Германска нова медицина - 5 част

• 56 431
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Открих нещо много интересно в българската страница на ГНМ.
Цитат
А защо карат бременните жени да си правят тест за вируса на СПИН?

Този въпрос също много ме безпокои. Колко трагедии! Наскоро една жена, майка на две деца и очакваща трето, изведнъж дала положителна проба. Шок и ужас за тази жена. След четири месеца отново я изследвали и всичко било нормално. Но никой не знае какво е преживяла тази жена през тези месеци. Трябва да се премахне този тест за бременните! В много случаи той е положителен, по-скоро лъжеположителен, заради самата бременност.
При мен беше отрицателен. Аз някакво изключение, което потвърждава правилото ли съм била?  Laughing
При вас как беше - положителен или отрицателен?

# 286
Не знам в България тестът за СПИН да е задължителен за бременните!
А и да е, на мен не са ми го правили и двата пъти...

Щом си го правила, значи е имало защо.... А и тестът открива антитела, а не вирус. А антитела срещу какво - кой знае...

За въпроси относно част от цитираното от теб интервю, се обърни към авторката или към репортерката, която е взела интервюто.... А, и то е във вестник - можеш да му вярваш!

# 287
Не е хубаво да се говори на изуст ВС.
http://www.unaids.org/en/CountryResponses/Countries/default.asp

Хайде всеки да погледне този линк и да се убеди сам за кои страни няма данни за ХИВ позитивност и преваленс на заболяването.

http://www.who.int/globalatlas/predefinedReports/EFS2008/index_cp.asp
Ако поровите малко повече,ще откриете и данни,с които  не се парадира.Като например в Йордания (ислямска страна с 99,99% обрязани мьже) позитивните са 600 (шестСтотин).

ВС Ако имаш проблем с киста,пиши ми на лични.Мога да ти помогна. Peace

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 14:27 от Christian

# 288
nenaatoa, за теб и хора като теб, всички изследвания са не задължителни,излишни, ненужни и най-вече с погрешни резултати.  В Австрия никой не ме е  хванал за гушата за да ме изследва, но това изследване е едно съвсем нормално изследване, което се поема от здравната каса. Аз съм се изследвала два пъти. Първия път, преди да забременея, а втория път по време на бременността. И двата пъти резултатът беше негативен, което не се връзва с твърдението, че тестът бил лъжеположителен, заради бременността. Цитатът не съм го намерила в апокрифните сайтове на Persona, а съм го намерила в сайта, който стои в подписа на Christian. И там ясно е написано: В много случаи той е положителен, по-скоро лъжеположителен, заради самата бременност.
Ето още един пример, че nenaatoa не внимава. Цитираното от мен интервю се намира в сайта на Хамер и не репортерка, а репортер задава въпроси на самият Хамер, който твърди, че в Израел не се прилага химиотерапия, а се практикува ГНМ и за това там умирали само 1%  от раково болните. Също така твърди, че СПИН няма, а това е алергия, като всички останали алергии и изобщо не бива да се лекува, което е  напълно абсурдно.
Christian, така и не отговори на нито един от въпросите ми.
Би ли ми отговорил – Ти правиш ли разлика между няма данни и няма болни?
В първия адрес който си дал намерих следното:
Население на Иран: 75 472 846               Number of people living with HIV:: 86 000
Население на Германия: 82 314 900        Number of people living with HIV:: 53 000
Как би коментирал тези цифри?

# 289
Като споменаваш Израел,погледни данните и за нея.
В Израел живеят много палестинци и много други народности.
Точните цифри н а заболяванията по раса,пол и тн можеш да я видиш само с професионален код кьм института.Предполагам затова се луташ и не можеш да наредиш пьзела.
И така е по добре може би.

ЗА теста за спин..поискай от една лаборатория листовката кьм опаковката му и се убеди сама за 50% процента надеждност.
Всички знаем,че наличието на антитела означава имунитет до известна степен,а не остра фаза на заболяване.

На какви вьпроси пьк сьм дльжен да ти отговарям?Нито си медицинско лице,нито знаеш немски на ниво,с което мога да ти дам пример,за да разбереш.

# 290
Като споменаваш Израел,погледни данните и за нея.
В Израел живеят много палестинци и много други народности.
Точните цифри н а заболяванията по раса,пол и тн можеш да я видиш само с професионален код кьм института.Предполагам затова се луташ и не можеш да наредиш пьзела.
И така е по добре може би.

ЗА теста за спин..поискай от една лаборатория листовката кьм опаковката му и се убеди сама за 50% процента надеждност.
Всички знаем,че наличието на антитела означава имунитет до известна степен,а не остра фаза на заболяване.

На какви вьпроси пьк сьм дльжен да ти отговарям?Нито си медицинско лице,нито знаеш немски на ниво,с което мога да ти дам пример,за да разбереш.

Какво за спина по раса и пол? Разкажи.

Аз знам, че теста за спин не е напълно надежден, и се позитивира от много други неща, като грип, туберкулоза и автоимунни заболявания. Това са ми го казвали на официален обучителен курс за това от канадското министерство на здравеопазването и нямам съмнения, че е вярно.

# 291
Ама вие съвсем се объркахте в твърденията си. До сега не получих нито един отговор на нито един мой въпрос, което само по себе си говори, че Christian се излага. Christian, за какви професионални кодове говориш, дето ти ги имаш, а останалите не. Нали вече се разбра, че ти не си лекар, защо продължаваш да внушаваш  на хората, че си? Joy

Искам да ви обърна внимание на следното: Човекът пуснал  темата ГНМ-5част е drize. Щом е пуснала темата, то е нормално да предположа, че тя е съгласна с теориите на Хамер и неговите открития. Хамер твърди, че вируси не съществуват, а същата тази drize в темата  Информативно за Хомеопатията е написала:
КОКЛЮШ
Първите признаци на коклюша са леко повишената температура и обилната, водниста хрема. Това се последва от влажна кашлица. После храчките се сгъстяват, стават по-жилави и за да бъдат изхвърлени, детето получава неконтролируеми пристъпи на кашлица, след които конвулсивно се опитва да напълни дробчето си с въздух, при което се получава характерния за магарешката кашлица звук. Кашлицата често се съпровожда с повдигане и/или повръщане. При бебетата могат да се получат усложнения, но при децата над 1 година те са рядкост. Малките бебенца може да не са в състояние да дишат нормално след пристъпа на кашлица, а ако повръщат често, се затруднява и кърменето им. Деца, които са били ваксинирани против коклюш, също могат да се разболеят, макар че боледуването им може да не бъде толкова тежко и при тях рядко се получава характерният звук. Това води до достойната за съжаление ситуация, при която лекарите провеждат по няколко антибиотични курса за нещо, което по същество е вирусна инфекция. Родители на деца с упорита кашлица винаги трябва да имат предвид вероятността от “видоизменен” коклюш, особено ако антибиотичното лечение е било неуспешно.
Моите въпроси са:
Има ли вируси или не?
Коклюш наистина ли е вирусна инфекция?
Какво представлява Bordetella pertussis?

Ако не можете да ми отговорите, то не е нужно да коментирате езиковите ми познания.

# 292
nenaatoa, за теб и хора като теб, всички изследвания са не задължителни,излишни, ненужни и най-вече с погрешни резултати. 
Нито ме познаваш, нито имаш каквото и да е право да коментираш личността ми!!!

Цитат
Цитатът не съм го намерила в апокрифните сайтове на Persona, а съм го намерила в сайта, който стои в подписа на Christian. И там ясно е написано: В много случаи той е положителен, по-скоро лъжеположителен, заради самата бременност.
Да, цитатът ти е верен, НО
Цитат
Ето още един пример, че nenaatoa не внимава. Цитираното от мен интервю се намира в сайта на Хамер и не репортерка, а репортер задава въпроси на самият Хамер,
Цитираното от теб интервю НЕ СЕ намира на сайта на Хамер.

Намира се на българския сайт, който е посветен на ГНМ!!! 

И ако беше прочела докрай интервюто, щеше да видиш най-долу името на репортерката - Галина Николаева. Освен това, ако беше прочела интервюто от началото, щеше да видиш, че въпросната репортерка интервюира не Хамер, а руска лекарка - д-р Ирина Сезонова.
ето моля, за справка - http://gnm-bg.com/joomla/index.php?option=com_content&view=a … 53&Itemid=135

Я да видим сега кой не внимава, кой не чете и кой си измисля и цитира неправилно, а???

# 293
Моите въпроси са:
Има ли вируси или не?
...............

Да, вируси има, например в морската вода. Друг е въпросът има ли патогенни такива?!

