Германска нова медицина - 5 част

• 56 425
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Да се отчета - бебка няма ВУР, нито други аномалии, лека била инфекцията и само 7 дни АБ.

Желая на всички да бъдат здрави и весело изкарване на Цветница  Hug

# 256
  • Тука, под липите стари...
elica2009, чудесна новина  Hug

# 257
Как ще коментирате това ?!?!  Thinking

# 258
Не сьм сигурен,че ти самата го разбираш с твоето ниво на немски.

# 259
А това !?!?  Thinking
Christian, ти като знаеш толкова добре немски, какво разбра и защо не обясниш на всички?

# 260
Преведете в общи линии.

# 261
Тези глупости можеш да ги постваш в темата на персона.
Нагледали сме се и сме се начели на измислици и хетцераи срещу Хамер.
Ето виж тук нещо интересно и актуално.

Коруптни политици,мафия и Ватикана като машина за пране на пари.
http://www.krone.at/krone/S28/object_id__191725/hxcms/index.html

# 262
Christian,защо отказваш да преведеш? Твоите последователи имат право да знаят с какво са се захванали. Не е редно да цензурираш информацията и да им пишеш само неща, които на теб са ти угодни.
Christian, за теб смъртта на тези хора може да е глупост, но за мен НЕ е. 

Тук не говорим за Ватикана, а за Германска нова медицина и Хамер. Моля, не отклонявай темата.

# 263
B & C, може би ще е по-добре да насочиш енергията си към нещо позитивно и съзидателно.
Всички в тази тема знаят къде да намерят темата срещу ГНМ. Твоят подпис улеснява Wink
Всеки си има глава на раменети, може да чете и да мисли на кое да вярна и на кое да не вярва. Който не го устройва на немски, ще си го намери на друг език, не се притеснявай Wink
Излишно е в тази тема да се спори! Затова темите са две - за; против; - за всеки има истина, който каквато я търси и може да я види  Peace

# 264
Мeg!, ако Хамер и неговите последователи, бяха хора, които предлагаха някакво алтернативно лечение, но не спираха пациентите си да се лекуват и при лекари, то тогава нямаше да се намеся и да пиша.
Едно е да си измамник, решил да изкара малко пари по нечестен начин, а съвсем друго да си престъпник, убил стотици хора.
В едно от интервютата с Хамер, той говори за някакъв чип, които бил имплантиран. Ами щом са ни имплантирали чипове, за какво ни е да се лекуваме при него, така или иначе този чип е в нас и ние ще умрем. А може би Хамер може да извади този чип от телата ни! Ако може да направи подобно нещо, защо не го е направил и е трябвало да умре едно невинно дете?

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 14:49 от B & C

# 265
Може ли да ми пратите линк да прочета за тези чипове. Благодаря.
В и С, нищо лично, но с чип или не - и ти, и аз няма да сме вечни...

# 266
Цитат
Хамер не е бог и няма последователи!
Ако ти и Christian не сте последователи на Хамер, то какви сте?
Последовател - Човек, който следва някакво учение или примера на някого. (тълковен речник)
Да Хамер не е Бог и щом не е бог не е застрахован от грешки. Всеки може да сгреши, но този човек убива пациентите си и ги оставя да умрат в нечовешки мъки. 
Цитат
Всеки е свободен да се лекува, където сам си реши!
Да така е и моята задача не е да огранича свободата ви, а да предупредя четящите тази тема и да ги накарам да се замислят.
Цитат
Чипове има и това го знае всеки, но ти и повечето хора не сте наясно за какво се използват!
Според теорията на Хамер се използват за да убиват хората. Много е важно хората да чуят това интервю с Хамер и да помислят върху това, което този престъпник казва.
Ани помоли за превод. Аз ви моля за същото!

# 267
Тук няма последователи на Хамер.Хамер не може да бьде следван.Откритието му обаче е фундаментално.Ако се бяхме концентрирали вьрху шизофреничната личност на Галилей,може би и до ден днешен щяхме да мислим земята за плоска.
Примери от историята безброй.Нищо ново не е добре дошло,особено ако това нарушава дьлголетно установени догми.

Познаваш ли Хамер изобщо ВС?
Ти си типичен пример как човек мисли и прави това,което медиите му казват.
А линка,който ти дадох за Ватикана е пряко свьрзан с медиите и това,което ни представят и това,което ти се опитваш да пробуташ тук.
Стотиците жертви,които предписа на Хамер са лично твоя измислица.
Хората,които тьрсят неговата помощ са в терминален стадии ,след дьлги химио и радиотерапии,отхвьрлени дори от официалната медицина.
Който твьрди,че Хамер взима пари,за да лекува е льжец и престьпник.
Хамер нито лекува,нито взима пари.

Ако не сте забелязали все още,всичките обиди и клюки са против Хамер като човек.Самата Германска Медицина и законите й я няма в медиите и никьде не се говори в подробност дали е грешна и защо.
Така е било винаги в историята на медицината.Пьрво се сьсипва откривателя,после се крадат откритията му и се приписват на някой друг след смьртта му.

"Да Хамер не е Бог и щом не е бог не е застрахован от грешки."  

Точно така е.Но той е човекьт,който е открил,че природата не прави грешки.Това,което днешната медицина се опитва да внуши е,че всички сме грешка на природата,която грешният небог,Човек,лекар, иска да поправи ,но за щастие не може.
Но понеже си толкова негативно настроена от медиите срещу самият Хамер,това ти пречи да видиш други неща.
Например това
http://www.youtube.com/watch?v=RnaYMISZOKE&feature=related

Пьлните интервюта (не орязаните по медиите) може да се видят на неговата страница.

Има тема против ГНМ,там можеш да споделяш всичките си мьки. Peace

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 02:20 от Christian

# 268
Сравнението на Хамер с Галилей е все едно да сравняваме Осама бин Ладен с Жана д'Арк.  Joy

Аз не познавам Хамер и се надявам никога да не се запозная с него, но съм чела безсмислиците, които е написал, също така съм гледала филми с него и съм запозната с неговите теории и безмозъчни брътвежи.

Ако не взима пари от пациентите си, то от какво живее?
А за това, че Хамер не лекува съм напълно съгласна. Той убива!

Другата тема за ГНМ също съм я чела и забелязах, че ти и там си писал, та не виждам къде е проблема и аз да пиша в двете теми. Дори ми направи впечатление, че в началото си забранил да се пише в нея и ако твоите почитатели си позволят да пишат в нея, си щял да назовеш имена им и си щял да разкриеш някакви неща.  Rolling Eyes

# 269
Отговорьт ми беше изтрит,което показва,че си го видяла.Е,радвам се. Peace

Общи условия

Активация на акаунт