Германска нова медицина - 5 част

• 56 442
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
След като прочетох интервюто със Ирина Сезонова, което е публикувано в българската страница на ГНМ, реших да проверя за какво точно става въпрос.
В тази страница се представя Сезонова, като лекар с тридесет годишен стаж в борбата с вируса на СПИН. Била изтъкната руска специалистка. Била е публикувала много материали по този проблем , включително и научна информация, която опровергава теорията за СПИН.
Реших да потърся информация за тази жена. Написах името и в Гугъл и така попаднах на страницата на blitz. В тази страница освен изтъкнат руски специалист я наричат още „световно известна“. Всичко останало е едно към едно с това, което е публикувано в българската страница на ГНМ.
Много съжалявам, но за световно известната Ирина Сезонова не успях да намеря абсолютно нищо, което да доказва, че тази жена е лекар и че е публикувала някаква научна информация, касаеща СПИН.

Много съжалявам,но има грешка в името и-Ирина СAзонова.Можеш да потърсиш пак-примерно с руската търсачка,където те зарива с инфо:

http://www.google.ru/#hl=ru&q=%D0%98%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0 … p=f808130679159c1

Кoментари?Или не понимаем руски,за по-удобно.

# 301
Цитат
Много съжалявам,но има грешка в името и
И аз много съжалявам. Днес разбрахме, че в българската страница на ГНМ има сгрешено име, а какво ще разберем утре?  Утре ще разберем, че цялата ГНМ е една огромна грешка.

Ракът е лечим. Търсете своевременно компетентна помощ. Не се стр …  срещата с лекар.

На тези, които тепърва се запознават с теорията на Хамер и неговата ГНМ им предлагам да прочетат това (на английски) или това (на немски)

Ако ви е поставена диагноза рак на гърдата и обмисляте възможността да се лекувате с помощта на ГНМ, то моля потърсете снимки на пациенти с подобна диагноза, които са предпочели да не се оперират и са повярвали на Хамер и неговата секта-убиец. Снимките са ужасяващи, а болката, която са изпитвали тези хора е неописуема.

# 302
B & C Аз имам един въпрос към вас - Вие лично боледували ли сте от рак ??? Защото аз да и то точно от рак на гърдата ...за моя случай няма да говоря ,писала сам в предните теми затова не желая да се повтарям...това което сам писала сам го преживяла и не съм чела от тук и там ... и тъй като темата за рака ме вълнува по понятни причини след като се запознах с 5-те биологични закона и съответно посочените причини за различните видове рак лично сам разговаряла с няколко души които ,които също са имали поставена диагноза рак... и трябва да ви кажа ,че всичко съвпада ... вие посочвате единствено материали за хора ,които не са ползвали методи на лечение от стандартната медицина и че тези хора вече не са между живите... а случайно да сте чували ,че има и хора които въпреки че са ползвали и са се лекували с методи на стандартната медицина и всичко което им е било предложено от лекарите и въпреки това тези хора също не са сред живите ??? и то аз говоря не за хора при които рака е бил открит в напреднал щадии ,а в начален ... можете сама да проверите и да се свържете с такива хора или техни близки ,ето например в пулс.бг - форума за рака ...
Аз съм човек,който не отрича стандартната медицина и разбира се ,че в много случаи тя е полезна и необходима ,както между впрочем и различните алтернативни методи на лечение ... а вие след като не вярвате в законите на ГНМ просто има съответната тема за това ,пишете си там ,коментирайте си ...а хората с тежки диагнози нека сами направят своя избор кой как да се лекува ...

# 303
p.s. тъй като нямам кирилица на компютъра и ползвам програма за превод на български моля да бъда извинена за допуснатите правописни грешки

# 304
Цитат
Вие лично боледували ли сте от рак ???
Аз  не съм имала  рак, но в семейството ми има 3 случая на рак.
Цитат
а случайно да сте чували ,че има и хора които въпреки че са ползвали и са се лекували с методи на стандартната медицина и всичко което им е било предложено от лекарите и въпреки това тези хора също не са сред живите ???
Да. И не само съм чувала, ами съм и виждала подобни случаи, но също така съм виждала и такива на които е помогнала и те не са малко.
Цитат
Аз съм човек,който не отрича стандартната медицина и разбира се ,че в много случаи тя е полезна и необходима ,както между впрочем и различните алтернативни методи на лечение ...
Ако сте била запозната с ГНМ и сте вярвали в нея, то изобщо не е трябвало да се оперирате и да се подлагате на химиотерапия. Вие не сте се лекували с ГНМ, а сте се подложили на лечение, което се предлага от конвенционалната медицина. И сега в един момент твърдите, че ГНМ работи и може да излекува човек от рак. Мисля, че не е почтено от ваша страна. Всички пациенти, които не са се оперирали, а са се доверили изцяло на ГНМ са мъртви.
Нямам нищо против алтернативните методи на лечение, стига те да са обсъдени с лекар. В случая с ГНМ не става въпрос за някакво алтернативно лечение.
Ето Ви още информация за  ГНМ. За съжаление е на немски.

