Германска нова медицина - 5 част

• 56 341
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Нивеа,бебето ти ще се обьрне преди да започне да излиза.
Има няколко метода за "обрьщане",макар и не научно доказани,но понякога действат.
Индйиският мост и свещите между прьстите на краката.
Колкото повече стрес и притеснения имаш около раждането,толкова по няма да иска да излиза бебето.
Успокоиш ли се и дадеш ли пьт на неговите желания,то само ще реши веднага какво да прави.
Дай му малко доверие и време. Peace

# 691
Nice,  Hug благодаря ти. Ще консултирам Пулсатила-та с хомеопата си след малко. Ако имаш по вече инфо къде си го чела, може ли моля?

Кристиян, нямам страх от раждането  Peace Никакъв. Ако може да е естествено, а не С-раждане, но не ме е страх. Неразрешените ми страхове са свързани с работата и то през последните поне 12 месеца.

Как да ги разреша? Това е големият въпрос за мен, за да помогна и на бебето и на себе си. Peace Не зная до колко оттеглейки се от бизнеса би ми помогнало...това че си останах у дома през последните 2 седмици определено ми помага да се успокоя. Работата ми обаче е такава че продължавам да съм в течение, макар и не оперативно на day - to day рутината, което продължава да ме напряга.

Кристиян, моля те кажи по вече за индийския мост и свещите между пръстите на краката.

# 692
Индийски мост

Изпълнява се на празен стомах. Легнете по гръб, така че тазът ви да е на 20-30 см по-високо от главата. За целта можете да използвате възглавници. Останете в това положение между 5 и 15 минути. Под силата на тежестта главата на бебето се опира в дъното на матката, на бебето това очевидно няма да му се понрави, но пък може да го накара да се обърне. Изпълнявайте това упражнение 2 пъти на ден по 10 минути в продължение на 2-3 седмици. Можете да започнете от 32 г. с. Изследванията показват, че този метод е ефективен в 80 % от случаите.
http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=1262

Ето тук още малко асани,които са много полезни и може да упражниш:
http://www.babyglueck.ch/geburtsvorbereitung/yoga_stellungen.php

# 693
Nivea ,не съм го прочела инцидентно , това ми е работата ! Wink

Радвам се , че имаш хомеопат  Peace.

# 694
Nivea ,не съм го прочела инцидентно , това ми е работата ! Wink

Радвам се , че имаш хомеопат  Peace.

Не знаех.  Peace Радвам се че те имаме в темата  Hug
Хомеопатът каза Пулсатила 200, но понеже няма от къде да я вземем днес, а раждането може да започне всеки момент, взех Пулсатила 30, а утре мъжът ми ще ходи до Варна да вземе 200.

Веднага след като взех П 30 бебето започна много активно да се движи  Praynig Praynig Praynig дано се обърне!

Благодаря ти за помощта. Сори за офф-а.

ॐ благодаря за асаните и индийския мост   bouquet

# 695
Нивея, желая ти безпроблемно раждане и скоро да се похвалиш със здраво бебче.

Искам само да ти кажа, че второто ми дете също беше седалище и не се обърна до последно и в тази връзка разбрах, че упражненията трябва да ги правиш с помощта на някой твой близък, освен това е доста тежко и не се издържа 5 минути с главата надолу, има опасност да ти прилошее. В последните седмици на бебето вече му е тясно (защото е пораснало и водите са намалели) и понеже не може така свободно да се движи, шансът да се обърне е твърде малък.
Ти сама си решаваш, но секциото не е страшно и по мое мнение по-добре си мисли положително за всички хубави моменти, които ви очакват, отколкото да правиш неща, опасни за теб и за бебето, и то на финалната права.

# 696
порових тук -там,но не намирам отговор,затова питам Peace
какви а конфликтите,свързани с езика-става въпрос за уголемен,болезнен език,с възпалени лимфни възли под него,както и по цялата шия,а езика е на рани и се бели.Ситуацията е от поне месец,жената е доста затруднена

и още нещо-смисълът на температурата според ГНМ след решаването на конфликта.Ами,ако не се вдига температура?,т.е. вдига се,но е т.нар. по народному вътрешна температура
/притеснението ми е за моите момичета,които вече над  месец кашлят,поспирват,пак кашлят- минаха и тонзилит,и фарингит,и ларингит с присъщите кашлици,както и доста секрети по едно време,та чак ги водих да ги слушат,да няма нещо в дробовете ,нон стоп с хремички,и никакви температури-само веднъж вътрешна/това значи ли,че не решават конфликта с пустата градина,и зациклят там някъде?оф,оплетох се вече,на хомеопат не ми се ходи,че не ми се дава лекарство за нещо,което знам,че не е болест,а в същото време имам страх да не усложним положението с бронхи,или сливици Rolling Eyes

# 697
Нивеа,

Днес се раждат бебета сьс седалищно положение,но трябва да има специалист,който има практика в това нещо.Седалищното положение не означава автоматично секцио.

