Германска нова медицина - 5 част

• 56 423
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря    Hug

Днес давам нова урина за изследване, ще видим резултата. Този път направих доста по-обстоен тоалет на бебка, дано съм я измила добре.

# 241
Как може да се обясни хроничен тонзилит и хипертрофия на сливиците. Дъщеричката ми е така от поне 2 години, ще започне да уврежда и органи с това постоянно хъркане и неправилно дишане Praynig?

Карцином на сливици   

Конфликт:
За дясна страна:
„Не мога да преглътна залъка (храна)”, поради недостатъчна секреция.
Пример – в последния момент наемодателят на обещан апартамент се отказва от договора, някой друг е грабнал „залъка” (къща, работа, …).
За лява страна:
„Не мога да ослюнча добре фекалния залък, за да го изплюя”.   

През активната фаза:   
Тонзиларна хиперплазия = тонзиларна хипертрофия = растящ карфиолоподобен аденокарцином от секреторен тип – уголемени, „нацепени” сливици след повтаряща се туберкулозна казеация на аденокарцинома (висящо лечение).

През лечебната фаза:   
Зловонна туберкулозна казеация на тонзиларната хиперплазия с помощта на гъбички (тонзиларна микоза) или на микобактерии (тонзиларна туберкулоза); пурулентен тонзилит; абсцес на сливиците.

Хронично означава, че съответния конфликт се повтаря или има нещо в обкръжението, което води до асоциация с конфликта.

# 242
Как да помогна на сина си 2,6г. да реши конфликта си? От септември ходи на ясла. От октомври - ноември започнаха бронхит след бронхит. През февруари направи пневмония, сега пак е болен и пак е с бронхит.
Четох, "че при Бронхит конфликтът е страх от обстановката и силен стрес, а пневмонията е обикновено последствие от дълъг конфликт. Конфликт "дете, уплашено до смърт" от нещо. Тя е стадий на лечение, така че няма нищо страшно. Ако вдигне и температура, конфликтът е решен. Няма температура без решен конфликт (правило в ГНМ)."

Имаше действително случай в градината, който го е изплашил много. Пробивали са с бормашина на горния етаж и той се е стреснал много и е плакал направо истерично. Всеки път като отиваме към градината  ме пита дали няма да пробиват. Тъй като последния месец си е все в къщи започна още със събуждането си да ме пита " нали няма да ходим в градината?" Казва, че не иска в градината, но е малък още да ми обясни защо. Питах го дали някоя лелка му се е карала много , каза ми не, каза, че никой не го е удрял ( имах си хас, да го удари някой в Австрия!!!), казва, че си играе с децата. Не харесват всички, но си има приятелче там.
Всички бронхити са били без температура, пневмонията беше със сравнително ниска температура - 38,9. Докато  се лекуваше от нея и беше пил вече седмица антибиотик, пак започна да вдига температура. Казаха, че е вирус. Три дни след като ходи на градина след дългото боледуване, се събуди посред нощ със ларингитна , лаеща кашлица, после всичко слезе пак надолу, с всички екстри - суха кашлица, свиркащи гърди. После текнаха едни гнойни страшни сополи, текна една гной от очите ( не е конюктивит, а секретите излизат и от очите)... кошмар! По какъв начин въобще може да се реши конфликт при такова малко дете? Аз говоря всеки ден колко е хубаво на градината, колко нови неща учат, колко хубави играчки има и от сорта, но той продължава да не иска да ходи на градина. И друго, страшно е привързан към мен.

# 243
Благодаря много, Nenaatoa, ама..... Embarassed Embarassed може ли малко по-ясно. Praynig Praynig Разбрах за хроничното, че проблемът се повтаря. Но този карцином ме стресира....

# 244
Fat Wombat,
Много често срещан конфликт при децата е това,което описваш.
Симптомите са на решени конфликти,но ще ти рецидивират докато детето не надрастне и не маркира територията си,която да може да защитава.Може да е една година.
При силно привьрзано дете е най добре да се изчака с яслата,ако все пак не е належаща.

# 245
  • София
Здравейте!
Искам да ви попитам дали е някакъв конфликт избиването на гнойни пъпки по тялото и лицето, нещо като акне. Може и да го има в сайта, но аз не го намирам.

# 246
За съжаление от втора лаборатория излезе същия резултат - ешерихия коли (утре ще е готова антибиограмата).
Всъщност не разбрах дали това е решен конфликт (имах едно влизане в болница и бебка беше без мен 2 дни и пиеше АМ 10 дни, докато аз бях на АБ). Тя е силно привързана към мен, понякога реве истерично даже като излизам от стаята или я подавам на друг. Какво ли ще стане като се върна на работа, макар и за 4 часа + пътя - ще отсъствам накуп 6 часа???
Има ли по-лесен начин???

# 247
Здравейте!
Искам да ви попитам дали е някакъв конфликт избиването на гнойни пъпки по тялото и лицето, нещо като акне. Може и да го има в сайта, но аз не го намирам.

Акнето е резултат от малък конфликт на чувство за опетненост, най-вече във връзка с лицето и особено през пубертета. Ако е по тялото, значи има връзка със съответното място.

# 248
Благодаря Кристиан!

# 249
Здравейте!

Акнето е резултат от малък конфликт на чувство за опетненост, най-вече във връзка с лицето и особено през пубертета. Ако е по тялото, значи има връзка със съответното място.

Погледнато от този аспект се връщам няколко месеца назад. По принцип имам чиста кожа. Дори като хлапе не съм имала пъпки по лицето. Но на няколко пъти тук ми се случва от няколко години. Обикновено е след разправия със свекървата или най-вече след като се е оплаквала пак на роднини от мен и ,забележете, от собствения си син. Не от поведението ни, а от начина ни на живот.
Наистина се чувствам някак "кална и омърсена" след подобни изказвания. Може ли в този случай да е от това? (нямам проблеми с хормоните)

# 250
Обикновено човек инстинктивно си знае конфликта... Wink

# 251
 Joy благодаря

# 252
Привет, нуждата отново ме кара да се обърна къв ВАС - пострадах доста, според лекарите - възпаление на седалищния нерв, като болката е неописуема и се разпространява по цялото тяло. Лекарствата които трябва да взимам са доста силни, и искам да ги избягна. Как да се спася, моля помогнете ми

# 253
И аз се обръщам към вас с въпрос и молба за насока.  Praynig
Майка ми получава зачервени петна по лицето - уртикария и не може да разбере от какво е и как да го излекува.  Sad Изписват й разни лекарства и мазила, но не може да се оправи.  Confused
Преди години имаше такава уртикария по цялото тяло и беше приета в болница.
На какъв конфликт може да се дължи това?
Накратко за нея - живее е малък град и е много притеснителна на тема какво ще кажат хората, лесно се развълнува и вдига високо кръвно, да не нарани или обиди някой, изживява вътрешно понякога несъществени неща. От друга страна е позитивна, добра и жертвоготовна за другите.
Много ми се иска да й помогна.
Благодаря ви!  bouquet

# 254
Мегим,
Трябва да опишеш какво е станало...Така е трудно да се прецени...

Тини/Мини,
Конфликтьт с кожата е "искам или не искам да се разделя с нещо".
Трябва да се видят тези петна как изглеждат...

Общи условия

Активация на акаунт