2010 година дойде,а ОКТОМВРИйка е с най-прекрасния дар на ръце!

• 20 020
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Държа си детето гладно/може би някой така ще си помисли и може и на мен да ръкопляска, знам ли Stop/. Добавка не съм давала и няма да дам
Еи тва кво е,филм може би.Тая дето се вкарва в филми си ти,не аз. Naughty
Пък и как ще дадеш обяснение като няма кво да кажеш. tooth

# 571
  • Deutschland
Добро утро.
Силве много рано си се събудила за кафето.Благодаря.
Ние нашия хубавец го направихме на 15.01 и на 26.01  4 дена преди да трябва да ми дойде видях двете чертички.Е за да видиш втората се изискваше голямо въображение но все пак я имаше.
Мегс съжелявам за кучето.

# 572
Анхелика, виж какво за последно се обръщам към теб. Съжалявам, че опорочавам темата и ти падам на нивото, но определено ме провокираш.
Защо си мислиш, че ти си единствената, която ще си помисли, че си държа детето гладно след като ми прочете поста?/не ми отгоравяй, аз отговора го знам и именно за това не съм писала имена/ Повярвай не си единствена.
Досега никога и в нито един пост не съм говорила завоалирано, а когато имам да кажа нещо на някого го правя с имена/никове в случая. Ако съм искала да се обърна към теб, то да съм го направила, повярвай. Просто не искам да се занимавам с теб, и с хора като теб като цяло. Спирам по темата и изобщо с теб, моля и ти да го направиш, не заради мен, а заради момичетата които четат и определено им писна от словоизлиянията ти/ни. Peace

Момичета, съжалявам за поредната простотия която се изсипа.

# 573
  • София
Здравейте  Hug,

Бейби мама, много ми е мъчно за вас с малката, но продължавай с опитите. Ние с Мишо също сме така все още на някои хранения, той продължава да яде начесто, на около 2 часа, а през нощта и на 1 час  ooooh!, и всички около мен казват да давам добавка, засега одържам положението, макар че при нас това продължава от Коледа. Вчера от това безсъние дори имах черни петна пред очите през деня. Добре, че днес идва майка ми за ден-два, че да поспя малко. Аз си мисля, че наистина кърмата ми е намаляла, а той е в някаква фаза на растеж, защото всеки ден прави нещо ново, вчера се обърна от гръб по корем, а няма и 3 месеца, и сега не спира да прави това упражнение, много е сладък  Grinning.

Благодаря на всички за схемите за захранване  Hug!

А иначе ние нашия мъник, не знам кога сме го направили  Crazy,  миналата година по това време имах толкова работа и беше супер лудница. Теста си го направих на 1 февруари, с 0 дни закъснение, това е първия тест, който въобще съм си правила, така плаках от радост. А иначе темата я следя почти от началото, но първия си пост писах много късно, всъщност не съм и много редовна, но този форум е страхотен, и много ви благодаря, че ви има  Hug!

За крачетата, при тази поза жабче, трябва ли крачетата да стигат пода при натиск?

# 574
За крачетата, при тази поза жабче, трябва ли крачетата да стигат пода при натиск?

Да, макар че нащите още не са. Уж на всяка гимнастика натискам пружинирайки, но явно не достатъчно

# 575
Мегс, съжалявам за кучето.Аз никога не съм гледала куче,много исках,но родителите ми не разрешаваха.Ако можеш си вземи друго,мисля че ще ти стане по-лекинко.
Бейби мама,не губи търпение ще се справиш.Аз давах добавка,бебо се научи и сега цедя като луда 30мин за 10-20мл,а дохранвам с 150мл  АМ:oops:Но не издържах,оставах без сили.По-трудно е когато има и по-голямо дете,и то си иска неговото.Не можах изцяло да се отдам на бебо,както бях с баткото.Стискам ти палци.
Герчо,недей така с бременните около 3-я месец.Настръхвам  Joy

А толкова се радвах на мамите с дългочаканите 2 чертички-Надежда,Атадарчето и други,и сега вече с родени бебоци.Браво за борбата и търпението.Възхищавам ви се

# 576
Добро утро,

Силве, мерси за кафенцето Hug.
Мирка мерси за паролата Hug.
Babbymamma стискам палци и аз да се преборите и да продължите с кърменето Hug

Приятни разходки и усмихнат ден Heart Eyes

# 577
Десифейм,моя Дани се будеше нощем,през час-два също.Голям кошмар беше наистина.И не бе от  липса на кърма,определено,защото съм го пробвала и с АМ топгава,ефекта беше същия,не спря да се буди.Бебетата на две приятелки също бяха така,а те кърмиха до след 2г.
Мегс,съжалявам за кученцето.
Силве,радвам се,че си добре.

