Германска нова медицина - 5 част

• 57 526
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
За пореден път ще се докажат думите, че след прекарана детска болест навреме, децата "израстват" психически някак...влизат в "по-горен" период.  Хомеопат го беше писал.
Или, в светлината на ГНМ - разрешават конфликт, с което идва и краят на симптомите от активната му фаза. /макар че с варицелата и запека не ми се връзва много, но то може и да е, защото не съм чела достатъчно/

Nena, нищо ли не ти е попадало за венците? Още изглеждат доста зле, започнаха и да кървят при натиск.

# 616
Какво каза стандартната медицина за венците? Аз не бих се лишила в случая от услугите й, признавам си

# 617
Не знам точно, аз трудно се решавам да ползвам услугите и... Чичко Гугъл дава доста опции, от почти безобидни, като нараняване с четката за зъби и замърсяване, през средно сериозни неща от рода на вирусно или бактериално възпаление или липса на вит. С, до доста сериозни от рода на диабет и левкемия. Не е много насочващо... Засега го карам да се жабурка с лайка и смрадлика и чакам да отмине.

# 618
Да не би да стиска зъби, докато спи? Аз имам проблеми с венците и зъбите от стискане на зъби, но са само на места подити венците Confused

# 619
Nena, нищо ли не ти е попадало за венците? Още изглеждат доста зле, започнаха и да кървят при натиск.

За зъбите има отделна таблица, но аз я нямам. Кристиян само може да каже нещо по въпроса...

# 620
Здравейте!Преди две седмици на сина -6 г.,мисля , че ми се заби трънче в крачето на безименния пръст  и с помощта на пинсета го изкарахме .След ден му се обелила  лкожичка отзад на същият пръст до червено  и приличаше на моркра рана .За около 3 дни раната спря да  сълзи и лека полека започна да си връща предишният вид и нова кожичка да расте .Преди два дни същата ситуация на палеца му на същият ляв крак , кожата  се бе отлепила ,във формата около 5 стотинки , пак сълзеше ,прилича на голяма спуката пришка .Не го боли , чувства се добре .Надявам се всичко да мине  добре и да зарастне .В четвъртък ще го водя при нашият хомеопат да го види .За какъв конфликт става въпрос в този случай?Благодаря предварително !

# 621
Да не би да стиска зъби, докато спи?

Стиска, ама в случая вирус се оказа цялата работа. И сестра му последва, макар и с по-слабо възпаление на самите венци, но с много афти по лигавицата вътре в устата /направо се измъчи милата няколко дни/. От джип-ката ни също чух, че има такъв вирус в момента, а и в съседния подфорум се натъкнах на тази тема, та не ми останаха много съмнения.

Chris, ние сме добре вече, но ако имаш време да пишеш какво мислиш за конфликта, освен че ми е интересно, ще ми бъде от полза. Цялата работа съвпадна с тръгването им на училище и ще е хубаво да знам какви страхове и проблеми им се въртят из главиците.

# 622
  • София
Аз, доколкото зная, ГНМ отрича вирусите като възможна причина за каквото и да било заболяване.
 Mr. Green

# 623
Е, крайно време е да си изнясниш позициите на различните учени и да отдиференцираш конкретиката. Simple Smile

ПП. Ако твърдиш, че някой учен е наблюдавал жив вирус, а не предполагаеми части от него, може спокойно да се кандидатираш. Я за БАН, я за извънземен. Местата са все още фриииийй... Simple Smile

# 624
  • София
Аз ли това?

С какво предизвиках тези емоции? Към БАН ли да се насоча или директно към открития космос само не разбрах. Аз обичам да бъда конкретно насочвана. Възможността за избор ме парализира. Т'ва е някакъв конфликт, знаеш как е...

Мислех, че съм схванала позицията на ГНМ по въпроса с вирусите. МА май не съм... Mr. Green

# 625
МариаСТ,
Как сьм пропуснал вьпроса ти,не знам.... Shocked
Лигавицата на устната кухина принадлежи кьм Ентодерма и там вируси не работят,а бактерии.
Главният конфликт е "не мога нещо да сдьвча,да ям,гадно е на вкус"
Мисля си за внесена нова храна при децата...Кьде се хранят в момента?Променено ли е храненето им?
Щом казват,че е вирус,нека да го изолират bowuu

Подуването е било активна фаза,афтите са решена.

Клонка,
Както и преди,има много да четеш,за да разбереш основни принципи в еволуцията на човека.Тогава може би ще свьржеш и разбереш и законите в ГНМ.
Хамер не отрича вирусите,но дьлбоко се сьмнява в тяхното сьществуване.Тези,които ги отричат са сьвсем други хора.Можеш да ги намериш на много места и да прочетеш.

# 626
Мерси, Christian   bouquet  Щях да те тормозя на лични, ако бяха зазляли нещата.

А това за вируса го написах в смисъл, че не е от някаква травма причинено от рода на стискане на зъби или по-силно четкане. Иначе дали вирус или бактерия, който го вълнува да си ги гони да ги изолира.. на мен по-важно ми е какво го е провокирало.

Храната казваш. Възможно е. Те се хранят основно у дома, но лятото ги разпускам и хапват повече вредности, да не кажа, че основно на сладолед я карат  Embarassed Съответно в края на ваканцията се опитах нежно и внимателно да се върнем към по-нормален режим, повечко плодове и т.н. Мислех, че е станало неусетно, но явно не е. Затова пък използвах случая да им обясня как тялото им се сърди за всички боклуци, с които са го хранили през лятото /което се оказва лъжа в случая, ами дано поне да е имала смисъл/.

# 627
Имах пред вид друго.
Дали в училище вече ядат друго или ти им слагаш храна да си носят?
Ние карахме подобно нещо с голямата,когато трьгна на училище и нямаше вече полезните неща от в кьщи,на които беше свикнала.
'Тормози ме",няма проблеми  bouquet

# 628
От вкъщи си носят. Миналата година ходиха на стол известно време, но не им хареса и ме помолиха да им слагам от вкъщи.
Един-два пъти се храниха при баба си след ваканцията - или там е станало нещо, или след два месеца на сладолед нормалната им храна им се е сторила гадна на вкус.
Хубаво, че не е нещо по-сериозно - страхове, конфликти с учители и пр. Храненето ще го оправим някак.
Още веднъж благодаря  bouquet

# 629
И аз съм притеснена сега с тръгването на ДГ какви конфликти ще се породят? Храненето е коренно различно от това у дома....

А има ли начин как да ги предотвратим или "омекотим" според ГНМ?

Общи условия

Активация на акаунт