Германска нова медицина - 5 част

• 56 345
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ние нямаме други неща, затова не съм ги описала.
Нямаме температура, може би това е странното. И кашлицата е ужасна. Като почна да кашлям аз, почва и малкият... Crazy
Ако решим, че той е първокласник и това ни обединява всички в една стресова ситуация, че му викам, щото е мега разсеян и ме изкарва от търпение, би следвало него да го удря в ушите...
На баща му не му влияе ситуацията с училището, той си има много грижи в бизнеса, а от него почна всичко - той пръв се разболя. Ако е от бизнеса, да, хубаво, може и мен да ме е тръшнало, щото нали ако на него не му върви и аз ще пострадам, понеже съм паразит и той ме издържа, но пък нещата не са зле чак толкова, обичайните проблеми в криза, макар малко по-сериозни този месец. Но пък детето хич няма общо с тая работа. Майка пък - хептен.
Изобщо не виждам връзка. А симптомите са еднакви.
Мъжът ми вече е здрав. Но детето не се оправя. Аз съм във вихъра на процеса... Mr. Green
Дали все пак не е вирус? Thinking

# 676
КЛОНКА,

Отиди в някоя лаборатория щом мислиш,че е вирус и поискай да установят кой точно е.После,както знаеш,изписват антибиотик.
Така,че всичко ще е наред. Peace

# 677
Can a fever cure cancer?, dailymail.co.uk

"Now, scientists believe they understand how this might work (да, да). There are two theories: the first is that an infection serious enough to provoke a fever response can push the body's immune system into a high-powered, hypersensitive state.

This helps the patient's immune system detect the fact that cancer cells are subtly different from normal healthy cells. It then attacks the tumour cells as though they are infectious invaders.
In everyday life, our immune systems may wipe out many cancer cells unobtrusively, so we never know we were at risk. But, too often, such tumour cells can be sufficiently similar to normal ones that they sneak under the radar of a normally-running immune system and develop into serious cancers.

The other theory is that the high temperature itself attacks and destroys the cancer."

И т.н.

# 678
Обикновено бебето в утробата заема най добрата за него и майката позиция за раждане. Как се обяснява избора за хоризонтално разположение на бебе в 40 г.с?

Лекарите са категорични за Ц - раждане.

# 679
Обикновено бебето в утробата заема най добрата за него и майката позиция за раждане. Как се обяснява избора за хоризонтално разположение на бебе в 40 г.с?

Лекарите са категорични за Ц - раждане.

Неразрешени страхове на макйта; физически особености на матката, които подсказват точно тази като най-удобна позиция за бебето; обикновенно тези особености са в следствие на болест или травма.

Има две абсолютни показания за секцио - напречно разположение на бебето и плацента превия.

Хомеопатията може да помогне за решаването на мачините страхове и за оправянето на следствиято от белест/травма, стига да имаш добър класически хомеопат.

Много ще се радвам да прочета и ГНМ какво може да предложи в този случай.  bouquet

# 680
Всъщност, влязох да попитам нещо Simple Smile

Къде да чета за коклюш според ГНМ?   bouquet

# 681
интересна е мисълта за неразрешени страхове на майката  Thinking  би ли дала повече инфо,ако имаш  Hug

аз искам да попитам за ларингит/фарингит  Praynig

# 682
Страховете държат напрегнати/стегнати сухожилията и други тъкани, което може да попречи на бебето да заеме позиция с главата или с дупето надолу (за мен седалищното предлежание не е болест или проблем, просто по-рядко срещано нормално положение). 

# 683

Доколкото знам това положение се дължи на слаби коремни мускули и обикновенно се среща след първа бременост.Не знам от кой град си,но можеш да потърсиш опитен йога инструктор да ти покаже техники за обръщане,при положение че имаш още малко време(не разбрах вече в 40 седмица ли си?)За София мога да ти препоръчам Вера Захариева.

# 684
Не всичко може да бьде обяснено с ГНМ.Предполагам,че Хамер знае,аз обаче не зная и не мога да дам отговор.

Ларингит е уплаха в лицето,фарингит е територия.
Коклюш е територия с уплаха в нея.
И трите са в решена фаза.

# 685
Как се лекуват тези териториални конфликти? Аз дори не знам кое ми е конфликта. А ако предполагам за нещо, какво да направя, за да го реша? Но детето няма връзка с конфликта, а и то се зарази пак. Аз се влача от 1 седмица с ужасна кашлица, хрема, гърлобол. Дъщеря ми го изкара леко преди това и сега пак започна да се заразява. Днес вече носът й тече като река, кашля и киха. Опитах какви ли не бабини методи върху себе си нищо не ми помогна. Колкото и да не искам да го призная няма да се учудя да съм направила бронхит и да имам нужда от антибиотик. Днес звънях и на хомеопат и може да ни приеме чак другата седмица.

# 686
Солей, ами вие сменихте сериозно територията и обкръжението си; дали наистина няма връзка с това?!

Кристиян, благодаря за отговора.
Сега остава да се чудя какъва е територията с уплахата на малкия. Имам подозрения и никак не им се радвам, защото аз съм причината...

# 687
Солей,
Конфликтите ти са в решена фаза.Няма какво да решаваш.
В лечебната фаза обикновено (всички знаем) нищо не помага докато сама не свьрши.
Грип минава с аб за една седмица,без аб за 7 дни.Всички го знаем.

Мег,
Достатьчно е някой да му е изревал в лицето и да е бил сам по време на случката.

# 688

Доколкото знам това положение се дължи на слаби коремни мускули и обикновенно се среща след първа бременост.Не знам от кой град си,но можеш да потърсиш опитен йога инструктор да ти покаже техники за обръщане,при положение че имаш още малко време(не разбрах вече в 40 седмица ли си?)За София мога да ти препоръчам Вера Захариева.

Тук наоколо няма кой да ми покаже.  Peace Да, в  средата на 40 г.с. съм.

Много ми е мъчно защото имам огромното желание да си родим бебенцето по най естествения възможен начин. за сега сме на варианта, чакаме да тръгне раждането и при прегледа решаваме какво да правим - тоест ако се е завъртяло главично си го раждаме нормално, ако ли не цезарово. Поне за сега уддържам атаките от лекарят ми за плановото цезарово.

Благодаря ви за включването. Мег и на теб   bouquet

# 689
Според езотериката ларингит е цитирам " толкова сте ядосан , че не можете да говорите ; страх ви е да вземете думата ; възмущение от власт , упражнявана над вас " . Разрешава се чрез мисли от типа "свободен съм да си поискам това , което желая ; безопасно е да се изказвам ;спокоен съм " .

За тази кашлица , която върлува в момента и имитира коклюш съм твърдо убедена , че е резултат от коклюшния компонент в ДТК. Или по-просто казано атипична коклюшна епидемия .

Обърнете се към хомеопат - вършат чудеса с няколко простички лекарства .

Nivea , доза Pulsatilla в края на бременността помага на плода да се "намести" правилно . Успех ти желая !

/дано не измествам темата с хомеопатичните си "вмешателства" , но се надявам да съм полезна/

Общи условия

Активация на акаунт