# 305
Ами аз за моя случай сам описала всичко ,да лекувала сам се частично със стандартна медицина така е ,а за ГНМ не бях чувала още ...но отказах 5 годишното хормонално лецвхение ,възстанових си месечния цикъл ,а при естрожен и прожестерон чувствителни резептори на рака се сещате какво означава това нали (говоря така понеже нали сте запозната) ... и до ден днешен нямам проблем ...ето и друг случаи -моя приятелка също с рак на гърдата - подложи се само на операция - отстраняване на тумора и лимфните възли тъй като имаше разсейки , отказа по нататъшно лечение вклювхително и химиотерапия отказа и също е добре и няма проблем вече няколко години след операцията... в пулс.бг пак се запознах с една жена ,която е правила операция , химиотерапия ,лачетерапия ,абе всичко каквото и е било предложено от стандартната медицина и въпреки лечението по-късно прави разсейки в кости и черен дроб ,предлагат и нова химия и този път тя отказва лечение от страна на стандартната медицина ,започна с алтернативни методи да се лекува и се чувства добре в момента ,2-ра година след откриването на разсейките ... аз мисля ,че всеки трябва да има възможност и шанс сам да прецени как да постъпи без заплахи ,без рисуване на страшни картини и внушаване на някаква обреченост ... а всъщност  всички сме смъртни ...

# 306
Цитат
да лекувала сам се частично със стандартна медицина
Извинете, но за мен операция плюс химиотерапия не е частично лечение.
Цитат
а всъщност  всички сме смъртни ...
Да така е, но е много важно, кога, как и защо ще умрем.
Аз не бих желала да умра сама в някоя клиника в която ще ми обясняват за това, че имам конфликт и трябва да го разрешавам. Също така не бих желала, някой психопат да ми обяснява, че непоносимата болка, която изпитвам е признак за оздравяване.
Тази болка не е признак за оздравяване, а предвестник на смъртта.

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 20:29 от B & C

# 307
B&C защо ли ми звучиш толкова познато.
Преди 8 години щях да те подкрепя, защото също разсъждавах като теб и естествено действах и взимах решение  по стандартния начин .
Съгласих се на опрерация от рак на гърдата,лъчетерапия, но без химия,понякакво стечение на обстоятелствата ме пропуснаха и не ми я назначиха,за което съм  им много благодарна.
Отказах хормоналната терапия.
Три години след това научих за ГНМ и живота ми придоби съвсем друг смисъл. Задавах  си  много въпроси и намерих отговорите.
Не отричай всичко ,защото не знаеш след време как може и ти да промениш светогледа си .
Аз вече го направих и това ме прави щастлива ,уверена и не живея със страха ,че рака може да се върне.
За всички срещнали се с рака ,това е най големият  парализиращ страх и кошмар -да не се върне отново. Никоя болест не идва вън от човека тя е следствие от неговия начин на живот,неговите мисли ,стресови ситуации, психологически изживявания,които след време рефлектират и се проявяват на физическо ниво-болест.Но за това трябва човек да си отвори сетивата ,да слуша ,наблюдава, анализира , сравнява и вярва.
 newsm10

# 308
eliwas, winnen, бихте ли посъветвали някого да не си прави операция, така както Хамер е постъпил с Michaela Jakubczyk-Eckert? Хамер й е казал да спре незабавно всяко конвенционално лечение и да откаже планираната операция. Резултатът е запуснат карцином с разпад, достигнал дори до гърба й (снимки има, но няма да давам линк към тях, защото са ужасяващи) и ужасни болки, защото жената е отказвала обезболяване по съвет на Хамер. Да не се оперира огромният тумор на Olivia Pilhar също е бил негов съвет.
Бихте ли настоявали терминално болен да не се обезболява?
Бихте ли посъветвали някоя жена да не се подлага на химиотерапия или хормонотерапия, при положение, че знаете много добре, че на други хора са им помагали?
Бихте ли предложили на някого да "лекува" сериозно заболяване, за което всеки изгубен ден е от значение, с "решаване на конфликт", вместо да го насочите към хубава клиника за своевременното му лечение?
Бихте ли посъветвали жените да не ходят на профилактични прегледи?