Мамагемелар,

Жената е в лечебна фаза!Около 6 до 8 седмици трае лечебната фаза на тези конфликти.

Не е задьлжително да има температура при решаване на конфликт.Обикновено това показва,че конфликтьт е бил лек.(ако нямаТ).
Хроничните кашлици са постоянни рецидиви на територията.
Кашлиците са решена фаза.Проблемьт е,че зациклят един и сьщи конфликт и двете фази се застьпват постоянно.
За да се "усложни" даден ларингит или фарингит трябва да има налице тежьк конфликт,като самият бронхит пак е лечебната фаза.
Ако имате вьзможност да ги спрете от градина за известно време ще наблудаваш ясно как всичко минава и после като трьгнат,как започва.

# 698
Искам само да ти кажа, че второто ми дете също беше седалище ...

Бебето на Нивея не е седалищно, а напречно! Седалищното предлежание с добър специалист може и без секцио, но в Бг не се навиват и от много години нямат опит с такива раждания. В случая на Нивея, ако не се обърне, секциото е неизбежно. Стискам палци всичко да е наред, независимо от начина по който се роди бебето Hug

# 699
Записваш висше само ваксиниран  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

„Свободата, Санчо, е на върха на копието.“

# 700

Жената е в лечебна фаза!Около 6 до 8 седмици трае лечебната фаза на тези конфликти.

Ок,но какъв е конфликта Praynig-аз не мога да й го обясня

Ако имате вьзможност да ги спрете от градина за известно време ще наблудаваш ясно как всичко минава и после като трьгнат,как започва.
това го наблюдавах вече-за 5 дни вкъщи отминава,но при споменаването снощи,че днес са на градина-пак кашлици посреднощ Tired

# 701

За тази кашлица , която върлува в момента и имитира коклюш съм твърдо убедена , че е резултат от коклюшния компонент в ДТК. Или по-просто казано атипична коклюшна епидемия .

Какъв коклюшен компонент в ДТК? Детето на Мег едва ли е ваксинирано с тази ваксина.

Грип минава с аб за една седмица,без аб за 7 дни.Всички го знаем.
Кристиян, не искам да споря, но не минава във всички случаи. В момента детето след поредното подобрение пак е с течащ нос. Аз съм си на същото положение.

# 702
Не знам дали и с какво е ваксинирано детето . Споделям наблюдения върху не малък контингент деца - и ваксинирани и не .

Не си мислете , че ако детето е неваксинирано , но поради една или друга причина /най-вече храненето !/ е с по-слаб имунитет не може да се зарази с атипичен ваксинален коклюш . За съжаление децата ни / неваксинираните / са застрашени от ваксинираните / точно обратното на това , което проповядват/ , тъй като те отделят продължително време атипични вирусни компоненти около тях . Това важи за много ваксини , но най-често се проявява при коклюша .

# 703
Найс, какво имаш предвид под "най-вече храненето"? Нещо конкретно като модел на хранене или определени продукти?

Иначе насоката на Кристиян на мен ми е напълно достатъчна   bouquet Знам къде и какъв е проблема и защо сега се проявява. Само не знам как ще го овладеня; но предвид, че коклюша дава имунитен доживот, надявам се да си е преосмислил отношението към конфликта и повече да го не приема като конфликт по този начин.

# 704
"Обичайните " проблеми в храненето на децата , а именно - твърде много млечни продукти , като масло , сирене , кашкавал и производни . Имам дечица , които се хранят само с това .

Твърде много сладки храни , рафинирана захар , това си е цяла епидемия , наистина .

Малко или никакви плодове и зеленчуци .

Твърде много месо .

Прекалено продължително топлинно обработвани храни .

... и така -нататък в този ред .

Джънк-фууд- близалки , пасти , корнфлейкс , шоколад , желибони /особено вредни/ , подсладени сокчета , или още по-лошо разтворими такива , газирани напитки ,чипсове , пелети , царевични пръчици и още , и още ....

Всичко това води до хронична липса на градивни елементи за детския организъм , пълен витаминен и микроелементен дисбаланс , подтискане на естествена чревна флора и развитие на патогенна такава .... А в това се коренят мнооого болести .

Общи условия

Активация на акаунт