# 578
  • София
Добро утро Flutter
Силве,мерси за кафето...много се радвам,че всичко е минало успешно.Бързо възстановяване Hug  bouquet
Мегс съжалявам за милото кученце Cry
Миркам,ако може и за мен юзър и парола  bouquet
Бейбимамче Hug Hug Hug,аз пък още повече се радвам,че открих в теб готина и забавна мама,с която не говорим само за бебета Mr. Green Mr. Green Mr. Green.Хайде днес да повторим разходката с твоята дългокоса принцеса Blush Heart Eyes
Гурелчетата ни днес са понамаляли доста,надявам се съвсем да изчезнат Praynig
Отивам да си развалям елхата най-после...
Хубав и усмихнат ден от мен Joy

# 579
Здравейте!

Еййй, тази гадна джамия пак ми сабуди детенцето. То тва на нищо не прилича. Тези хора не гледат ли деца? Как става тази работа с крещене по 5 пъти на ден на някакви ужасно силно увеличени високоговорители! Ама аре, стига, нали скоро ще се местим. Къщата ще ми липсва, ама не и джамията.

Ние днес ставаме на 4 месеца!!!! Брей колко сме големи, ама всъщност коригирано не сме чак толкова. Много ми е интересно все пак да знам колко и как недоносените компенсират, ама докторите все ми дават уклончиви отговори. Те май и те не знаят само се правят на интересни. В някои аспекти Валерия се държи като за възрастта си, в някои като по-малко бебче. Абе важното е, че си е ок и мнооого се кротна от около седмица 2. Явно и минаха коликите.

За кърмаческата стачка, пак да кажа. Нашата беше точно около 3-тия месец, та явно си има такова нещо. Упорствайте, упорствайте и ще успеете. Аз се опитвах малко да я дохранвам с изцедена кърма, ама тя и нея нещеше да пие. След време се оправиха нещата. А и един пресен пресен пример, който поддържа факта, че кърмата се произвежда много бързо, дори и в момента на сучене. Одеве нещо пак ми изтрещя Валерия. Слагам я да суче, неще. Тръшка се и реве. Е хубаво, като не ще, оставих я. Задрема. Аз изцедих всичко останало. Джамията я сабуди. Взех я и я сложих на гърдата, поне като биберон да я ползва, за да се приспи. И ооо, почна да сучи и усетих млякото да слиза. Честно да ви кажа, не съм вярвала много много, но сега се уверих.
По този повод, момичета, много ви благодаря, чв споделяте. Ако ви нямаше вас, досега сигурно да съм изкукундисала. Още повече, че съм сама и нямя много много кой да питам. Имам една приятелка канадка с китайско потекло. Тя си мисли, че аз съм много светната и постоянно ме пита. Тя също има бебе ноемврийче. Истината е, обаче, че и предавам, това което чета във форума и ровя из нета.  Hug

Силве, бързо възстановяване и раздуй за тови боток де, аре Simple Smile. Много ми е интересно. После ще пуснеш някоя снимка като моделка, а ние ще се чудим кво става Simple Smile.

Чипче, дано бързо да се оправя бебчето. Мен много ме беше жал като гледах бебенцата в неонтологията как плачкат сами в инкубаторите и няма кой да ги гушне, а тогава най много имат нужда. Даже съм ревала и аз. Ще се оправи бебчето и даже ще е още по-силно.

По повод заглавието на февруарките. Да ви питам, без да ми се смеете Simple Smile. Възможно ли е да ми дойде веднъг-дваж докато кърмя и после пак да не ми идва? Пиех Церазет против забременяване и след 1 месец ми дойде. После няколко пъти пак нерегулярни кръвотечения. После ги спрях, че си мислех, че бебата затова дриска с жилки кръв (преди да разберем за какво става въпрос) и вече не ми е идвало. Правих си няколко теста за бременност, излязоха невалидни или отрицателни, а то и секса е на изчезване де.

