октомврийка тв звезда ...

И моята красавица от 3 седмици си яде юмручетата, иска целите да си ги натика в устата, плюе си бибита и си лапа ръчоните, слагам й ръкавички - яде си ръкавичките...
   За сополките преди около месец ги преборихме само с физиологичен разствор, сега от няколко дни пак ги борим по същия начин...

Моята кукла не иска да спи, будна е от 7 сутринта ..... Crazy, изведох я навън за 30мин - уж да се успи, увих я като зелка - ама нццц не заспа....пееме си и се гушиме, нито мога да сготвя, нито да изгладя....

Аддри и моя мъж бълнува, и аз му задавам подвеждащи въпроси ама не поддава.....

bouquet

# 337
  • Сф
Ето ме и мен най-после... Peace

Вчера бяхме на консултация и заради проблемите около храненето сме качили само 400 гр този месец... Cry Свързах се и с консултант по кърмене, много ме успокои жената Hug двете с доки ме посъветваха да кърмя на два часа и половина, дано се оправят нещата Peace

Бихме втория Пентаксим и първия Синфлорикс, плачка малко, но вечерта беше спокойна Peace

Ужасно много сте изписали, аз докато изчета се изморих...и аз сикам да почна диета и да се качвам на кростренажора, ама много мемързи, честно!

Да попитам-доки ми каза вечерта ако леко се зачерви около ваксината да сложа риванол, вие как процедирате? newsm78

Абе нещо ми става, както си седях и така ме заблъска главата, зпуши ми се носа и ми се припада направо, а трябва да се кърмим....

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 18:58 от BaByMamma

# 338
.. Първо биберона, второ ваксините и трето - не знам как са могли да допуснат репортери в дома им. Лично аз смятам че ако имам една добра акушерка в дома си и бърз превоз до болница ако се наложи, това за мен е най-безопасният начин да родя.
Според мен репортерите някак са разбрали за семейството и са ги изненадали с визитата.Хората ми изглеждаха нервни,а според мен майката се опитваше някак да успокои бебчето.
Ваксините в България са задължителни,колкото и да сме за естествено отглеждане,а иначе споделям на 100% това,което каза за стерилността и болниците.На мен не ми се обясняваше в по-горния ми пост,защото кърмех и пишех с два пръста.И да беше родила в болница тази жена,пак щеше да си заведе бебето  у дома,при същите условия,така че не виждам нищо  да се промени в случая.Много от вас гледат бебе и домашен любимен.Самия факт,че животното съжителства с детето е достатъчен,няма значение дали животинката е близо или далеч от бебето,стаята му и тн.
Бистри се спор в една друга тема за естественото раждане у дома,за това да бъде регламентирано с медицинско лице.Но мисля,че българския манталитет е прекалено закостенял да приеме подоба пркатика,нищо,че е най-естественото нещо и в болшинството развити държави го има като опция.Ние тук спорим дали бащата да рписъства,а какво остава за раждане у дома.Лелеее... Crazy
Бейбимама,педката му слага винаги риванолово тампонче и голяма лепенка отгоре и така стои до сутринта,когато му го махам.

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 19:00 от ДесиХ3

# 339
# 340
Да Ви се оплача Sad егати и късмета моя от началото на годината...в четвъртък ще ми правят операция на лицето някакво запушване  на тъкан съм получила и сега цялата съм надута Cry И Теодор ще водя,че като излезна от упойка да може да си го накърмя.Направооо такива перипетии няма на никъде Naughty

# 341
А,Силве,как така,много нерпиятно.ConfusedА ще можеш ли да кърмиш след упойка?Местна ли ще бъде?Отивам да правя хляб.

# 342
ДЕСИ пълна и ми казаха,че ще мога,защото за малко време ще съм приспана!

# 343
  • Сф
А? Силве, ти пък ме шашна направо?!? А имаш ли кой да ти помага, ми кой ще го гледа докато те опрират?

# 344
BaBy Mamma майка ми ще ме чака с него в стаята.

Общи условия

Активация на акаунт