Еи тва кво е,филм може би.Тая дето се вкарва в филми си ти,не аз.

Пък и как ще дадеш обяснение като няма кво да кажеш.

,
, и всички около мен казват да давам добавка, засега одържам положението, макар че при нас това продължава от Коледа. Вчера от това безсъние дори имах черни петна пред очите през деня. Добре, че днес идва майка ми за ден-два, че да поспя малко. Аз си мисля, че наистина кърмата ми е намаляла, а той е в някаква фаза на растеж, защото всеки ден прави нещо ново, вчера се обърна от гръб по корем, а няма и 3 месеца, и сега не спира да прави това упражнение, много е сладък
.
!
, миналата година по това време имах толкова работа и беше супер лудница. Теста си го направих на 1 февруари, с 0 дни закъснение, това е първия тест, който въобще съм си правила, така плаках от радост. А иначе темата я следя почти от началото, но първия си пост писах много късно, всъщност не съм и много редовна, но този форум е страхотен, и много ви благодаря, че ви има
!

,аз пък още повече се радвам,че открих в теб готина и забавна мама,с която не говорим само за бебета

. Много ми е интересно. После ще пуснеш някоя снимка като моделка, а ние ще се чудим кво става
.
. Възможно ли е да ми дойде веднъг-дваж докато кърмя и после пак да не ми идва? Пиех Церазет против забременяване и след 1 месец ми дойде. После няколко пъти пак нерегулярни кръвотечения. После ги спрях, че си мислех, че бебата затова дриска с жилки кръв (преди да разберем за какво става въпрос) и вече не ми е идвало. Правих си няколко теста за бременност, излязоха невалидни или отрицателни, а то и секса е на изчезване де.