Ако отговорите на всички тези въпроси с "да", тогава ще ви повярвам, че наистина познавате ГНМ. Защото всъщност до това се свеждат практическите "резултати" от ГНМ.
Ако пък твърдите, че не това е ГНМ, наистина ли можете да игнорирате всички посочени случаи, където създателят на ГНМ се е намесвал и причинявал смъртта на страшно много хора?

Останалите ви размисли произлизат от естествения стремеж на хората, преборили се със сериозно заболяване, да си обяснят защо е възникнало то и така да се справят със страха си от него. Но "обясненията" на ГНМ дават твърде малка утеха, защото се отличават с удивителна жестокост към самия болен, внушавайки му, че той сам трябва да се излекува от заболяване, което му е причинил собственият му мозък.  ooooh!
Всъщност, наистина ми е много чудно как някой може да се разпознае в опростенческите модели на ГНМ.

# 309
Един ЛЕКАР би трябвало да изложи всички гледни точки, да обясни всички възможни процедури, усложнения, възможности и т.н. и би трябвало да остави пациента да вземе крайното решение за лечението си и за живота си.

Един лекар няма право да настоява!

Никой няма право да казва на друг как да постъпва!..

ГНМ се прилага само тогава, когато пациентът сам я пожелае!

# 310
Тези, които са се лекували само с ГНМ, са мъртви. Те не могат да станат от гробовете си за да ви кажат колко голяма грешка правите. Другите, които са минали през операция, химиотерапия или лъчетерапия са живи. Всички минали през диагнозата рак се страхуват, задават си въпроси и на някой от тях им е много по-лесно да намерят всички отговори на тези въпроси в този абсурд, наречен ГНМ, но това не е решение на проблема. Ако имате въпроси на които не можете да си отговорите, ако ви е страх, то много по-добре е да се обърнете за помощ към психолог от колкото към един психично болен. Психично болният няма да ви помогне, а само ще ви навреди.

# 311
чета я тази дискусия-толкова безсмислена,че чак се насилвам да чета постовете на някои ..ама ...
B & C,откъде имаш информация колко хора са се лекували само по ГНМ?
и колко са умрели?
а психолога как лекува?
и психично болният ,ако визираш Хамер-кой го диагностицира?ти ли?

# 312
Един ЛЕКАР би трябвало да изложи всички гледни точки, да обясни всички възможни процедури, усложнения, възможности и т.н. и би трябвало да остави пациента да вземе крайното решение за лечението си и за живота си.
Напълно съм съгласна с това изречение, стига да не става въпрос за пациент – дете. Но както лекарите са длъжни да обяснят всички възможни процедури, усложнения и т.н., то по същия начин би трябвало да постъпват и всички занимаващи се с алтернативна медицина, а те не го правят. Единственото което правят е да дават голи обещания, които нямат нищо общо с реалността.

Mamagemelar, можеш да се обърнеш към  д-р Лидия Първанова или някой неин колега и да ги попиташ, как точно лекуват. Но бъди сигурна, че не е с ГНМ.  Simple Smile

Така и не разбрах, къде да намеря лекар, които да практикува ГНМ. Говоря за човек завършил медицина и имащ право да практикува, а не за човек представящ се за лекар, какъвто е  Christian  Thinking

Все още очаквам коментар на следните цифри
Население на Иран: 75 472 846               Number of people living with HIV:: 86 000
Население на Германия: 82 314 900        Number of people living with HIV:: 53 000

Въпросът за Коклюш, също продължава да ме интересува. Авторката на тази тема е написала, че Коклюш е вирусна инфекция. Това вярно ли е?

# 313
ВС,погледни се какви ги пишеш.И Персоната и тя.Пьлни измислици.
Историите на починалите няколко човека,за които четете от апокрифните сайтове са сьвсем други.
Има кьде да се прочетат,намерете ги.
Якубчик е минала през осем химиотерапии и безброй обльчвания и се обрьща кьм Хамер след като е отписана от официалната медицина.Хамер не е причинил смьртта на никого.Традиционната медицина е свьршила работата си преди това.

Изобщо не става дума тук някой да сьветва друг да не се подлага на дадена терапия (всьщност традиционната предлага само една-химиотерапия за всеки).
ГНМ сьдьржа и превенция и диагностика и терапия.
Но понеже четете от апокрифни сайтове,няма как да знаете.
Да не говорим,че персона описва млечните жлези като ектодерма,а те са модифицирана потна жлеза от мезодермален произход.
Не става така.Затова и сте много далеч да разберете нещо от откритието.

# 314
то по същия начин би трябвало да постъпват и всички занимаващи се с алтернативна медицина, а те не го правят.
Това не е вярно.
За да се практикува ГНМ не е нужно да е завършена медицина. Както и друга алтернативна медицина. Говоря за Канада.

Общи условия

Активация на акаунт