Адри, за ушичките не знам. Аз съм си правила операция на носа и помня, че не ме болеше много. Даже и обезболяващи не исках. Много бързо се възстанових. Не знам кое боли повече секциото или това. При секциото пак не исках обезболяващи, ама те ме тъпчеха. Накрая ги хвърлях. Ама аз съм куче, много трая на болка. За ушите, може би зависи колко и къде режат и моделират.

Десифейм, аз моята шушка сутринта я прилъгах с биба, въпреки че по принцип не я признава. Сабуди се да яде в 5 и после пак в 6. ЕЕ. Натках и бибата и и я държах и тя си заспа пак без да я кърмя.

Лек ден на всички!

Уффф, пак почна джамията. Петъчна молитва, не се търпи!

# 580
Добро утро и от нас.

Имам чувството, че ще изперкам вече. При нас заспиването е някакъв кошмар. Започва се с едно мрънкане, очите му се зачервяват, но ако го взема да го приспивам се започват едни ревове, едно чудо. Направо се дере. Оставя го в креватчето или кошчето и се продължава с мрънкането. Аз друсам, той мрънка и изревава ядосано. Аз друсам и така - около половин час и повече, докато заспи. Очите му направо се затварят. Имам чувството, че за три секунди ако ги задържи затворени и ще заспи, но не. И мрънкането се превръща в нейстов рев. Може да реве така по цял час. Ако го преспивам на ръце - в мамента, в който го оставя да легне се е събудил и е започнал да реве. Или пък се одреме за 10на минути и се събужда с рев. Просто вече не знам какво да правя. Мрънкането, че му се спи започва час и половина преди за заспи. Тъкмо се успи и стане време да яде - събужда се с рев да яде. Ако много му се спи цокне два-три пъти и продължи да спи. Получава се така, че яде през час и половина. Ако пък се събуди да се нахрани като хората се повтаря сценария със заспиването. Видяла съм се в приключение.

Искам да попитам нещо - през нощта оригате ли бебетата. Че при нас и това е супер трудно. Имало е моменти през деня, в които се е оригал до 20 пъти след хранене, а през нощта и по поливин час съм го държала и не може да се оригне. Да не говорим, че през нощта като хапне в 3 ч., до 6 и половина ставам през час да го вдигам, че мрънка. И вече в 6-6 и половина окончателно ме е събудил, защото се е събудил, а не може да спи сам и така. Омагьосан кръг. И яко мрънкане и равена.

Е, оплаках се. Ще съм благодарна за някакви съвети.
Лек ден

# 581
Мария,възможно е да имаш само бяколко цикъла,докато кърмиш.
ДРалкова,пробвай да го приспиваш в количката.Саши денем само така заспива.Нощем не уригвам или го правя,докато кърмя и видя,че много въздух нагълта.

# 582
ДесиХ3, мерси за отговора. Но и количката не помага. Дори и вън трудно заспива в нея. Имало е моменти, в които го приспивам на ръце и след това в количката, която друсам и бутам като за световно. Как не се е разглобила вече, не знам.

# 583
А кенгуру или слинг?

# 584
Слинг не съм пробвала. А кенгуруто - като заспи и го оставя и отново се събужда. Все едно има датчици на гърба. А да го разнасям постоянно не мога, че вече тежи и ме заболява гърба. Единственият начин е да легне до мени и с цица в уста - ползва ме за биберон. Но в 10 мин след като стана и се събудил. А и не ми се иска да заспива само на мен. Вечер, след къпане няма проблеми. Лягаме двамата - той се храни, аз почивам. След това го вдигам да се оригне и си го слагам в кревата. Спи до към 12-3 часа, зависи от настроенията. Но през деня е много трудно. Последните 10на дни се буди честичко през нощта - може би си регулира кърмата. Преди това като заспи в 8 и половина до 2-3 часа, но тези дни се буди около 12 и след това в 3 и после, както го описах - през час.

Явно ще се мъчим - с повечко рев.

Общи условия

Активация на акаунт