И още нещо - Хамер не твърди, че няма вируси! Допуска, че може и да не съществуват....
Докато има съвсем други хора, които ясно и категорично заявяват, че вирусите, срещу които се ваксинира не съществуват.

# 294
Аз имах предвид ето това  интервю.
А това със  Сезонова, да така е, публикувано е в българската страница. Но няма значение, и в двата сайта са едни и същи глупости и едни и същи небивалици.
Но най-лошото в тази история е, че има наивни и заблудени  хора дето вярват и заради тази си вяра заплащат с живота си  Confused

# 295
Аз не мога да разбера, защо продължавате да се отбранявате и оправдавате пред потребителката B & C, чиято единствена цел е да се забавлява и същевременно да се прави на умна. Последното явно й убягва.
 Бих помолила да я игнорирате, за да можем останалите спокойно да следим темата.
 Christian, преди време ти бях писала по един въпрос, относно калцификатите. По-късно ще мина на лични, ако не е проблем? Peace

# 296
След като прочетох интервюто със Ирина Сезонова, което е публикувано в българската страница на ГНМ, реших да проверя за какво точно става въпрос.
В тази страница се представя Сезонова, като лекар с тридесет годишен стаж в борбата с вируса на СПИН. Била изтъкната руска специалистка. Била е публикувала много материали по този проблем , включително и научна информация, която опровергава теорията за СПИН.
Реших да потърся информация за тази жена. Написах името и в Гугъл и така попаднах на страницата на blitz. В тази страница освен изтъкнат руски специалист я наричат още „световно известна“. Всичко останало е едно към едно с това, което е публикувано в българската страница на ГНМ.
Много съжалявам, но за световно известната Ирина Сезонова не успях да намеря абсолютно нищо, което да доказва, че тази жена е лекар и че е публикувала някаква научна информация, касаеща СПИН.
В интервюто с тази жена се споменава за  Робърт Уилнър, който умишлено се е бил заразил с вируса на СПИН за да докаже, че този вирус не съществува.
За тези дето не знаят кой е Робърт Уилнът (Robert Willner) им препоръчвам да се информират, но не само от страницата на ГНМ.
Този човек е умрял няколко месеца по-късно от сърдечен удар и неговата безумна постъпка по никакъв начин не доказва теорията му, а само това, че е психично болен.

# 297
След като прочетох интервюто със Ирина Сезонова, което е публикувано в българската страница на ГНМ, реших да проверя за какво точно става въпрос.
В тази страница се представя Сезонова, като лекар с тридесет годишен стаж в борбата с вируса на СПИН. Била изтъкната руска специалистка. Била е публикувала много материали по този проблем , включително и научна информация, която опровергава теорията за СПИН.
Реших да потърся информация за тази жена. Написах името и в Гугъл и така попаднах на страницата на blitz. В тази страница освен изтъкнат руски специалист я наричат още „световно известна“. Всичко останало е едно към едно с това, което е публикувано в българската страница на ГНМ.
Много съжалявам, но за световно известната Ирина Сезонова не успях да намеря абсолютно нищо, което да доказва, че тази жена е лекар и че е публикувала някаква научна информация, касаеща СПИН.
В интервюто с тази жена се споменава за  Робърт Уилнър, който умишлено се е бил заразил с вируса на СПИН за да докаже, че този вирус не съществува.
За тези дето не знаят кой е Робърт Уилнът (Robert Willner) им препоръчвам да се информират, но не само от страницата на ГНМ.
Този човек е умрял няколко месеца по-късно от сърдечен удар и неговата безумна постъпка по никакъв начин не доказва теорията му, а само това, че е психично болен.

Извинявай, ама какво може да доказва това, че ТИ нищо не си намерила за тази жена? Аз не я познавам, но това че не съм намерила нещо в нета изобщо не значи, че такъв човек няма или че не е лекар. Логика.

# 298
Когато става въпрос за един световно известен лекар с научни публикации, то мисля, че не би трябвало да ми представлява трудност да намеря информация за него\нея. В случая със Сезонова единственото място, където намирам информация за тази жена е страницата на ГНМ и тази на blitz. За мен това интервю не е научна публикация и не доказва теорията на Хамер.

# 299
И аз не разбирам защо обръщате внимание на B&C ??? ... Може много ясно да се види целта и ...а всички ние имаме глави на раменете си и можем да преценим и проверим в много ситуации дали законите на ГНМ работят...

Общи условия

Активация на акаунт