® E-bay - тема 44

• 35 893
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, имам въпрос. В събота платих един часовник, това ми е първа поръчка. Днес си погледнах сметката, сумата само е блокирана. Чрез пейпал не става ли директен превод от сметка в сметка?

# 436
  • София
Момичета, имам въпрос. В събота платих един часовник, това ми е първа поръчка. Днес си погледнах сметката, сумата само е блокирана. Чрез пейпал не става ли директен превод от сметка в сметка?

Да, първоначално само се блокират....в рамките на няколко дни ще си ги дръпнат  Peace

# 437
Преди време се коментираше,че има ограничение в пускането на диспути,някъде пише ли го това черно на бяло,защото аз не намерих такъв текст.Ако наистина има ограничение,трябва да прецизираме пускането на диспути,за да не ги изхабим за стотинки.Аз имам неполучена стока за около 30 лв. и не знам дали да отварям диспут,че вече са ми 8 досега... newsm78

# 438
уфффф и аз чакам една пратка от 7 декември дето не идва и е време да отварям диспут ,въпреки че два пъти писах на жената и тя любезно ми отговори ,че щяла да провери в пощите да направят разследване ,ама нищо няма все още ......и май ще се пише на Пей пал
ако има ограничение то за година ли е ?Сега почва нова година ...

# 439
Някой получавал ли е скоро от Америка? Интересува ме по колко се бавят пратките заради празниците и новите ограничения. Стойността е под лимита, но дали пак ще минава през митница?

# 440

Да, първоначално само се блокират....в рамките на няколко дни ще си ги дръпнат  Peace
Много благодаря!

# 441
Някой получавал ли е скоро от Америка? Интересува ме по колко се бавят пратките заради празниците и новите ограничения. Стойността е под лимита, но дали пак ще минава през митница?

Аз получих вече от там една на стойност над 30лв. в пощата,както всички останали/митница в моя град няма/,може да е късмет,не знам,а може да е била тук още преди Новата година.
Получих и 2 от Тайланд на малка стойност-пак в пощата.Късмет и на тебе! Peace
Пристигнали са за около 2 седмици.Но чакам и една от 1.12.2009,за която трябва да пускам диспут.Според мене няма забавяне заради празниците,по-скоро зависи кога и как ги е пратил продавача.

# 442
Вчера получих картичка от Чикаго. Въздушна поща, приорити.
Печатът от Чикаго беше на 30 ноември. От България - 10 януари!

# 443
  • Бургас
И аз ще си чакам моите неща от САЩ  ooooh! Едните неща са пратени уж на 13.11, а другите са платени на 12.12 и пратени на 21.12  Confused Евала поща, евала митница  Sick

# 444
Вчера получих пратка от щатите платена на 11.11, и от Англия платена на 18.12  Peace

# 445
  • Бургас
Лекинко се обнадеждавам, че може би все пак ще си получа покупките  Praynig ...някога...

# 446
Лелее как се ядосах  #Cussing out
Пуснах диспут или кеис незнам точно. И след като вчера казах на продавача че още не съм получила мр3-ката (след като той ме помоли да изчакам и предната седмица, днес ми е отговорил че съм му била платила на 24 декемрви което хич не е така. Аз съм платила на 24 Ноември. Казах му да си провери пак , защото не е вярно това което казва и че вече чакам 49 дни и си искам парите. Какво да правя сега, какво ще следва. Някой по наясно ще ми каже ли , Моля  Praynig
Гледам , че пишете че пускате клаим, кеис, диспут и т.н. или през ибей или пейпал. Моето нещо къде е пуснато, в ибей ли ?

Praynig Praynig Praynig

# 447
Здравейте момичета,
от скоро ползвам paypal и се притеснявам, че едната ми поръчка от 07.01 още е със статут Pending, а другата от същата дата  е Completed след няколко часа. Мислители. че има проблем?
Благодаря ви предварително.

# 448
Cvete™, като натиснеш See case details къде те отвежда? Провери в пей пал дали имаш ли отворен диспут. Това мога да помогна за сега.....  Confused

# 449
Момичета имам нужда от помощ Confused За първи път ще използвам фирма за поръчка от Ebay Трябва да си сменя адреса в профила с този на фирмата ли и от къде се прави това.Ако след това искам пак да си поръчвам до БГ адрес пак ли го променям
Нещо не ми е ясна тази работа  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт